Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από illy »

Μμμμμ, αυτο ειναι λιγακι ιδιαιτερη περιπτωση γιατι πρεπει να σου δωσουν κουβερτες απο υφασμα που δεν θα εχεις προβλημα... Ανεφερε το στον γιατροΕικόνα Αμεσως κιολας την μερα που θα παρουσιαστειςΕικόνα
Dum spiro spero
Nantia

Δημοσίευση από Nantia »

Γιατι λετε για σεντονια; Δεν θα πλενοντε εκει; Ουφ πια. Αντε να μπουμε να δουμε τι μας λειπει επιτελους
@@

Δημοσίευση από @@ »

Θα εχουν; Η να παρω και μια δικη μου; Τοσες αλεργιες... Την πιο ακυρη εχω! Υπαρχει περιπτωση να μου πουν τιποτα; Εχω αγχωθει πολυ!
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Καθε βδομαδα τα αλλαζουν οι καθε 10 μερες... Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα... Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχουν κανει το τελευτεο 2μηνο αποψιλοση τοτε το κρεβατι το στρομα και οι κουβερτες θα ειναι γεματα κοριους... Εμενα με ειχαν τσιμπισει παρα πολλες φορες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Παρ Μαρ 19, 2010 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κ εγω δλδ πως τα εχω δει; ΕικόναΕικόνα ξερω οτι χακι ειναι οι κουβερτες... Κ θυμαμαι που ο φιλος του συντροφου μου ειχε παρει μπλε σεντονια κ ειχε γινει χαμοςΕικόνα Ουτε υποσακος επιτρεπεται κανονικα, το ειχαν κανει κ αυτο καποιοι στο κεν κ ειχαν πεσει καμπανες
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Βασικα απο τις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαροΕικόναΕικόνα Εκτος κ αν εστιαζε το ματι μου στην μαξιλαροθηκη Γιαννη κ εβλεπα οτι τα σεντονια ειναι ασπραΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ρε illy Εισαι σιγουρη; Μηπως κανεις λαθος; Τα σεντονια ειναι χακι και οι κουβερτες γκρι με χακι... Και εχουν πανω τα γραμματα ΕΣ καθως και 2 καφε γραμμες... Και οι πετσετες χακι ειναι... Αν και εχω δει και λευκες πετσετες αλλα πολυ σπανια... Δεν ξερω τι να πω... Εχω και φωτογραφιες κι ολας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Παρ Μαρ 19, 2010 8:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nantia

Δημοσίευση από Nantia »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Καθε βδομαδα τα αλλαζουν οι καθε 10 μερες... Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα... Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχουν κανει το τελευτεο 2μηνο αποψιλοση τοτε το κρεβατι το στρομα και οι κουβερτες θα ειναι γεματα κοριους... Εμενα με ειχαν τσιμπισει παρα πολλες φορες...

Εικόνα Ακομα ψαχνω στα φαρμακεια αυτα τα αυτοκολλητα για τους ψυλλους (δεν θα το κολλησω πανω μου, για το κρεβατι ειναι Εικόνα)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αχαχαχαχα, χακι εβλεπα τις κουβερτες... Αλλα ποτε δεν εβλεπα τι χρωμα ειναι το σεντονι... Βασικα δεν ξερω κ πως το στρωνουν το κρεββατι στον στρατο, στην επιθεωρηση αν θυμαμαι καλα πρεπει να το εχετε καπως, το μαξιλαρι μεσα στην κουβερτα; Ε; Καπως ετσι; Εικόνα

Dum spiro spero
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Γι αυτο κι εγω θα παρω 2 σεντονια να κοιμαμαι σε αυτα... Γιατι ερχετε καλοκαιρι... Και εναν υπνοσακο σε περιπτωση που εχει κρυο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ρε illy Εισαι σιγουρη; Μηπως κανεις λαθος; Τα σεντονια ειναι χακι και οι κουβερτες γκρι με χακι... Και εχουν πανω τα γραμματα ΕΣ καθως και 2 καφε γραμμες... Και οι πετσετες χακι ειναι... Αν και εχω δει και λευκες πετσετες αλλα πολυ σπανια... Δεν ξερω τι να πω... Εχω και φωτογραφιες κι ολας.
Γιαννη προφανως απο τις φωτο δεν τις βλεπω καλαΕικόνα Τωρα παλι τις ξαναειδα γιατι ειχα την εντυπωση οτι τοσο καιρο ξεχωρισα ασπροΕικόναΕικόνα Δεν εχω παει κ σε στρστοπεδο, εσυ ξερεις τι χρωμα ειναι στα σεντονια... Δλδ ολα χακι ειναι ε; Κ εγω εβλεπα σεντονια κ μαξιλαροθηκη λευκαΕικόναΕικόνα Αλλα ξερεις τι παιζει; Εβλεπα λευκο το υλικο που ειναι το μαξιλαρι φτιαγμενοΕικόνα Αχαχαχαχα, φαινοταν το ασπρο μεσα απο την μαξιλαροθηκη κ το περασα κ ασπρο οτι ηταν κ το εξω υφασμαΕικόναΕικόναΕικόνα Σορρυ!Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Μαρ 19, 2010 8:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χα ναι... Φτιαχνεις με την κουβερτα εναν φακελο και μεσα βαζεις το μαξιλαρι. Και το κρεβατι θελει εναν συγεκριμενο τροπο... Αλλα και τα πραγματα σου και τις βαλιτσες σου και αυτα θελουν συγκεκριμενο τροπο. Και μαλιστα στην αρχη αν δεν τα εχουμε Και σωστα μας ριχνουν και στερησεις εξοδου
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χαχα... Ε καλα δεν εγινε και τιποτα...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι οντως το ξερω... Αυτο ειναι πολυ σπασιμο νευρωνΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αληθεια, ακομη κ τωρα που βλεπω τις φωτο στο κινητο μου-τωρα που μιλαμε- παλι βλεπω ασπρο χρωμα κ απορουσα... Εικόνα

Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες