Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλησπερα σε ολα τα μελη... Ειμαι Νεο Μεοσ Στο φορουμ. Ευχομαι καλη Επιτυσια σε ολους 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...butterfly έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα μελη... Ειμαι Νεο Μεος Στο φορουμ. Ευχομαι καλη Επιτυσια σε ολους
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Τα αποτελεσματα ειναι σιγουρο οτι θα βγουν μεχρι την δευτερα... Μαλλον παρασκευη θα βγουν για να μην γινει πανικος στα στρατολογικα γραφεια... Θελετε να το ξαναπω; Μην ακουτε κανεναν... Τα περισσοτερα κομπλεξικια εδω εχουν μαζευτει... Καλη επιτυχια σε ολους... Οσο για τις ανακοινωσεις αεροπορια ναυτικο... Οι εξετασεις θα αρχισουν 8 φεβρουαριου... Και επειδη λογο της μεχρι τωρα καθυστερησης υπηρχε πιθανοτητα καποιος να μην εβλεπε την ανακοινωση δευτερα και μπορει να εχνε τις εξετασεις, γι αυτο εβγαλανν μια προηδοποιητικη ανακοινωση για να ειναι ολοι ετοιμασμενοι... Σε εμας δεν υπαρχει λογος να βγει ανακοινωση... Μην ακουτε κανεναν, οι περισσοτεροι που μπαινουν εδω ειναι αυτοι που χουν κανει αεροπορια ναυτικο και μπαινουν να σας σπασουν τα νευρα... Δεν σας φαινεται περιεργο που οι περισσοτεροι ειναι νεα ονοματα;
θα ηρεμησετε επιτελους; Ακουστε τον Γιαννη και τραβατε καμια βολτα εξω να παρετε αερα γιατι μερικοι τα εχετα χαμενα. Που να μπειτε και μεσα... Θα τα βρειτε πολυ σκουρα με τις αδικιες που γινονται μεσα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Βγηκαν και της στρατολογιας... ! Που το δημοσιευμα ελεγε τις επομενες μερες...
http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=1347
http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=1347
αντε 3 μηνες Σωστε Βγαλτετααα Αντε Βαρεθηκαμε. Δεν παει αλλο. Πρεπει να κουνηθουμε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Δεν λενε για μας τπτ γιατι μαλλον τα εχουν ετοιμα για ανακοινωση! Ενω οι υποληποι ειναι ακομα στην αρχη π. Χ ψυχοτεχνικα γι'αυτο βγαζουν ανακοινωσεις
Τα αποτελεσματα θα βγουν την Δευτερα μου το ειπαν απο το γραφειο κοινου, τον ειπαν κ στην Τσαπανιδου. Καλη επιτυχια παιδες...
Ε ας τα βγαλουν να τελειωνουμε... Δεν μπορω αλλο... Ελεος... 

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
για αεροπορια οχι για στρατο ξηρας. Μακαρι ομως να βγουν μεχρι την δευτερα.Παναγιωτης έγραψε: Τα αποτελεσματα θα βγουν την Δευτερα μου το ειπαν απο το γραφειο κοινου, τον ειπαν κ στην Τσαπανιδου. Καλη επιτυχια παιδες...
Κοιμαστε ρε παναγιωτη ξυπνηστε φτανει που δε λενε τιποτα καταλαβαινεται κ λαθος πραγματα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Μουρλαθηκαμε με αυτη τη κατασταση
ΑΕΛ εισαι κ φαινεσαι κοιμισμενος. Εγω πηρα στο γραφειο κοινου και τους ρωτησα συγκεκριμενα για εποπ στρατο ξηρας κ μου ειπαν την Δευτερα. Για την Ποπη Τσαπανιδου αλλος μου το ειπε δεν το ειδα εγω. Τωρα αν μαλακιζονται εκει μεσα δεν ξερω... Εγω απλα σας λεω τι μου ειπαν απο το γραφειο κοινου.
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά! Άντε επιτέλους...
Για να μη κουραζεστε παιδια. Τα αποτελεσματα θα βγουν ξαφνικα για στρατο ξηρασ. Να υπολογιζετε οτι περιπου ταυτοχρονα θα βγουν τα αποτελεσματα και ξηρας και αεροποριας κ ναυτικο κ στρατολογιας. Θελουν να καθυστερησουν οσο περισοτερο μπορουν. Οποτε θα το τραβηξουν μεχρι να βγουν και των αλλων σωματων τα αποτελεσματα. Το σιγουρο ειναι οτι ενα πρωι θα ξυπνησετε και θα εχετε μαθει οτι βγηκαν. Μην περιμενετε ανακοινωσεις κλπ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες