Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Panos

Δημοσίευση από Panos »

KAITH έγραψε:
Panos έγραψε:Καλησπερα! Μηπως ξερετε ποσα ειναι τα ελαχιστα μορια που πρεπει να εχει κανεις για Α-Τ ΠΖ;

ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ υπηρέτης α-τ όπλων πζ (ι1) 1020-456
Ωραια. Ευχαριστω!

NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ρε θα μπουνε 80%ανδρες και 20% γυναικεσ. Αυτο να το θυμαστε. Και αυτοι που σχουν υπηρετηση πιστευω οι ποιο πολλοι ειναι μεσα
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από helen »

NIKH έγραψε:Ρε θα μπουνε 80%ανδρες και 20% γυναικεσ. Αυτο να το θυμαστε. Και αυτοι που σχουν υπηρετηση πιστευω οι ποιο πολλοι ειναι μεσα
δεν ειναι απολυτο αυτο μαλλον 60%-40% το κοβω. Παντως νικη πολυ αγχωμενη σε καταλαβαινω.
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ειμαι παρα πολυν ανγχωμενη. Και δεν φτανει αυτο με κλειδωσε η στρατοπεδαρχησ. Μωρε κλειδοκρατορα πρεπει να τον λεμε
MIXALHS

Δημοσίευση από MIXALHS »

Μια ερωτηση προς ΣΓΟΣ που καταλαβα κ εγω με την σειαρα μου οτι ειναι διαβασμενος κ ξερει πολλα. Εχω ελπιδες με τα 520 μορια μου για την ειδικοτητα του υδραυλικου; Δωσε μ τα φωτα σου!

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από takis2 »

MIXALHS έγραψε:Μια ερωτηση προς ΣΓΟΣ που καταλαβα κ εγω με την σειαρα μου οτι ειναι διαβασμενος κ ξερει πολλα. Εχω ελπιδες με τα 520 μορια μου για την ειδικοτητα του υδραυλικου; Δωσε μ τα φωτα σου!

σε ποια προκυρηξη και οπλο-σωμα;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Για αεροπορια δε το κατεχω και πολυ καλα. Ομως ειχα βρει καπου στο γοογλε και σχετικα ευκολα και τα μορια της προηγουμενης προκυρηξης και την ιδια την προκυρηξη της αεροποριας. Θα βγαλεις μερικα συμπερασματα αν διαβασεις και την προκυρηξη.
MIXALIS

Δημοσίευση από MIXALIS »

Απλα ρε τακη καθε προκυρηξη αλλαζει. αλλος αριθος ατομων ειχε κανει τα χαρτια του στην περασμενενη προκυρηξη κ αλλος τωρα με την κριση. κ κακα τα ψεμματα αναλογως τον αριθμο των ατομων σε καθε ειδικοτητα ανεβαινουν η κατεβαινουν οι βασεις. απλα ρωτησα τον σγος επειδη ειχε δωσει ξεκαθαρες απαντησεις σε ερωτησεις ατομων.

jimis

Δημοσίευση από jimis »

Τα μορια για πεζικο Α/Τ πεζικου ποσα μπορει να ειναι πανω κατω να εχοθμε μια ιδεα; Αν ξερει καποιος
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

MIXALIS έγραψε:Απλα ρε τακη καθε προκυρηξη αλλαζει. Αλλος αριθος ατομων ειχε κανει τα χαρτια του στην περασμενενη προκυρηξη κ αλλος τωρα με την κριση. Κ κακα τα ψεμματα αναλογως τον αριθμο των ατομων σε καθε ειδικοτητα ανεβαινουν η κατεβαινουν οι βασεις. Απλα ρωτησα τον σγος επειδη ειχε δωσει ξεκαθαρες απαντησεις σε ερωτησεις ατομων.

αν ειχε εσωτερικη ενημερωση και ειναι εγκυρη οκ. Δεν ειχα δει παλαιοτερα μυνηματα του. Και μη το λες για την κριση γιατι στο ξηρας εκανα οι λιγοτεροι εδω και 2-3 χρονια απ οτι διαβασα καπου. Αν δε κανω λαθος περυσι εκαναν περιπου 12000 αιτηση και φετος 8500. Αν δε κανω λαθος. Φαντασου ποσοι κατεληξαν να περιμενουν αποτελεσματα.
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από temeteron4 »

ΡΕ παιδεια αν εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου στο 14 παιρνω 140 μορια ενω τα τεε β κυκλου περνουν 210; Αφου το ενιαιο λυκειο ειναι πιο ανωτερι απο τα τεε (ετσι νομιζω τουλαχιστον) Κοιταξα τα μορια των ΕΠΟΠ στο ΠΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς αρμενιστης στην προκυρηξη του 05 ειχε 100 μορια με την συνεντευξη!

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

NIKH έγραψε:Ειμαι παρα πολυν ανγχωμενη. Και δεν φτανει αυτο με κλειδωσε η στρατοπεδαρχησ. Μωρε κλειδοκρατορα πρεπει να τον λεμε

Σου εξήγησα και στην άλλη συζήτηση ότι ΔΕΝ σε κλείδωσα.

Το ίδιο το forum σε κλείδωσε με δική του πρωτοβουλία, γιατί έχετε μετατρέψει το φόρουμ σε τσατ και σας περνάει για spammers.

kostask
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kostask »

Για την ειδηκοτιτα Στρατολογος εχω:

1. τελειωσει το πρωτο ετος σπουδων ΤΕΙ Πληροφορικης 350 μορια 2. Πτυχιο Πληροφορικής ΤΕΕ 210 μορια 3. Πτυχιο προγραμματιστη ΤΕΕ 30 μορια

Εχω Πιθανοτιτες ρε παιδες;

helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από helen »

Για την ειδηκοτιτα Στρατολογος εχω:

1. τελειωσει το πρωτο ετος σπουδων ΤΕΙ Πληροφορικης 350 μορια 2. Πτυχιο Πληροφορικής ΤΕΕ 210 μορια 3. Πτυχιο προγραμματιστη ΤΕΕ 30 μορια

Εχω Πιθανοτιτες ρε παιδες;

[/QUOTE] δεν μετρανε και τα δυο. Η το τεε 210 η το τει 350 μορια. Οποτε 350 και 30 εχεις απο αυτα 380 μορια.
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Μιχαλη λυπαμε...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης