Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Η εκπαίδευση των ειδικών φρουρών είναι 2-3 μήνες το καλοκαίρι. Η προηγούμενη σειρά παρουσιάστηκε στις 4 ιουλίου μέχρι 4 σεπτεμβρίου...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 3

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από yandr »

Υπενθυμίζω ότι το θέμα αυτό είναι για την εκπαίδευση και τη ζωή των ειδικών φρουρών (μισθοί, μεταθέσεις, υπηρεσίες κλπ).

Για την μοριοδότηση και τις προκηρύξεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Rafale »

Υπαρχει μοριοδοτηση ειδικων φρουρων; Το μονο που βρηκα ειναι μοριοδοτηση για σωματα ασφαλειας. Και μεσα εκει λεει και για αστυνομια και ειδικους φρουρους. Ανακατα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από yandr »

Αυτό είναι, στο μέλλον μπορεί να διασπαστεί.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Rafale »

Ετσι πιστευω και γω. Για να ξερουμε τι ανηκει που
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Rafale »

DimitrisGR έγραψε:Εγω θέλω να ρωτήσω ενημερωτικα αν απο Ε. Φ. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει ένταξη σε επίλεκτα σώματα της ΕΛ. ΑΣ. Δηλαδη αν μπορεις να δηλώσεις για Αντιτρομοκρατικη, Δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος κλπ. Εχω μια α' πληροφορηση οτι πρέπει να εισαι με βαθμό αδαδημίες της ΕΛ. ΑΣ.(Αστυφύλακας + άνω) για να μπορέσεις να επιλεγείς για κάτι τέτοιο και απο Ε. Φ. Δεν είναι εφικτο.

Έχει κάποιος να προσθέσει κάτι σχετικά με αυτο;

Ευχαριστω!

Ναι ετσι ειναι. Οι εφ που συμπληρωνουν τριετη4 πραγματικη υπηρεσια απο την ημερομηνια μονιμοποιησης τους εντασσονται υστερα απο εγγραφη δηλωση τους στο αστυνομικο προσωπικο γενικων καθηκοντων με το βαθμο του αστιφυλακα και εχουν τα καθηκοντα καιτις υποχρεωσεις του βαθμου τους.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Μερικα σχολια που πηγαίνουν;
Σβήνονται;

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από yandr »

Μεταφέρονται στα σωστά θέματα...
βασιλης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από βασιλης »

Παιδια να ρωτησω κατι λιγο ασχετο απο αυτα που Συζητατε. Στους ειδικους φρουρους επιτρεπεται η γενειαδα και το μακρυ μαλλι γενικοτερα.
Λιγο ακυρη φανταζει η ερωτηση σε σχεση με τα προηγουμενα συμαντικοτερα θεματα που τεθηκαν σε διαφορες συζητησεις εδω αλλα θα θελα αν ξερατε να μου απαντησετε σας παρακαλω πολυ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 56

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι
βασιλης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από βασιλης »

Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.
Ισμηνη

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Ισμηνη »

Καλημερα σε ολους σας! Θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με τις γυναικες ειδικους φρουρους! Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει... Ευχαριστω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 56

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τι εννοείς; Γίνε ποιο συγκεκριμένη
Ισμηνη

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Ισμηνη »

Εννοω ποσες γυναικες παιρνουν συνηθως και τι ακριβως κανουν... Περιπολιες και τετοια; Οπως ακριβως και οι αντρες; Επειδη μου ειπαν οτι πολλες ειναι σε γραφεια!
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από alexissak »

Δεν υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος γυναικων που εισερχοντε καθε φορα! μετα το 2003 καμια προκυρηξη δεν κανει διαχωρισμο στο φυλο. βεβαια ειναι σιγουρα λιγοτερες περιπου απο το 1/3 των θεσεων λογο του αποτυγχανουν στα αγωνησματα η΄ δεν εχουν το απαιτουμενο υψος. τα καθηκοντα των γυναικων ε. φ ειναι ακριβως ομοια με αυτα των αντρων κ εκτελουν τις ιδιες υπηρεσιες. βεβαια σε μερικα τμηματα τις εχουν σε γραφεια κατι που απο τον κανονισμο απαγορευεται, δηλαδη το εχει αποφασισει αυθερετα ο διοικητης κατι που σημαινει οτι σε μια μερα μπορει να βρεθουν παλι εξω. οι ε. φ εχουν προσληφθει για να εκτελουν μονο μαχημες υπηρεσιες κ οχι για γραμματιακη υποστηριξη.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες