Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Εγω βλεπω του χρονου θα βγει προκυρηξη
Τρομαρα μου εγινα και ανθυπολοχαγοσ

- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Λετε του χρονου να βγει παλι;
Να ρωτήσω ; ...
εποπ ξηράς θα βγει για το 2010;
ξέρετε κάτι;
εποπ ξηράς θα βγει για το 2010;
ξέρετε κάτι;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 4
Δεν βλεπεις τι γινεται εξω; Με το ζορι να παρουν εμας. Εχει κατακερματιστει το κρατος. Εγω πιστευω οτι θα αργησει να παρει ξανα γιατι ειμαστε πολυ μεσα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Ικο αυτο θα ειναι το ερωτημα της χρονιας. καποιοι λενε για σεπτεμβρη-οκτωβρη
Πως είσαι τόσο σίγουρη ότι θα βγει τον Ιούνη; Αποκλείεται να να τον Σεπτέμβρη; Για πες.julia έγραψε: Και εγω περιμένω προκύρηξη εποπ, και σίγουρα, σίγουρα θα είναι τον Ιούνιο, και με τις αλλαγές: Απαιτούν από ανθρώπους να έχουν μέχρι των 32 ετών. Και θα είναι kai κάτι μικρό σε Μάρτιο για 100 άτομα για τις δεξαμενές.2310554529 γραφείο του κ. ΒΕΝΖΕΛΟΥς
Μεχρι να παρουν αυτη τη σειρα, μεχρι να ορκιστουν μεχρι να παροπυν τους επιλαχων και μεχρι να ορκιστουν και αυτοι βλεπουμε. αλλα για ιουνιο δεν το κοβο. χλωμο μου φενεται. πιο πιθανον μου ακουγεται σεπτεμβριο
Διαβαζω σε διαφορα σιτε για παραιτησεις γιατι τα πραγματα εχουν δυσκολεψει σε οσο αφορα τα χρηματα και την συνταξη, ποιος ξερει μπορει ναελευθερωθει καμια θεση και για μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stauros την Παρ Φεβ 19, 2010 2:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
προσωπικα δε ξερω ποτε θα βγει προκηρυξη, ευχομαι το σηντομοτερο, απλως ηθελα να αναφερω οτι περισυ. τον απριλιο καλεσαν τους επιλαχοντες και μεσα απριλιου βγηκε η προκηρυξη για τα 2000 ατομα... οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα...nikh έγραψε:μεχρι να παρουν αυτη τη σειρα, μεχρι να ορκιστουν μεχρι να παροπυν τους επιλαχων και μεχρι να ορκιστουν και αυτοι βλεπουμε. αλλα για ιουνιο δεν το κοβο. χλωμο μου φενεται. πιο πιθανον μου ακουγεται σεπτεμβριο
Εχει να κανει αναλογα με τις αναγκες
Παιδια ειναι σιγουρο οτι θα βγει?
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Μακαρι να παιχτει το ιδιο !
Καλησπέρα, ελπίζω να βοηθήσω με τις πληροφορίες μου, λοιπόν βάση του ισχύοντος αμυντικού σχεδίου προβλέπεται πρόσληψη 2000-3000 επαγγελματιών οπλιτών στον στρατό ξηράς εντός του 2010 κανονικά βάση του σχεδίου πρέπει να γίνει, λοιπόν οι κατάλληλοι μήνες για να γίνουν προσλήψεις είναι μάιος, και αύγουστος συνήθως τις τελευταίες εβδομάδες, εγώ προσωπικά προτιμώ να βγει αύγουστο. Πάμε τώρα στο άλλο σενάριο αν δεν βγει αυτούς τους μήνες τότε πάμε για μάρτιο του 2011, πάντως θα βγει τώρα το θέμα είναι ο αριθμός που θα προσλάβουν, κανονικά η κυβερνηση πρέπει να κρατήσει τις δεσμεύσεις τουλάχιστον για το τρέχον έτος, όπως βλέπουμε προς το παρόν τις κρατάει βλέπετε εξοπλιστικά, επίσης αποφασίστηκε ότι η οροφή τους στρατού πρέπει να αγγίξει τις 100.000 και βάση του 9 μίνου τις θητείας πρέπει να γίνουν και άλλες προσλήψεις εποπ, καθώς το 9 μείνω αποδεικνύεται πανακριβο και καταστροφικό λόγο προσωπικού, τώρα υπομονή παιδιά ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε μόλις γίνει η κατάταξη τον επιτυχόντων αυτής τις προκήρυξης που μόλις τελειωσε dld από απρίλη και μετά θα ακούμε πιο έντονα τα σενάρια για το ποτε θα σκάσει η προκήρυξη!
Ιούνιο δεν νομίζω μάιο η αύγουστο πιστεύω, εγώ πάντως προτιμώ αύγουστο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες