Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Καλημερα! Το κουφο ξερετε ποιο ειναι; Οτι με παιρνει τηλ ο ανθρωπος που υποτιθεται οτι ειχα για βισμα ο οποιος ειχε και προσβαση στις λιστες που γιναν αρχικα... Και με ρωταει τι γινεται με τα αποτελεσματα!

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Για ποτε ειπαν στις ειδησεις αν επιτρεπεται;
Εγω δεν εχω ακουσει κατι... Μηπως εννοει την τσαπανιδου;
Μου ειπαν Οτι ακουσαν 15 φευρουαριου αλλα μπορει να βγουν και μεχρι τελσο του μηνα γιατι εχει γινει μεγαλο θεμα
Το θεμα ειναι οτι λογικα Αυτες τις μερες θα βγουνε
Κι εγω ετσι πιστευω. Ειχε πει ο βενιζελος στις 12 του μηνα τα οι διαδικασιες προσληψης των εποπ θα ολοκληρωθουν κανονικα... Ε ειπαν και μετα απο λιγες μερες οι δημοσιογραφοι τελος του μηνα... Οποτε μαλλον ειμαστε πολυ κοντα... Απο στιγμη σε στιγμη μπορει να βγουν... Αν και παρασκευη μου φαινεται δυσκολο
Καλημερα παιδια. Την αλλη παρασκευη τα αποτελεσματα. Γιαυτο κοιτατε να περασετε καλα αυτο το σκ
Κ εσυ που το ξερεις;
Παιδια εμεθα οτι μπορει να βγουν και σημερα το βραδυ δεν ειναι σιγουρο ομως. Μακαρι τι ναπω
Το εμαθα. Οπως επισης εμαθα και εγω οτι ειμαι επιλαχων. Νο 56 ειμαι. Τα βισματα μας δουλευουν κανονικοτατα
Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε
απο που το εμαθες εσυ;Δημητρα έγραψε:Παιδια εμεθα οτι μπορει να βγουν και σημερα το βραδυ δεν ειναι σιγουρο ομως. Μακαρι τι ναπω
να σου πω την αληθεια πρωτη φορα εδωσα και δεν ειχα ελπιδεσ. Αλλα το περιφημο βισμα μου λεει θα μπεις θα σε βαλω και κατι τετοια και τον πιστεψα. Θα ερθουν οι εκλογεσ. Να Δεις απο μενα τι θα παρειΔημητρα έγραψε:Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε
Εμενα το βισμα μου δεν μπαινει γιατι εχει βραχικικλοσει και πρεπει να το αλλαξω και η μαλακια ειναι τωρα βρηκε να βραχικικλοσει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες