Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Δεν μετραει νομιζω. η αμυνας αεροδρομιων ειναι ειναι η αντιαεροπορικη καλυψη της μοναδας εναντια σε εχθρικα αεροσκαφη. ασχετο το αντικειμενο σου.
ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Δεν μετραει νομιζω. Η αμυνας αεροδρομιων ειναι ειναι η αντιαεροπορικη καλυψη της μοναδας εναντια σε εχθρικα αεροσκαφη. Ασχετο το αντικειμενο σου.
ναι ετσι ειναι αλλα δεν ξερω αν θα σου το μετρισουνε!
Πιστευω ουτε αυτοι δεν ξερουνε. Χα χα χα. Αντε τη δευτερα να δουμε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Ποοο μεγαλη μερα η δευτερα!
Μπορει καποιος να μας πεις για τις προυπηρεσιες τι παιζει... Εχω μπερδευτει ας μου απαντησει καποιοσ!
απο οτι ειδα βγαλανε και για στρατο ξηρας 01/02 οτι θα βγουνε τα αποτελεσματα τουσ, καταλαβαινετε τι εχει να γινει ετσι εκεινη την μερα θα πεσουνε ολα! Αντε καλη μας επιτυχια!
η ημερομηνια καταταξης του στρατου ξηρας δεν συμφερει αυτους που κανανε μονο για αεροπορια τα χαρτια τους. ολοι θα προλαβουν να διαγωνιστουν και για αεροπορια οποτε μερικοι θα πανε κλαμενοι
-
Τι εννοεις ; Εγω εκανα μονο για αεροπορια...
ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: η ημερομηνια καταταξης του στρατου ξηρας δεν συμφερει αυτους που κανανε μονο για αεροπορια τα χαρτια τους. Ολοι θα προλαβουν να διαγωνιστουν και για αεροπορια οποτε μερικοι θα πανε κλαμενοι
Τι λες τωρα οσοι περασαν στον στρατο ξηρας θα το μαθουν στις 1/2 και δεν θα χρειαστει να ασχοληουν με τους αλλους διαγωνισμους,
Εννοω οτι θα εχεις + 2000 υποψηφιους οι οποιοι στην χειροτερη περιπτωση εχουν κανει χαρτια και στα δυο σωματα (λιγο δυσκολο ολοι βεβαια αλλα αρκετοι εχουν κανει, οπως εγω). αν λοιπον περασω και στα δυο εγω προλαβαινω να δωσω και αθληματα και να αποφασισω που θελω να παω. και φυσικα θα επιλεξω αεροπορια. οποτε θα φαω μια θεση δικη σου και δεν θα εχεις εναλακτικη λυση ενω οι του στρατου θα εχουν την καβατζα τους understand;
-
understand αλλα εγω ξερω οτι αν ειμαι επιτυχον και περασω και τα αθληματα ειμαι μεσα και με το νομο αρα... Αναμενουμε
Ναι ρε συ δεν σου ειπα κατι. σκεψου ομωσ... αν εισαι επιλαχων και η καταταξη στρατου γινονταν πολυ πριν απο τα αθληματα αεροποριας τοτε παρα μα παρα μα παρα πολυ δεν θα παιρνανε ρισκο να αφησουν σιγουρη δουλεια και να πανε για αθληματα, οποτε θα αυξανονταν οι αποχωρησεις, οποτε θα μπαινανε πιο πολλα ατομα που κανανε μονο αεροπορια. θα το καταλαβεις καλα αυτο που σου λεω αν εισαι επιλαχων που δεν στο ευχομαι φιλε
-
Φιλε χρηστο αν ειμαι επιλαχον δεν θα ασχοληθω καν... Ηδη εχω κληθει για παρουσιαση και δεν περνω το ρισκο... Η επιτυχον η κεεδ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες