Ωραια. Ευχαριστω!KAITH έγραψε:Panos έγραψε:Καλησπερα! Μηπως ξερετε ποσα ειναι τα ελαχιστα μορια που πρεπει να εχει κανεις για Α-Τ ΠΖ;
ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ υπηρέτης α-τ όπλων πζ (ι1) 1020-456
Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
Ρε θα μπουνε 80%ανδρες και 20% γυναικεσ. Αυτο να το θυμαστε. Και αυτοι που σχουν υπηρετηση πιστευω οι ποιο πολλοι ειναι μεσα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 8
δεν ειναι απολυτο αυτο μαλλον 60%-40% το κοβω. Παντως νικη πολυ αγχωμενη σε καταλαβαινω.NIKH έγραψε:Ρε θα μπουνε 80%ανδρες και 20% γυναικεσ. Αυτο να το θυμαστε. Και αυτοι που σχουν υπηρετηση πιστευω οι ποιο πολλοι ειναι μεσα
Ειμαι παρα πολυν ανγχωμενη. Και δεν φτανει αυτο με κλειδωσε η στρατοπεδαρχησ. Μωρε κλειδοκρατορα πρεπει να τον λεμε
Μια ερωτηση προς ΣΓΟΣ που καταλαβα κ εγω με την σειαρα μου οτι ειναι διαβασμενος κ ξερει πολλα. Εχω ελπιδες με τα 520 μορια μου για την ειδικοτητα του υδραυλικου; Δωσε μ τα φωτα σου!
MIXALHS έγραψε:Μια ερωτηση προς ΣΓΟΣ που καταλαβα κ εγω με την σειαρα μου οτι ειναι διαβασμενος κ ξερει πολλα. Εχω ελπιδες με τα 520 μορια μου για την ειδικοτητα του υδραυλικου; Δωσε μ τα φωτα σου!
σε ποια προκυρηξη και οπλο-σωμα;
Για αεροπορια δε το κατεχω και πολυ καλα. Ομως ειχα βρει καπου στο γοογλε και σχετικα ευκολα και τα μορια της προηγουμενης προκυρηξης και την ιδια την προκυρηξη της αεροποριας. Θα βγαλεις μερικα συμπερασματα αν διαβασεις και την προκυρηξη.
Απλα ρε τακη καθε προκυρηξη αλλαζει. αλλος αριθος ατομων ειχε κανει τα χαρτια του στην περασμενενη προκυρηξη κ αλλος τωρα με την κριση. κ κακα τα ψεμματα αναλογως τον αριθμο των ατομων σε καθε ειδικοτητα ανεβαινουν η κατεβαινουν οι βασεις. απλα ρωτησα τον σγος επειδη ειχε δωσει ξεκαθαρες απαντησεις σε ερωτησεις ατομων.
Τα μορια για πεζικο Α/Τ πεζικου ποσα μπορει να ειναι πανω κατω να εχοθμε μια ιδεα; Αν ξερει καποιος
MIXALIS έγραψε:Απλα ρε τακη καθε προκυρηξη αλλαζει. Αλλος αριθος ατομων ειχε κανει τα χαρτια του στην περασμενενη προκυρηξη κ αλλος τωρα με την κριση. Κ κακα τα ψεμματα αναλογως τον αριθμο των ατομων σε καθε ειδικοτητα ανεβαινουν η κατεβαινουν οι βασεις. Απλα ρωτησα τον σγος επειδη ειχε δωσει ξεκαθαρες απαντησεις σε ερωτησεις ατομων.
αν ειχε εσωτερικη ενημερωση και ειναι εγκυρη οκ. Δεν ειχα δει παλαιοτερα μυνηματα του. Και μη το λες για την κριση γιατι στο ξηρας εκανα οι λιγοτεροι εδω και 2-3 χρονια απ οτι διαβασα καπου. Αν δε κανω λαθος περυσι εκαναν περιπου 12000 αιτηση και φετος 8500. Αν δε κανω λαθος. Φαντασου ποσοι κατεληξαν να περιμενουν αποτελεσματα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
ΡΕ παιδεια αν εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου στο 14 παιρνω 140 μορια ενω τα τεε β κυκλου περνουν 210; Αφου το ενιαιο λυκειο ειναι πιο ανωτερι απο τα τεε (ετσι νομιζω τουλαχιστον) Κοιταξα τα μορια των ΕΠΟΠ στο ΠΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς αρμενιστης στην προκυρηξη του 05 ειχε 100 μορια με την συνεντευξη!
NIKH έγραψε:Ειμαι παρα πολυν ανγχωμενη. Και δεν φτανει αυτο με κλειδωσε η στρατοπεδαρχησ. Μωρε κλειδοκρατορα πρεπει να τον λεμε
Σου εξήγησα και στην άλλη συζήτηση ότι ΔΕΝ σε κλείδωσα.
Το ίδιο το forum σε κλείδωσε με δική του πρωτοβουλία, γιατί έχετε μετατρέψει το φόρουμ σε τσατ και σας περνάει για spammers.
Για την ειδηκοτιτα Στρατολογος εχω:
1. τελειωσει το πρωτο ετος σπουδων ΤΕΙ Πληροφορικης 350 μορια 2. Πτυχιο Πληροφορικής ΤΕΕ 210 μορια 3. Πτυχιο προγραμματιστη ΤΕΕ 30 μορια
Εχω Πιθανοτιτες ρε παιδες;
1. τελειωσει το πρωτο ετος σπουδων ΤΕΙ Πληροφορικης 350 μορια 2. Πτυχιο Πληροφορικής ΤΕΕ 210 μορια 3. Πτυχιο προγραμματιστη ΤΕΕ 30 μορια
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 8
Για την ειδηκοτιτα Στρατολογος εχω:
[/QUOTE] δεν μετρανε και τα δυο. Η το τεε 210 η το τει 350 μορια. Οποτε 350 και 30 εχεις απο αυτα 380 μορια.
[/QUOTE] δεν μετρανε και τα δυο. Η το τεε 210 η το τει 350 μορια. Οποτε 350 και 30 εχεις απο αυτα 380 μορια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης