Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ειδα Στο netrino για επομενη προκυρηξη Τον μαρτιο. Δεν πεζει να ισχυει ομως...
Ειπαν σημερα στις ειδησης οτι μαλλον λογο τις οικονομικης κρισης δεν θα κανουν προσληψεις ουτε στις ενοπλες δυναμης, μακαρι να μην ισχυει...
epop έγραψε:Καλησπέρα, ελπίζω να βοηθήσω με τις πληροφορίες μου, λοιπόν βάση του ισχύοντος αμυντικού σχεδίου προβλέπεται πρόσληψη 2000-3000 επαγγελματιών οπλιτών στον στρατό ξηράς εντός του 2010 κανονικά βάση του σχεδίου πρέπει να γίνει, λοιπόν οι κατάλληλοι μήνες για να γίνουν προσλήψεις είναι μάιος, και αύγουστος συνήθως τις τελευταίες εβδομάδες, εγώ προσωπικά προτιμώ να βγει αύγουστο. Πάμε τώρα στο άλλο σενάριο αν δεν βγει αυτούς τους μήνες τότε πάμε για μάρτιο του 2011, πάντως θα βγει τώρα το θέμα είναι ο αριθμός που θα προσλάβουν, κανονικά η κυβερνηση πρέπει να κρατήσει τις δεσμεύσεις τουλάχιστον για το τρέχον έτος, όπως βλέπουμε προς το παρόν τις κρατάει βλέπετε εξοπλιστικά, επίσης αποφασίστηκε ότι η οροφή τους στρατού πρέπει να αγγίξει τις 100.000 και βάση του 9 μίνου τις θητείας πρέπει να γίνουν και άλλες προσλήψεις εποπ, καθώς το 9 μείνω αποδεικνύεται πανακριβο και καταστροφικό λόγο προσωπικού, τώρα υπομονή παιδιά ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε μόλις γίνει η κατάταξη τον επιτυχόντων αυτής τις προκήρυξης που μόλις τελειωσε dld από απρίλη και μετά θα ακούμε πιο έντονα τα σενάρια για το ποτε θα σκάσει η προκήρυξη!
Γνωριζεις D.Y.K τίποτα για προκηρυξη οπουδήποτε ΕΠΟΠ; Ακουω για τέλη Μαρτίου απο εσω του Υπουργειου ισχυει;
Άν η πληροφορία αυτή είναι όντως μέσα απο το Υπουργείο και την έχεις μάθει απο έγκυρο άτομο τότε δεν έχεις παρά να την πιστέψεις.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι τον Σεπτέμβριο είναι πολύ πιθανόν να βγεί για τον Στρατό Ξηράς.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι τον Σεπτέμβριο είναι πολύ πιθανόν να βγεί για τον Στρατό Ξηράς.
Γινεσαι αμεταθετος γραφιας απο την αρχή;
Φιλε μου δημητρη οντως βγηκανε καπακι καινουργια προκυρηξη μετα τους επιλαχονταις αλλα μη ξεχνας και τις εκλογες.
αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινετε μπορει τωρα που μιλαμε να ετοιμαζουν αλλη προκυρηξη. λιγη το ξερουν αυτο. παντως οχι εμεισ

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
mpampinos έγραψε:Γινεσαι αμεταθετος γραφιας απο την αρχή;
αυτό είναι αστείο έτσι;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ελπιζω συντομα
Καλησπέρα... Μηπως γνωρίζει κάποιος αν βγουν προκυρήξεις για τν στρατό μεσα στον μαρτιο;
Αν και εμενα κάτι μου λέει ότι τον μάρτιο θα σκάσει προκήρυξη, προσπαθώ να είμαι πιο συγκρατημένος και πιο λογικός οποτε πιο πιθανόν το κόβω για μάιο η αύγουστο παρα για μάρτιο, άλλωστε αν βγει νέα προκήρυξη πριν μπούν οι επιτυχόντες της προηγουμενης αυτό θα είναι απ τα πρωτοφανοι, τέλος να σημειώσω ότι καλύτερα να βγει αύγουστο γιατί τότε θα έχω 300 μόρια ενώ τώρα έχω 140 χα χα χα

Εδώ βρήκα μια ερώτηση ενός αναγνώστης της εφημερίδας τα νέα εγώ την αναρτώ και ελπίζω να φανεί χρήσιμη!
Ερώτηση αναγνώστη: Γνωρίζετε αν θα βγει προκήρυξη μέσα στο 2010 για επαγγελματίες οπλίτες είτε στρατού ξηράς είτε αεροπορίας είτε στρατολογίας; Κι αν ναι, πότε υπολογίζετε περίπου να βγει;
Απάντηση δημοσιογράφου: Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχουν ανακοινώσει εάν θα προκηρυχθούν νέοι διαγωνισμοί για επαγγελματίες οπλίτες στο τρέχον έτος. Είχαν αναφέρει πως στόχος είναι η ολοκλήρωση των διαγωνισμών του 2009 και στη συνέχεια θα εξέταζαν τυχόν ανάγκες για νέες τοποθετήσεις στα σώματα ξηράς, αεροπορίας ή στρατολογίας.
Πηγή:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&ct=37&artid=4561777
Ερώτηση αναγνώστη: Γνωρίζετε αν θα βγει προκήρυξη μέσα στο 2010 για επαγγελματίες οπλίτες είτε στρατού ξηράς είτε αεροπορίας είτε στρατολογίας; Κι αν ναι, πότε υπολογίζετε περίπου να βγει;
Απάντηση δημοσιογράφου: Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχουν ανακοινώσει εάν θα προκηρυχθούν νέοι διαγωνισμοί για επαγγελματίες οπλίτες στο τρέχον έτος. Είχαν αναφέρει πως στόχος είναι η ολοκλήρωση των διαγωνισμών του 2009 και στη συνέχεια θα εξέταζαν τυχόν ανάγκες για νέες τοποθετήσεις στα σώματα ξηράς, αεροπορίας ή στρατολογίας.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Απο του χρονου...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
κατα ποσο εγκυρο ειναι αυτο?stdio έγραψε:Εδώ βρήκα μια ερώτηση ενός αναγνώστης της εφημερίδας τα νέα εγώ την αναρτώ και ελπίζω να φανεί χρήσιμη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες