Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θέλω να καταταγώ στις ειδικές δυνάμεις στους καταδρομεις. Ξερει κανεις αν θα με κοψουν επειδη εχω φυσημα στην καρδια;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οποτε θα ειμαι οντως, ειδ. Δυναμεις- Πεζοναυτης. Και θα ειμαι στον Αυλωνα. Αν ολα πανε καλα.
Κ κατι αλλο αν ξερεις. Ειχα 1 ατυχημα με μηχανη κ εχω χτυπησει το ποδι μου, πριν 1 χρονο. Φαινεται εξωτερικα σημαδι, αλλα πλεον δεν αντιμετοπιζω καποιο προβλημα. Αθλουμαι καθημερινα, τρεχω, και δουλευω στην υπαιθρο. Στο λεω αυτο για να δειξω πως δεν με ενοχλει το ποδι μου. Υπαρχει θεμα να κοπω απο αυτό τον λογο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε.
Άβαταρ μέλους
paris1810
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από paris1810 »

Crf έγραψε: Οποτε θα ειμαι οντως, ειδ. Δυναμεις- Πεζοναυτης. Και θα ειμαι στον Αυλωνα. Αν ολα πανε καλα. Κ κατι αλλο αν ξερεις. Ειχα 1 ατυχημα με μηχανη κ εχω χτυπησει το ποδι μου, πριν 1 χρονο. Φαινεται εξωτερικα σημαδι, αλλα πλεον δεν αντιμετοπιζω καποιο προβλημα. Αθλουμαι καθημερινα, τρεχω, και δουλευω στην υπαιθρο. Στο λεω αυτο για να δειξω πως δεν με ενοχλει το ποδι μου. Υπαρχει θεμα να κοπω απο αυτό τον λογο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε.
Μην ανησυχεις, αφου λες οτι δε σε ενοχλει δε προκειται να σε κοψουν για αυτο... Καλη θητεια!
AΡΜΑΓΕΔΔΩΝ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από AΡΜΑΓΕΔΔΩΝ »

Δυστηχως φιλε χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, στις ακτινογραφιες θα δουν αν εχεις χτυπησει το ποδι σου η αν το εχεις σπασει, και θα σε κοψουν. Αν απλως ειναι χτυπημα, και τρεχεις χωρις κανενα προβλημα, ολα οκ!Εικόνα
Γιαννης22

Δημοσίευση από Γιαννης22 »

Και κάτι ακόμα στις ιατρικές εξετάσεις τι ακριβώς σου κάνουν μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικα;

στελιος

Δημοσίευση από στελιος »

Εγώ έχω το μεσογειακό στίγμα μόνο με αιματολογικές εξετάσεις φαίνεται, όσους γιατρούς έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι έιναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν επηρεάζει πουθενα, μόνο όταν είναι να κάνω παιδιά πρέπει να κάνω ειδικές εξετάσεις. Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία πάνω σε αυτό αν σε κόβουν η όχι στις ειδικές Δυνάμεις;
OYK

Δημοσίευση από OYK »

Παιδια το μονο προβλημα π εχω ειναι οτι ειμαι λιγο αδυνατος στο θωρακα αλλα δν εχω καποιο προβλημα (απλα το στερνω μου ειναι λιγο πιο μεσα)
Υπαρχει περιπτωση να κοπω για τα ΜΥΚ;
*Κανω box και στιβο αρκετα χρονια και δεν εχω ασθμα-φυσυμα η καποιο αλλο προβλημα;
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Καλισπερα πεδια
8α ει8ελα να κανο μια εροτισι δεν ακουο απο το δεκσι αφτι μ 8α το καταλαβουν 8α το πσακσουν ι μπα; Αλλα δεν το καταλαβενι ο αλος αν δεν του το πο. Εφχαριστο.
8α παρουσιαστο στο μεγαλο πεφκο ειδικες διναμις...
Kapoios

Δημοσίευση από Kapoios »

Λοιπόν πήγα σήμερα να συμπληρώσω το περιοδεύων. Δήλωσα ειδικές δυνάμεις, καταδρομείς. Τώρα έχω κάποιες ερωτήσεις.
Έχω πλατυποδία και λίγο μυωπία (1.5) και αστιγματισμό (0.75) θα με πάρουν?
Manousakos

Δημοσίευση από Manousakos »

Γεια σε Όλα Τα μελη του φορυμ, λοιπον κατα 95% μαϊο θα μπω ειδικες δυναμεις Εχω τεραστιο ανχος... Στις ιατρικες εξετασεις Καθως... Εχω ασυμετρια στα Πλευρά Μου , Για καποιον λογω δεν ειναι ομοια... (δεν Χτύπησα Ποτε σε Εκεινο το σημειο) κατα τα αλλα δεν εχω πουθενα προβλημα... Κανω πολεμικες τεχνες και αθλουμε, εχω τεραστια Πώρωση Με ειδικες δυναμεις. Περιμενε τοσο καιρω να παω. Απλως αμα κοπω λογο ιατρικον εξετεασεων. Θα Ξενερώσω Αφανταστα...

αμα γινετε παιδια δωστε μια απαντιστη. Μπορει να μιν με παρουνε;

ventouza29
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ventouza29 »

Manousakos έγραψε:Γεια σε Όλα Τα μελη του φορυμ, λοιπον κατα 95% μαϊο θα μπω ειδικες δυναμεις Εχω τεραστιο ανχος... Στις ιατρικες εξετασεις Καθως... Εχω ασυμετρια στα Πλευρά Μου, Για καποιον λογω δεν ειναι ομοια... (δεν Χτύπησα Ποτε σε Εκεινο το σημειο) κατα τα αλλα δεν εχω πουθενα προβλημα... Κανω πολεμικες τεχνες και αθλουμε, εχω τεραστια Πώρωση Με ειδικες δυναμεις. Περιμενε τοσο καιρω να παω. Απλως αμα κοπω λογο ιατρικον εξετεασεων. Θα Ξενερώσω Αφανταστα...

αμα γινετε παιδια δωστε μια απαντιστη. Μπορει να μιν με παρουνε;

δεν νομιζω να σε κοψουν για αυτο το πραγμα ελεος... Και εγω για μαιο ειμαι μαλλον για ειδικες...
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Δεν εχει σημασια, και να μη σε παρουν εσυ προσπαθησες, ειναι κατι που δεν εχεις ευθυνη οποτε αν τυχον δε σε παρουν, δυσκολο, δε θα φταις εσυ
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kampf »

Και γω αν ρθουν να παρουν ατομα απτο πεζικο φυσικα, που σιγουρα θα παρουν :P
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Δαμιανός

Δημοσίευση από Δαμιανός »

Οι ιατρικές εξετάσεις που γίνονται για τους Αλεξιπτωτιστές είπατε πως είναι εξονυχιστικές... Εγώ δεν έχω καθόλου μυωπία απλά επειδή έπαιζα ποδόσφαιρο παλιότερα είχα πάθει Ρήξη μηνίσκου στο γόνατο το οποίο δεν εγχείρησα ποτέ γιατί με τα βάρη που έκανα δεν είχα παρά μόνο μικρο ενοχλήσεις σε όποια δραστηριότητα και να έκανα (αθλητική και μη). Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν γι αυτό και αν όχι θα συναντήσω κάποιο πρόβλημα στη θητεία μου (εφόσον περάσω). Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει θα είμαι ευγνώμων.
ventouza29
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ventouza29 »

Δαμιανός έγραψε:Οι ιατρικές εξετάσεις που γίνονται για τους Αλεξιπτωτιστές είπατε πως είναι εξονυχιστικές... Εγώ δεν έχω καθόλου μυωπία απλά επειδή έπαιζα ποδόσφαιρο παλιότερα είχα πάθει Ρήξη μηνίσκου στο γόνατο το οποίο δεν εγχείρησα ποτέ γιατί με τα βάρη που έκανα δεν είχα παρά μόνο μικρο ενοχλήσεις σε όποια δραστηριότητα και να έκανα (αθλητική και μη). Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν γι αυτό και αν όχι θα συναντήσω κάποιο πρόβλημα στη θητεία μου (εφόσον περάσω). Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει θα είμαι ευγνώμων.
\

ναι εννοιειται σε εχουν κοψει με τη μια...

στη θητεια θα εχεις προβλημα με την πορεια που ειναι 50 χλμ και οχι μονο...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες