Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Καλημερα! Το κουφο ξερετε ποιο ειναι; Οτι με παιρνει τηλ ο ανθρωπος που υποτιθεται οτι ειχα για βισμα ο οποιος ειχε και προσβαση στις λιστες που γιναν αρχικα... Και με ρωταει τι γινεται με τα αποτελεσματα!Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Για ποτε ειπαν στις ειδησεις αν επιτρεπεται;

ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Εγω δεν εχω ακουσει κατι... Μηπως εννοει την τσαπανιδου;
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Μου ειπαν Οτι ακουσαν 15 φευρουαριου αλλα μπορει να βγουν και μεχρι τελσο του μηνα γιατι εχει γινει μεγαλο θεμα
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Το θεμα ειναι οτι λογικα Αυτες τις μερες θα βγουνε

ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Κι εγω ετσι πιστευω. Ειχε πει ο βενιζελος στις 12 του μηνα τα οι διαδικασιες προσληψης των εποπ θα ολοκληρωθουν κανονικα... Ε ειπαν και μετα απο λιγες μερες οι δημοσιογραφοι τελος του μηνα... Οποτε μαλλον ειμαστε πολυ κοντα... Απο στιγμη σε στιγμη μπορει να βγουν... Αν και παρασκευη μου φαινεται δυσκολο
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Καλημερα παιδια. Την αλλη παρασκευη τα αποτελεσματα. Γιαυτο κοιτατε να περασετε καλα αυτο το σκ
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Κ εσυ που το ξερεις;
Κοουνγφούκιος

Δημοσίευση από Κοουνγφούκιος »

Κωτσο, απο που το εμαθες αυτο;
Δημητρα

Δημοσίευση από Δημητρα »

Παιδια εμεθα οτι μπορει να βγουν και σημερα το βραδυ δεν ειναι σιγουρο ομως. Μακαρι τι ναπω
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Το εμαθα. Οπως επισης εμαθα και εγω οτι ειμαι επιλαχων. Νο 56 ειμαι. Τα βισματα μας δουλευουν κανονικοτατα
Δημητρα

Δημοσίευση από Δημητρα »

Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Δημητρα έγραψε:Παιδια εμεθα οτι μπορει να βγουν και σημερα το βραδυ δεν ειναι σιγουρο ομως. Μακαρι τι ναπω
απο που το εμαθες εσυ;
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Δημητρα έγραψε:Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε
να σου πω την αληθεια πρωτη φορα εδωσα και δεν ειχα ελπιδεσ. Αλλα το περιφημο βισμα μου λεει θα μπεις θα σε βαλω και κατι τετοια και τον πιστεψα. Θα ερθουν οι εκλογεσ. Να Δεις απο μενα τι θα παρει
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Εμενα το βισμα μου δεν μπαινει γιατι εχει βραχικικλοσει και πρεπει να το αλλαξω και η μαλακια ειναι τωρα βρηκε να βραχικικλοσει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες