Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Παιδια θα περιμενουμε πολυ ακομα για νεα προκυρηξη. ειδικα για ναυτικο και αεροπορια. αλλα για στρατο ειναι πιο σιγουρο
Γεια σας ειμαι μαθητρια της γ' λυκειου και θα ηθελα να μαθω ποτε βγενουν προκυριξεις για το στρατο ξηρασ... αν μπορειτε απαντηστε μου. ευχαριστω... 

Μπορεις να διαβασεις τις σελιδες
Το θέμα είναι οτι ο Πεταλωτης ειπε οτι παγωνουν ολες οι προσλήψεις εκτος Παιδειας Υγειας κ Σωματων Ασφαλειας. Περιεχει αραγε τον στρατο στα Σωματα ή οχι;
Ζαχαρούλα τι την θέλεις την προκύρηξη; Διάβασε να περάσεις κατευθείαν στρατιωτικές σχολές κοπέλα μου, στην Γ΄Λυκείου είσαι!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Εγω πιστευω πως αυτον τον μηνα θα μαθουμε.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Γεια σας παιδια ειμαι 20χρονον (παρα ενα μηνα) φετος τελειωνω το λυκειο (τεχνικο επας) θα ηθελα να εργαστω στον στρατο σαν ΕΠΟΠ! ΕΡΩΤΗΣΗ: Γινεται να ετοιμασω στα χαρτια μου, και να τα στειλω χωρις να εχει βγει ακομα προκυρηξη;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
δεν γινετε, μεσα η προκηρυξη εχει μια υπευθυνη δηλωση που συμπληρωνεις, οπου εκει σημειωνεις και την ειδικοτητα που θελειςSpectre έγραψε: Γεια σας παιδια ειμαι 20χρονον (παρα ενα μηνα) φετος τελειωνω το λυκειο (τεχνικο επας) θα ηθελα να εργαστω στον στρατο σαν ΕΠΟΠ! ΕΡΩΤΗΣΗ: Γινεται να ετοιμασω στα χαρτια μου, και να τα στειλω χωρις να εχει βγει ακομα προκυρηξη;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Οποτε πρεπει να περιμενω;
Εννοείται πως πρέπει να βγεί προκήρυξη για να κάνεις τα χαρτιά σου.
κοπελια αν θελεις την γνωμη μου δωσε πανελλινιες και μπες σεμια καλη σχολη. Και μετα κανε τη προκυρηξη στολεω για να εχεις μορια...Ζαχαρούλα έγραψε:Γεια σας ειμαι μαθητρια της γ' λυκειου και θα ηθελα να μαθω ποτε βγενουν προκυριξεις για το στρατο ξηρασ... Αν μπορειτε απαντηστε μου. Ευχαριστω...

Οχι ακομα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες