Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Αχαχαχαχαχα Αλεξανδρε! Ναι ναι οντως:-)
Dum spiro spero
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Δεν μετραει νομιζω. η αμυνας αεροδρομιων ειναι ειναι η αντιαεροπορικη καλυψη της μοναδας εναντια σε εχθρικα αεροσκαφη. ασχετο το αντικειμενο σου.
mili

Δημοσίευση από mili »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Δεν μετραει νομιζω. Η αμυνας αεροδρομιων ειναι ειναι η αντιαεροπορικη καλυψη της μοναδας εναντια σε εχθρικα αεροσκαφη. Ασχετο το αντικειμενο σου.

ναι ετσι ειναι αλλα δεν ξερω αν θα σου το μετρισουνε!
νικος678

Δημοσίευση από νικος678 »

Πιστευω ουτε αυτοι δεν ξερουνε. Χα χα χα. Αντε τη δευτερα να δουμε.
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Ποοο μεγαλη μερα η δευτερα!
mili

Δημοσίευση από mili »

Μπορει καποιος να μας πεις για τις προυπηρεσιες τι παιζει... Εχω μπερδευτει ας μου απαντησει καποιοσ!
mili

Δημοσίευση από mili »

απο οτι ειδα βγαλανε και για στρατο ξηρας 01/02 οτι θα βγουνε τα αποτελεσματα τουσ, καταλαβαινετε τι εχει να γινει ετσι εκεινη την μερα θα πεσουνε ολα! Αντε καλη μας επιτυχια!
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

η ημερομηνια καταταξης του στρατου ξηρας δεν συμφερει αυτους που κανανε μονο για αεροπορια τα χαρτια τους. ολοι θα προλαβουν να διαγωνιστουν και για αεροπορια οποτε μερικοι θα πανε κλαμενοι
ALEX1990

Τι εννοεις ; Εγω εκανα μονο για αεροπορια...
mickle

Δημοσίευση από mickle »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: η ημερομηνια καταταξης του στρατου ξηρας δεν συμφερει αυτους που κανανε μονο για αεροπορια τα χαρτια τους. Ολοι θα προλαβουν να διαγωνιστουν και για αεροπορια οποτε μερικοι θα πανε κλαμενοι

Τι λες τωρα οσοι περασαν στον στρατο ξηρας θα το μαθουν στις 1/2 και δεν θα χρειαστει να ασχοληουν με τους αλλους διαγωνισμους,
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Εννοω οτι θα εχεις + 2000 υποψηφιους οι οποιοι στην χειροτερη περιπτωση εχουν κανει χαρτια και στα δυο σωματα (λιγο δυσκολο ολοι βεβαια αλλα αρκετοι εχουν κανει, οπως εγω). αν λοιπον περασω και στα δυο εγω προλαβαινω να δωσω και αθληματα και να αποφασισω που θελω να παω. και φυσικα θα επιλεξω αεροπορια. οποτε θα φαω μια θεση δικη σου και δεν θα εχεις εναλακτικη λυση ενω οι του στρατου θα εχουν την καβατζα τους understand;

ALEX1990

understand αλλα εγω ξερω οτι αν ειμαι επιτυχον και περασω και τα αθληματα ειμαι μεσα και με το νομο αρα... Αναμενουμε
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ναι ρε συ δεν σου ειπα κατι. σκεψου ομωσ... αν εισαι επιλαχων και η καταταξη στρατου γινονταν πολυ πριν απο τα αθληματα αεροποριας τοτε παρα μα παρα μα παρα πολυ δεν θα παιρνανε ρισκο να αφησουν σιγουρη δουλεια και να πανε για αθληματα, οποτε θα αυξανονταν οι αποχωρησεις, οποτε θα μπαινανε πιο πολλα ατομα που κανανε μονο αεροπορια. θα το καταλαβεις καλα αυτο που σου λεω αν εισαι επιλαχων που δεν στο ευχομαι φιλε
ALEX1990

Φιλε χρηστο αν ειμαι επιλαχον δεν θα ασχοληθω καν... Ηδη εχω κληθει για παρουσιαση και δεν περνω το ρισκο... Η επιτυχον η κεεδ
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

ΚΕΕΔ; Μου εξηγεις τι ειναι?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης