εχει κολλησει το ρολοι εχει σταματησει ο χρονος το σαβ/ριακο δεν θα περασει οσο γρηγορα θελουμε μακαρι να ειναι θετικα τα αποτελεσματα για ολους και το πασχα... να φαμε τελευταια φορα ως πολιτες... ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ!
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Συρες καλησπερα σασ! Μολις μπηκα σπιτι ο διαβιβαστης μου ειπε να κοιταξω στο αρμυ και οντος δεν πιστευα στα ματια μου! Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολους που γουσταρουν να μπουν πραγματικα γιατι οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες! Ειμαι απο αυτους που προιδοπιουσα εξαρχης οτι τα αποτελεσματα δεν θα βγουνε νοεμβριο αλλα θα καταταχθουμε μαζι με εσσο τον φεβρουαριο! Η πλακα ειναι οτι αν πανε ολα καλα θα μπω στις ειδικες δυναμεις ξανα οπως ειχα μπει παλι 11 φεβρουαριου του 2006 που πηγα στο μεγαλο πευκο και μετα κυπρο στην 35 μοιρα καταδρομων! Και παλι καλα μας αποτελεσματα και ευχομε ολοι να ημαστε ενομενοι και αυτοι που βριζομασταν 3 μηνες τωρα να κανουμε παρεα μεσα!
Αν ειναι καποιος επιτυχον στο στρατο ξηρας Αμεσως διαγραφεται απο τα αλλα σωματα που εχει κανει αιτηση... Καλα δεν το ξερατε; Δεν ειναι παιδικη χαρα τα σωματα ασφαλειας... Και ειστε ζωα μερικοι αν ειστε επιτυχον στο στρατο ξηρας και πατε και δωσετε σε αλλα σωματα γιατι πατε να φατε την θεση και καποιου αλλου που ειναι αεροπορια η ναυτικο... Αλλα ετσι ειναι... Τωρα που θα φατε την πικρα επειδη σε αυτη την προκυρηξη δεν μπηκαν καθολου βυσματα θα καταλαβετε... Τελος τα βυσματα στα σωματα ασφαλειας... Καταλαβετε το
Γιωργος 35 μοι καταδ έγραψε:Συρες καλησπερα σασ! Μολις μπηκα σπιτι ο διαβιβαστης μου ειπε να κοιταξω στο αρμυ και οντος δεν πιστευα στα ματια μου! Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολους που γουσταρουν να μπουν πραγματικα γιατι οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες! Ειμαι απο αυτους που προιδοπιουσα εξαρχης οτι τα αποτελεσματα δεν θα βγουνε νοεμβριο αλλα θα καταταχθουμε μαζι με εσσο τον φεβρουαριο! Η πλακα ειναι οτι αν πανε ολα καλα θα μπω στις ειδικες δυναμεις ξανα οπως ειχα μπει παλι 11 φεβρουαριου του 2006 που πηγα στο μεγαλο πευκο και μετα κυπρο στην 35 μοιρα καταδρομων! Και παλι καλα μας αποτελεσματα και ευχομε ολοι να ημαστε ενομενοι και αυτοι που βριζομασταν 3 μηνες τωρα να κανουμε παρεα μεσα!
Γιαννη πιστευω οτι το θεμα στρατος το ξερεις πολυ καλα ξερεις να μου πεις αν θα βγαλει αλλη το 2010 γιατι ειμαι το 84 κ θα ειμαι στο οριο ειναι η 3 φορα αυτοι κ αν δεν μπω παμε για 4
op τι εγινε... Εχεις δωσει και σε αλλα σωματα να φανταστω; Και αν τυχει και περασεις στρατο και αεροπορια να φανταστω δεν θα πας στρατο αλλα αεροπορια... Και θα πεταξεις καποιον εξω ε; Αλλα το ξαναλεω... Οποιος περασει ξηρας αυτοματα θα διαγραφει απο τα αποτελεσματα των αλλων σωματων... Ναι προκυρηξη θα ξαναβγει τον σεπτεμβριο 1500 ατομα