Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
butterfly
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από butterfly »

Καλησπερα σε ολα τα μελη... Ειμαι Νεο Μεοσ Στο φορουμ. Ευχομαι καλη Επιτυσια σε ολους Εικόνα
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

butterfly έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα μελη... Ειμαι Νεο Μεος Στο φορουμ. Ευχομαι καλη Επιτυσια σε ολους Εικόνα
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Τα αποτελεσματα ειναι σιγουρο οτι θα βγουν μεχρι την δευτερα... Μαλλον παρασκευη θα βγουν για να μην γινει πανικος στα στρατολογικα γραφεια... Θελετε να το ξαναπω; Μην ακουτε κανεναν... Τα περισσοτερα κομπλεξικια εδω εχουν μαζευτει... Καλη επιτυχια σε ολους... Οσο για τις ανακοινωσεις αεροπορια ναυτικο... Οι εξετασεις θα αρχισουν 8 φεβρουαριου... Και επειδη λογο της μεχρι τωρα καθυστερησης υπηρχε πιθανοτητα καποιος να μην εβλεπε την ανακοινωση δευτερα και μπορει να εχνε τις εξετασεις, γι αυτο εβγαλανν μια προηδοποιητικη ανακοινωση για να ειναι ολοι ετοιμασμενοι... Σε εμας δεν υπαρχει λογος να βγει ανακοινωση... Μην ακουτε κανεναν, οι περισσοτεροι που μπαινουν εδω ειναι αυτοι που χουν κανει αεροπορια ναυτικο και μπαινουν να σας σπασουν τα νευρα... Δεν σας φαινεται περιεργο που οι περισσοτεροι ειναι νεα ονοματα;

θα ηρεμησετε επιτελους; Ακουστε τον Γιαννη και τραβατε καμια βολτα εξω να παρετε αερα γιατι μερικοι τα εχετα χαμενα. Που να μπειτε και μεσα... Θα τα βρειτε πολυ σκουρα με τις αδικιες που γινονται μεσα Εικόνα

Εικόνα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από sayraki 444 »

Βγηκαν και της στρατολογιας... ! Που το δημοσιευμα ελεγε τις επομενες μερες...

http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=1347

AEL

Δημοσίευση από AEL »

αντε 3 μηνες Σωστε Βγαλτετααα Αντε Βαρεθηκαμε. Δεν παει αλλο. Πρεπει να κουνηθουμε
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Δεν λενε για μας τπτ γιατι μαλλον τα εχουν ετοιμα για ανακοινωση! Ενω οι υποληποι ειναι ακομα στην αρχη π. Χ ψυχοτεχνικα γι'αυτο βγαζουν ανακοινωσεις
Παναγιωτης

Δημοσίευση από Παναγιωτης »

Τα αποτελεσματα θα βγουν την Δευτερα μου το ειπαν απο το γραφειο κοινου, τον ειπαν κ στην Τσαπανιδου. Καλη επιτυχια παιδες...

melinaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από melinaki »

Ε ας τα βγαλουν να τελειωνουμε... Δεν μπορω αλλο... Ελεος... Εικόνα
AEL

Δημοσίευση από AEL »

Για την αεροπορια παναγιωτη για το στρατο ποτε
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Παναγιωτης έγραψε: Τα αποτελεσματα θα βγουν την Δευτερα μου το ειπαν απο το γραφειο κοινου, τον ειπαν κ στην Τσαπανιδου. Καλη επιτυχια παιδες...

για αεροπορια οχι για στρατο ξηρας. Μακαρι ομως να βγουν μεχρι την δευτερα.
AEL

Δημοσίευση από AEL »

Κοιμαστε ρε παναγιωτη ξυπνηστε φτανει που δε λενε τιποτα καταλαβαινεται κ λαθος πραγματα
DjPanahs
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Μουρλαθηκαμε με αυτη τη κατασταση
Παναγιωτης

Δημοσίευση από Παναγιωτης »

ΑΕΛ εισαι κ φαινεσαι κοιμισμενος. Εγω πηρα στο γραφειο κοινου και τους ρωτησα συγκεκριμενα για εποπ στρατο ξηρας κ μου ειπαν την Δευτερα. Για την Ποπη Τσαπανιδου αλλος μου το ειπε δεν το ειδα εγω. Τωρα αν μαλακιζονται εκει μεσα δεν ξερω... Εγω απλα σας λεω τι μου ειπαν απο το γραφειο κοινου.

Olandos

Δημοσίευση από Olandos »

Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά! Άντε επιτέλους...
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Για να μη κουραζεστε παιδια. Τα αποτελεσματα θα βγουν ξαφνικα για στρατο ξηρασ. Να υπολογιζετε οτι περιπου ταυτοχρονα θα βγουν τα αποτελεσματα και ξηρας και αεροποριας κ ναυτικο κ στρατολογιας. Θελουν να καθυστερησουν οσο περισοτερο μπορουν. Οποτε θα το τραβηξουν μεχρι να βγουν και των αλλων σωματων τα αποτελεσματα. Το σιγουρο ειναι οτι ενα πρωι θα ξυπνησετε και θα εχετε μαθει οτι βγηκαν. Μην περιμενετε ανακοινωσεις κλπ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες