Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ev@ »

Μακαρι να ειναι εκει τα μορια αλλα φοβαμαι λιγο! Θα μου πειτε λιγες ωρες εμειναν! αννα μην γραφεις με λατινικους το πρωι θα στα σβησουν.Εικόνα

βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Σας αξίζει να περάσετε παιδιά γιατη το γουστάρετε και βλέπω έχετε μεγάλο ζήλο και πας εύχομαι όλοψίχα καλή επιτύχεια... Πάμε πορομενοι μουυυυυ
anna

Δημοσίευση από anna »

Ευχαριστω Που μου το ειπες! Αφηστετα παιδια κανεναν απο δω κ περα! Υπομονη θα περασει κ αυτο!
kostask
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από kostask »

Αν εισαι εξω απο το χορο... Δν ξερεις! Να τα βρασω τα 1000 ευρω αν εχω καταντισει καθαρμα σαν αυτους εκει! Πανω απο ολα η ανθρωπια! Θα παρω το πτυχιο μου καπια στιγμη και Μετα βλεπουμε.Εικόνα
anna

Δημοσίευση από anna »

Α ευχαριστουμε Βαλαντη μου μακαρι να περασουμε ολοι μας! Εγω το γουσταρω απο μικρη να φανταστεις σμυ ιτηελα αλλα δεν την επιασα! Εχω κ στρατιςτικους παππουδες κ μου μετεφεραν την αγαπη για την πατριδα! Χαχαχαχα
ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ev@ »

Παιδια αν κ δε νυσταζω θα προσπαθησω να κοιμηθω, εχω κ αγγλικα το πρωι... Σε κανενα 2ωρο ξανα αναμονη! Υπομονη σε ολους κ καλη επιτυχια!
anna

Δημοσίευση από anna »

Κωστα δν ειναι ολοι ετσι ξερω τι παιζει υπαρχουν κ οι ηλιθιοι υπαρχουν κ αχαριστοι ομως που μ αυτον τον μισθο ξαφνικα απο εκει που πειναγανε εγιναν καποιοι κ πουλανε μουρι με αμαξια κ λουσα κ αντι να πουν κ δοξα το θεο που ειναι εκει μεσα γιατι αλλου δν θα επιβιωνανε καθονται κ λενε λενε βριζουν αλλα τα @... Αφου δν τους αρεσει δν τα εχουν να φυγουν να μπει κανενας αλλος που γουσταρει κ εχει κ αναγκη! Εσι αφου δν γουσταρεις γιατι δηλωσεσ?
βαλαντης

Αννούλα μου πίστη να έχεις και ζήλο και υπομονή και όλα γίνοντε... Και εγώ από πιτσιρίκι γούσταρα στρατό και σήγγεκριμενα αεροπορία. Άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα
anna

Δημοσίευση από anna »

Ρε συ Βαλαντη Απο μικρη κ πιστη ειχα κ ζηλο ειχα αλλα ρε γαμωτο παντα κατι στραβωνε κ εμενα στην απ εξω κ ολοι οι αλλοι ποθ δν ηθελαν ξαφνικα το καταφερναν! Τι να πω εχς τραβιξει τετοο αγχος απο τον Σεπτεμβρη. Κ διπλο φαντασου εδωσε το αγορι μου ναυτικο κ περιμενω κ απο εκει αστα!
ΜΑΡΑΚΙ 23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ΜΑΡΑΚΙ 23 »

Εχεις δικιο βαλαντη αλλα μερικες φορες δεν φτανουν τα παραπανω που ανεφερες... χρειαζεται κ κατι παραπανω... μεσον! μπαινουν καποιοι που δεν αξιζουν κ αλλοι που εχουν τον στρατο σαν ονειρο ζωης τον βλεπουν με τα κυαλια!

anna

Δημοσίευση από anna »

Πες τα ρε μαρακι!
βαλαντης

Καταλάβενω παιδιά έχετε δίκιο. Και εγώ αυτό λέω. Θετική σκέψη και το σταυρό μας δεν μας έμεινε κάτι άλλο...
ΜΑΡΑΚΙ 23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δεν λεω οτι ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει "μεσον" για κατι αλλα τουλαχιστον στο θεμα του στρατου δεν θα επρεπε να συμβαινουν αυτα, ειναι αδικο! αν δεν εχεις τα προσοντα, γνωσεις, ζηλο, πειθαρχεια δεν εισαι για εκει,τελος!
anna

Δημοσίευση από anna »

Συμφωνω απολυτα! Πρεπει να το χεις μεσα σου!
ΜΑΡΑΚΙ 23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δεν περναει ρε παιδακια η ωρα, δεν περναει! ελπιζω να μην βγουν το μεσημερι μονο κ μασ αποτελειωσουν με αυτα που θα δουμε μετα απο τοση αυπνοια! εσυ βαλαντη τι ειδικοτητα εχεις;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης