Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
MH ΛΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ
ρε παιδια ποσες φορες πρεπει να το πουμε.. ο στρατος ανηκει στις ενοπλες δυναμεις.. σωματα ασφαλειας ειναι η αστυνομια, το λιμενικο... ο στρατος ανηκει στο υπουργειο εθνικης αμυνας... τα σωματα ασφλειας ανηκουν στο υπουργειο προστασιας του πολιτη...NoName έγραψε:Αν δεν είναι ασφαλείας, τότε τι είναι; Με βάση κοινής λογικής δηλαδή. Ενοείται κ είναι σώμα ασφαλείας! Ασφάλειας της χώρας σε ενδεχόμενο πόλεμο! Δηλαδή μόνο οι αστυνομικοί είναι; Εσένα ποιος σου είπε ότι δεν είναι?ANNA3 έγραψε: Καλημερα παιδια πηρα τηλ στο γες κ ρωτησα ο στρατος δεν ειναι στα σωματα ασφαλειας αρα να μην περιμενουμε τωρα κοντα για προκυρηξη, αν εχει κανενας κανενα γνωστο στο στρατο ας ρωτησει να μαθουμε και απο εκει τι γινετε.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
ΠΕΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

βρε παιδια κ εγω αυτο ειπα, οτι πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι ο στρατος δεν ανηκει στα σωματα ασφαλειας!
Το λογικο παντως ειναι οτι θα παρει ατομα, πολυ απλα διοτι τα χρειαζεται. Ηδη οι ελλειψεις ειναι πολλες.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Οριστε μια σαφης και πληρης απαντηση !!DiMiTrA P έγραψε:ρε παιδια ποσες φορες πρεπει να το πουμε.. ο στρατος ανηκει στις ενοπλες δυναμεις.. σωματα ασφαλειας ειναι η αστυνομια, το λιμενικο... ο στρατος ανηκει στο υπουργειο εθνικης αμυνας... τα σωματα ασφλειας ανηκουν στο υπουργειο προστασιας του πολιτη...NoName έγραψε:Αν δεν είναι ασφαλείας, τότε τι είναι; Με βάση κοινής λογικής δηλαδή. Ενοείται κ είναι σώμα ασφαλείας! Ασφάλειας της χώρας σε ενδεχόμενο πόλεμο! Δηλαδή μόνο οι αστυνομικοί είναι; Εσένα ποιος σου είπε ότι δεν είναι?ANNA3 έγραψε: Καλημερα παιδια πηρα τηλ στο γες κ ρωτησα ο στρατος δεν ειναι στα σωματα ασφαλειας αρα να μην περιμενουμε τωρα κοντα για προκυρηξη, αν εχει κανενας κανενα γνωστο στο στρατο ας ρωτησει να μαθουμε και απο εκει τι γινετε.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες !!!Betty έγραψε:Το λογικο παντως ειναι οτι θα παρει ατομα, πολυ απλα διοτι τα χρειαζεται. Ηδη οι ελλειψεις ειναι πολλες.
παιδιά εγω αυτό που άκουσα απο άτομα που είναι ήδη μεσα στο στρατό είναι οτι θα βγει προκήρυξη το μάιο, τώρα κατα πόσο ισχύει δε ξέρω... αυτό άκουσα αυτό λέω... και θέλω επίσης να πω, ότι οι επιτυχόντες του 2009 που δεν μπήκαν ακόμα δεν παίζει ρόλο και δεν επηρεάζει στο αν βγει προκήρυξη, αν σκεφτείτε ότι πέρυσι, τους επιλαχόντες τους κάλεσαν απρίλιο και μέσα σε μία εβεδομάδα εβγαλαν νέα προξκήρυξη...OMEGA έγραψε:μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες !!!Betty έγραψε:Το λογικο παντως ειναι οτι θα παρει ατομα, πολυ απλα διοτι τα χρειαζεται. Ηδη οι ελλειψεις ειναι πολλες.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
τον μαιο σου ειπαν; Λιγο νωρις δεν ειναι;DiMiTrA P έγραψε:παιδιά εγω αυτό που άκουσα απο άτομα που είναι ήδη μεσα στο στρατό είναι οτι θα βγει προκήρυξη το μάιο, τώρα κατα πόσο ισχύει δε ξέρω... Αυτό άκουσα αυτό λέω... Και θέλω επίσης να πω, ότι οι επιτυχόντες του 2009 που δεν μπήκαν ακόμα δεν παίζει ρόλο και δεν επηρεάζει στο αν βγει προκήρυξη, αν σκεφτείτε ότι πέρυσι, τους επιλαχόντες τους κάλεσαν απρίλιο και μέσα σε μία εβεδομάδα εβγαλαν νέα προξκήρυξη...OMEGA έγραψε:μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες !Betty έγραψε:Το λογικο παντως ειναι οτι θα παρει ατομα, πολυ απλα διοτι τα χρειαζεται. Ηδη οι ελλειψεις ειναι πολλες.
Και μια συμβουλη να σκευτητε καλα τη ειδικοτητα θα βαλατε οτα νβγει πρωτα ο θεος η προκυρηξη. Και ψαξτε για την συγκεκριμενη ειδικοτητα μην βαζετε οτι βλεπετε κουτουρου... Επειδη το ειπε καποιος φιλος σας φανταρος αλλο φανταρος και αλλο εποπ...
χαχα. Καθηστε ρε παιδια ακομη δεν παρουσιαστηκαν αυτοι που περασαν με αυτην την προκυρηξη και εσεις θελετε να βγει καινουργια; ... Χαλαρωστε. Που να περνουσατε αυτα που περασαμε εμεις μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα.(καλα και εμεις για το τρελαδικο πηγιαναμε αλλα τελευταια στιγμη το γλιτωσαμε...ANNA3 έγραψε:Παρτε αυριο τηλ στο γες να διασταυρωσουμε πληροφοριες!

- OMEGA
- Συνταγματάρχης
xaxaxcapo έγραψε:χαχα. Καθηστε ρε παιδια ακομη δεν παρουσιαστηκαν αυτοι που περασαν με αυτην την προκυρηξη και εσεις θελετε να βγει καινουργια; ... Χαλαρωστε. Που να περνουσατε αυτα που περασαμε εμεις μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα.(καλα και εμεις για το τρελαδικο πηγιαναμε αλλα τελευταια στιγμη το γλιτωσαμε...ANNA3 έγραψε:Παρτε αυριο τηλ στο γες να διασταυρωσουμε πληροφοριες!) ... Ολα στην ωρα τους θα γινουν...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Υπομονη...
Ημουν κ εγω στην προιγουμενη προκυρηξη ξερω τι τραβηξες...OMEGA έγραψε:xaxaxcapo έγραψε:χαχα. Καθηστε ρε παιδια ακομη δεν παρουσιαστηκαν αυτοι που περασαν με αυτην την προκυρηξη και εσεις θελετε να βγει καινουργια; ... Χαλαρωστε. Που να περνουσατε αυτα που περασαμε εμεις μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα.(καλα και εμεις για το τρελαδικο πηγιαναμε αλλα τελευταια στιγμη το γλιτωσαμε...ANNA3 έγραψε:Παρτε αυριο τηλ στο γες να διασταυρωσουμε πληροφοριες!) ... Ολα στην ωρα τους θα γινουν...

δεν θελω να τα θυμαμαι καλυτερα αστο...ANNA3 έγραψε:Ημουν κ εγω στην προιγουμενη προκυρηξη ξερω τι τραβηξες...OMEGA έγραψε:xaxaxcapo έγραψε:χαχα. Καθηστε ρε παιδια ακομη δεν παρουσιαστηκαν αυτοι που περασαν με αυτην την προκυρηξη και εσεις θελετε να βγει καινουργια; ... Χαλαρωστε. Που να περνουσατε αυτα που περασαμε εμεις μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα.(καλα και εμεις για το τρελαδικο πηγιαναμε αλλα τελευταια στιγμη το γλιτωσαμε...ANNA3 έγραψε:Παρτε αυριο τηλ στο γες να διασταυρωσουμε πληροφοριες!) ... Ολα στην ωρα τους θα γινουν...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες