Μμμμμ, αυτο ειναι λιγακι ιδιαιτερη περιπτωση γιατι πρεπει να σου δωσουν κουβερτες απο υφασμα που δεν θα εχεις προβλημα... Ανεφερε το στον γιατρο Αμεσως κιολας την μερα που θα παρουσιαστεις
Καθε βδομαδα τα αλλαζουν οι καθε 10 μερες... Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα... Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχουν κανει το τελευτεο 2μηνο αποψιλοση τοτε το κρεβατι το στρομα και οι κουβερτες θα ειναι γεματα κοριους... Εμενα με ειχαν τσιμπισει παρα πολλες φορες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Παρ Μαρ 19, 2010 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε illy Εισαι σιγουρη; Μηπως κανεις λαθος; Τα σεντονια ειναι χακι και οι κουβερτες γκρι με χακι... Και εχουν πανω τα γραμματα ΕΣ καθως και 2 καφε γραμμες... Και οι πετσετες χακι ειναι... Αν και εχω δει και λευκες πετσετες αλλα πολυ σπανια... Δεν ξερω τι να πω... Εχω και φωτογραφιες κι ολας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Παρ Μαρ 19, 2010 8:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Καθε βδομαδα τα αλλαζουν οι καθε 10 μερες... Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα... Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχουν κανει το τελευτεο 2μηνο αποψιλοση τοτε το κρεβατι το στρομα και οι κουβερτες θα ειναι γεματα κοριους... Εμενα με ειχαν τσιμπισει παρα πολλες φορες...
Ακομα ψαχνω στα φαρμακεια αυτα τα αυτοκολλητα για τους ψυλλους (δεν θα το κολλησω πανω μου, για το κρεβατι ειναι )
Αχαχαχαχα, χακι εβλεπα τις κουβερτες... Αλλα ποτε δεν εβλεπα τι χρωμα ειναι το σεντονι... Βασικα δεν ξερω κ πως το στρωνουν το κρεββατι στον στρατο, στην επιθεωρηση αν θυμαμαι καλα πρεπει να το εχετε καπως, το μαξιλαρι μεσα στην κουβερτα; Ε; Καπως ετσι;
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ρε illy Εισαι σιγουρη; Μηπως κανεις λαθος; Τα σεντονια ειναι χακι και οι κουβερτες γκρι με χακι... Και εχουν πανω τα γραμματα ΕΣ καθως και 2 καφε γραμμες... Και οι πετσετες χακι ειναι... Αν και εχω δει και λευκες πετσετες αλλα πολυ σπανια... Δεν ξερω τι να πω... Εχω και φωτογραφιες κι ολας.
Γιαννη προφανως απο τις φωτο δεν τις βλεπω καλα Τωρα παλι τις ξαναειδα γιατι ειχα την εντυπωση οτι τοσο καιρο ξεχωρισα ασπρο Δεν εχω παει κ σε στρστοπεδο, εσυ ξερεις τι χρωμα ειναι στα σεντονια... Δλδ ολα χακι ειναι ε; Κ εγω εβλεπα σεντονια κ μαξιλαροθηκη λευκα Αλλα ξερεις τι παιζει; Εβλεπα λευκο το υλικο που ειναι το μαξιλαρι φτιαγμενο Αχαχαχαχα, φαινοταν το ασπρο μεσα απο την μαξιλαροθηκη κ το περασα κ ασπρο οτι ηταν κ το εξω υφασμα Σορρυ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Μαρ 19, 2010 8:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χα ναι... Φτιαχνεις με την κουβερτα εναν φακελο και μεσα βαζεις το μαξιλαρι. Και το κρεβατι θελει εναν συγεκριμενο τροπο... Αλλα και τα πραγματα σου και τις βαλιτσες σου και αυτα θελουν συγκεκριμενο τροπο. Και μαλιστα στην αρχη αν δεν τα εχουμε Και σωστα μας ριχνουν και στερησεις εξοδου