Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Η εκπαίδευση των ειδικών φρουρών είναι 2-3 μήνες το καλοκαίρι. Η προηγούμενη σειρά παρουσιάστηκε στις 4 ιουλίου μέχρι 4 σεπτεμβρίου...
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Υπενθυμίζω ότι το θέμα αυτό είναι για την εκπαίδευση και τη ζωή των ειδικών φρουρών (μισθοί, μεταθέσεις, υπηρεσίες κλπ).
Για την μοριοδότηση και τις προκηρύξεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα.
Για την μοριοδότηση και τις προκηρύξεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα.
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Υπαρχει μοριοδοτηση ειδικων φρουρων; Το μονο που βρηκα ειναι μοριοδοτηση για σωματα ασφαλειας. Και μεσα εκει λεει και για αστυνομια και ειδικους φρουρους. Ανακατα.
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Αυτό είναι, στο μέλλον μπορεί να διασπαστεί.
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ετσι πιστευω και γω. Για να ξερουμε τι ανηκει που
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ναι ετσι ειναι. Οι εφ που συμπληρωνουν τριετη4 πραγματικη υπηρεσια απο την ημερομηνια μονιμοποιησης τους εντασσονται υστερα απο εγγραφη δηλωση τους στο αστυνομικο προσωπικο γενικων καθηκοντων με το βαθμο του αστιφυλακα και εχουν τα καθηκοντα καιτις υποχρεωσεις του βαθμου τους.DimitrisGR έγραψε:Εγω θέλω να ρωτήσω ενημερωτικα αν απο Ε. Φ. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει ένταξη σε επίλεκτα σώματα της ΕΛ. ΑΣ. Δηλαδη αν μπορεις να δηλώσεις για Αντιτρομοκρατικη, Δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος κλπ. Εχω μια α' πληροφορηση οτι πρέπει να εισαι με βαθμό αδαδημίες της ΕΛ. ΑΣ.(Αστυφύλακας + άνω) για να μπορέσεις να επιλεγείς για κάτι τέτοιο και απο Ε. Φ. Δεν είναι εφικτο.
Έχει κάποιος να προσθέσει κάτι σχετικά με αυτο;
Ευχαριστω!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Μερικα σχολια που πηγαίνουν;
Σβήνονται;
Σβήνονται;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Μεταφέρονται στα σωστά θέματα...
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Παιδια να ρωτησω κατι λιγο ασχετο απο αυτα που Συζητατε. Στους ειδικους φρουρους επιτρεπεται η γενειαδα και το μακρυ μαλλι γενικοτερα.
Λιγο ακυρη φανταζει η ερωτηση σε σχεση με τα προηγουμενα συμαντικοτερα θεματα που τεθηκαν σε διαφορες συζητησεις εδω αλλα θα θελα αν ξερατε να μου απαντησετε σας παρακαλω πολυ.
Λιγο ακυρη φανταζει η ερωτηση σε σχεση με τα προηγουμενα συμαντικοτερα θεματα που τεθηκαν σε διαφορες συζητησεις εδω αλλα θα θελα αν ξερατε να μου απαντησετε σας παρακαλω πολυ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Καλημερα σε ολους σας! Θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με τις γυναικες ειδικους φρουρους! Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει... Ευχαριστω...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Τι εννοείς; Γίνε ποιο συγκεκριμένη
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Εννοω ποσες γυναικες παιρνουν συνηθως και τι ακριβως κανουν... Περιπολιες και τετοια; Οπως ακριβως και οι αντρες; Επειδη μου ειπαν οτι πολλες ειναι σε γραφεια!
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Δεν υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος γυναικων που εισερχοντε καθε φορα! μετα το 2003 καμια προκυρηξη δεν κανει διαχωρισμο στο φυλο. βεβαια ειναι σιγουρα λιγοτερες περιπου απο το 1/3 των θεσεων λογο του αποτυγχανουν στα αγωνησματα η΄ δεν εχουν το απαιτουμενο υψος. τα καθηκοντα των γυναικων ε. φ ειναι ακριβως ομοια με αυτα των αντρων κ εκτελουν τις ιδιες υπηρεσιες. βεβαια σε μερικα τμηματα τις εχουν σε γραφεια κατι που απο τον κανονισμο απαγορευεται, δηλαδη το εχει αποφασισει αυθερετα ο διοικητης κατι που σημαινει οτι σε μια μερα μπορει να βρεθουν παλι εξω. οι ε. φ εχουν προσληφθει για να εκτελουν μονο μαχημες υπηρεσιες κ οχι για γραμματιακη υποστηριξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες