Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Εικόνα εχει κολλησει το ρολοι
εχει σταματησει ο χρονος Εικόνα
Εικόνα το σαβ/ριακο δεν θα περασει οσο γρηγορα θελουμε
μακαρι να ειναι θετικα τα αποτελεσματα για ολους Εικόνα
και το πασχα... Εικόνα να φαμε τελευταια φορα ως πολιτες...
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ! Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από mimis25 »

Που ειναι αυτοι ολοι που ελεγαν για ακυρωση; Αντε στα καβουκια σας. Με την κακια θα μεινουν.
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Εμα πια ολο ακυρωση και ακυρωση και πανικος για το τπτ...
melinaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από melinaki »

Ας τους αφησουμε! Ουτως η αλλως αυτο που θελαμε εμεις θα γινει την δευτερα επιτελους!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Γιωργος 35 μοι καταδ

Δημοσίευση από Γιωργος 35 μοι καταδ »

Συρες καλησπερα σασ! Μολις μπηκα σπιτι ο διαβιβαστης μου ειπε να κοιταξω στο αρμυ και οντος δεν πιστευα στα ματια μου! Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολους που γουσταρουν να μπουν πραγματικα γιατι οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες! Ειμαι απο αυτους που προιδοπιουσα εξαρχης οτι τα αποτελεσματα δεν θα βγουνε νοεμβριο αλλα θα καταταχθουμε μαζι με εσσο τον φεβρουαριο! Η πλακα ειναι οτι αν πανε ολα καλα θα μπω στις ειδικες δυναμεις ξανα οπως ειχα μπει παλι 11 φεβρουαριου του 2006 που πηγα στο μεγαλο πευκο και μετα κυπρο στην 35 μοιρα καταδρομων! Και παλι καλα μας αποτελεσματα και ευχομε ολοι να ημαστε ενομενοι και αυτοι που βριζομασταν 3 μηνες τωρα να κανουμε παρεα μεσα!
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Ποοο παιδια μακαρι να ειμαστε μεσαα να γουσταρουμεεεε Εικόνα

Εικόνα
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Επειδη κ εγω ειχα γραψει για ακυρωσει δεν ειναι οτι αυτο θελαμε αλλα ετσι ειχαμε ακουσει μην μπερδευεστε

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Αν ειναι καποιος επιτυχον στο στρατο ξηρας Αμεσως διαγραφεται απο τα αλλα σωματα που εχει κανει αιτηση... Καλα δεν το ξερατε; Δεν ειναι παιδικη χαρα τα σωματα ασφαλειας... Και ειστε ζωα μερικοι αν ειστε επιτυχον στο στρατο ξηρας και πατε και δωσετε σε αλλα σωματα γιατι πατε να φατε την θεση και καποιου αλλου που ειναι αεροπορια η ναυτικο... Αλλα ετσι ειναι... Τωρα που θα φατε την πικρα επειδη σε αυτη την προκυρηξη δεν μπηκαν καθολου βυσματα θα καταλαβετε... Τελος τα βυσματα στα σωματα ασφαλειας... Καταλαβετε το
ALEX1990
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Γιωργος 35 μοι καταδ έγραψε:Συρες καλησπερα σασ! Μολις μπηκα σπιτι ο διαβιβαστης μου ειπε να κοιταξω στο αρμυ και οντος δεν πιστευα στα ματια μου! Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολους που γουσταρουν να μπουν πραγματικα γιατι οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες! Ειμαι απο αυτους που προιδοπιουσα εξαρχης οτι τα αποτελεσματα δεν θα βγουνε νοεμβριο αλλα θα καταταχθουμε μαζι με εσσο τον φεβρουαριο! Η πλακα ειναι οτι αν πανε ολα καλα θα μπω στις ειδικες δυναμεις ξανα οπως ειχα μπει παλι 11 φεβρουαριου του 2006 που πηγα στο μεγαλο πευκο και μετα κυπρο στην 35 μοιρα καταδρομων! Και παλι καλα μας αποτελεσματα και ευχομε ολοι να ημαστε ενομενοι και αυτοι που βριζομασταν 3 μηνες τωρα να κανουμε παρεα μεσα!
ωραιος ρε κομαντο... Εικόνα

Εικόνα
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Γιαννη πιστευω οτι το θεμα στρατος το ξερεις πολυ καλα ξερεις να μου πεις αν θα βγαλει αλλη το 2010 γιατι ειμαι το 84 κ θα ειμαι στο οριο ειναι η 3 φορα αυτοι κ αν δεν μπω παμε για 4

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Τι δηλωσες φιλε μου; Εγω ΑΤ ειδικων δυναμεων... Ποσα μορια εχεις?
melinaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γιαννη τι κακια ειναι αυτη που βγαζεις; Για ηρεμησε λιγο. Ποιος νομιζεις οτι εισαι κ μιλας μ'αυτον το τροπο?
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

op τι εγινε... Εχεις δωσει και σε αλλα σωματα να φανταστω; Και αν τυχει και περασεις στρατο και αεροπορια να φανταστω δεν θα πας στρατο αλλα αεροπορια... Και θα πεταξεις καποιον εξω ε; Αλλα το ξαναλεω... Οποιος περασει ξηρας αυτοματα θα διαγραφει απο τα αποτελεσματα των αλλων σωματων... Ναι προκυρηξη θα ξαναβγει τον σεπτεμβριο 1500 ατομα
melinaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δεν εχω δωσει σε αλλο σωμα αλλα η συμπεριφορα σου δεν ηταν κ η καλυτερη...
S.O.S

Δημοσίευση από S.O.S »

Πολητικα γραγεια αυριο θα ξερουν ονοματα...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης