Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις
Θέλω να καταταγώ στις ειδικές δυνάμεις στους καταδρομεις. Ξερει κανεις αν θα με κοψουν επειδη εχω φυσημα στην καρδια;
Οποτε θα ειμαι οντως, ειδ. Δυναμεις- Πεζοναυτης. Και θα ειμαι στον Αυλωνα. Αν ολα πανε καλα.
Κ κατι αλλο αν ξερεις. Ειχα 1 ατυχημα με μηχανη κ εχω χτυπησει το ποδι μου, πριν 1 χρονο. Φαινεται εξωτερικα σημαδι, αλλα πλεον δεν αντιμετοπιζω καποιο προβλημα. Αθλουμαι καθημερινα, τρεχω, και δουλευω στην υπαιθρο. Στο λεω αυτο για να δειξω πως δεν με ενοχλει το ποδι μου. Υπαρχει θεμα να κοπω απο αυτό τον λογο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε.
Κ κατι αλλο αν ξερεις. Ειχα 1 ατυχημα με μηχανη κ εχω χτυπησει το ποδι μου, πριν 1 χρονο. Φαινεται εξωτερικα σημαδι, αλλα πλεον δεν αντιμετοπιζω καποιο προβλημα. Αθλουμαι καθημερινα, τρεχω, και δουλευω στην υπαιθρο. Στο λεω αυτο για να δειξω πως δεν με ενοχλει το ποδι μου. Υπαρχει θεμα να κοπω απο αυτό τον λογο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε.
Μην ανησυχεις, αφου λες οτι δε σε ενοχλει δε προκειται να σε κοψουν για αυτο... Καλη θητεια!Crf έγραψε: Οποτε θα ειμαι οντως, ειδ. Δυναμεις- Πεζοναυτης. Και θα ειμαι στον Αυλωνα. Αν ολα πανε καλα. Κ κατι αλλο αν ξερεις. Ειχα 1 ατυχημα με μηχανη κ εχω χτυπησει το ποδι μου, πριν 1 χρονο. Φαινεται εξωτερικα σημαδι, αλλα πλεον δεν αντιμετοπιζω καποιο προβλημα. Αθλουμαι καθημερινα, τρεχω, και δουλευω στην υπαιθρο. Στο λεω αυτο για να δειξω πως δεν με ενοχλει το ποδι μου. Υπαρχει θεμα να κοπω απο αυτό τον λογο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Δυστηχως φιλε χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, στις ακτινογραφιες θα δουν αν εχεις χτυπησει το ποδι σου η αν το εχεις σπασει, και θα σε κοψουν. Αν απλως ειναι χτυπημα, και τρεχεις χωρις κανενα προβλημα, ολα οκ!

Και κάτι ακόμα στις ιατρικές εξετάσεις τι ακριβώς σου κάνουν μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικα;
Εγώ έχω το μεσογειακό στίγμα μόνο με αιματολογικές εξετάσεις φαίνεται, όσους γιατρούς έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι έιναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν επηρεάζει πουθενα, μόνο όταν είναι να κάνω παιδιά πρέπει να κάνω ειδικές εξετάσεις. Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία πάνω σε αυτό αν σε κόβουν η όχι στις ειδικές Δυνάμεις;
Παιδια το μονο προβλημα π εχω ειναι οτι ειμαι λιγο αδυνατος στο θωρακα αλλα δν εχω καποιο προβλημα (απλα το στερνω μου ειναι λιγο πιο μεσα)
Υπαρχει περιπτωση να κοπω για τα ΜΥΚ;
*Κανω box και στιβο αρκετα χρονια και δεν εχω ασθμα-φυσυμα η καποιο αλλο προβλημα;
Υπαρχει περιπτωση να κοπω για τα ΜΥΚ;
*Κανω box και στιβο αρκετα χρονια και δεν εχω ασθμα-φυσυμα η καποιο αλλο προβλημα;
Καλισπερα πεδια
8α ει8ελα να κανο μια εροτισι δεν ακουο απο το δεκσι αφτι μ 8α το καταλαβουν 8α το πσακσουν ι μπα; Αλλα δεν το καταλαβενι ο αλος αν δεν του το πο. Εφχαριστο.
8α παρουσιαστο στο μεγαλο πεφκο ειδικες διναμις...
8α ει8ελα να κανο μια εροτισι δεν ακουο απο το δεκσι αφτι μ 8α το καταλαβουν 8α το πσακσουν ι μπα; Αλλα δεν το καταλαβενι ο αλος αν δεν του το πο. Εφχαριστο.
8α παρουσιαστο στο μεγαλο πεφκο ειδικες διναμις...
Λοιπόν πήγα σήμερα να συμπληρώσω το περιοδεύων. Δήλωσα ειδικές δυνάμεις, καταδρομείς. Τώρα έχω κάποιες ερωτήσεις.
Έχω πλατυποδία και λίγο μυωπία (1.5) και αστιγματισμό (0.75) θα με πάρουν?
Έχω πλατυποδία και λίγο μυωπία (1.5) και αστιγματισμό (0.75) θα με πάρουν?
Γεια σε Όλα Τα μελη του φορυμ, λοιπον κατα 95% μαϊο θα μπω ειδικες δυναμεις Εχω τεραστιο ανχος... Στις ιατρικες εξετασεις Καθως... Εχω ασυμετρια στα Πλευρά Μου , Για καποιον λογω δεν ειναι ομοια... (δεν Χτύπησα Ποτε σε Εκεινο το σημειο) κατα τα αλλα δεν εχω πουθενα προβλημα... Κανω πολεμικες τεχνες και αθλουμε, εχω τεραστια Πώρωση Με ειδικες δυναμεις. Περιμενε τοσο καιρω να παω. Απλως αμα κοπω λογο ιατρικον εξετεασεων. Θα Ξενερώσω Αφανταστα...
αμα γινετε παιδια δωστε μια απαντιστη. Μπορει να μιν με παρουνε;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Manousakos έγραψε:Γεια σε Όλα Τα μελη του φορυμ, λοιπον κατα 95% μαϊο θα μπω ειδικες δυναμεις Εχω τεραστιο ανχος... Στις ιατρικες εξετασεις Καθως... Εχω ασυμετρια στα Πλευρά Μου, Για καποιον λογω δεν ειναι ομοια... (δεν Χτύπησα Ποτε σε Εκεινο το σημειο) κατα τα αλλα δεν εχω πουθενα προβλημα... Κανω πολεμικες τεχνες και αθλουμε, εχω τεραστια Πώρωση Με ειδικες δυναμεις. Περιμενε τοσο καιρω να παω. Απλως αμα κοπω λογο ιατρικον εξετεασεων. Θα Ξενερώσω Αφανταστα...
δεν νομιζω να σε κοψουν για αυτο το πραγμα ελεος... Και εγω για μαιο ειμαι μαλλον για ειδικες...
Δεν εχει σημασια, και να μη σε παρουν εσυ προσπαθησες, ειναι κατι που δεν εχεις ευθυνη οποτε αν τυχον δε σε παρουν, δυσκολο, δε θα φταις εσυ
Και γω αν ρθουν να παρουν ατομα απτο πεζικο φυσικα, που σιγουρα θα παρουν :P
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Οι ιατρικές εξετάσεις που γίνονται για τους Αλεξιπτωτιστές είπατε πως είναι εξονυχιστικές... Εγώ δεν έχω καθόλου μυωπία απλά επειδή έπαιζα ποδόσφαιρο παλιότερα είχα πάθει Ρήξη μηνίσκου στο γόνατο το οποίο δεν εγχείρησα ποτέ γιατί με τα βάρη που έκανα δεν είχα παρά μόνο μικρο ενοχλήσεις σε όποια δραστηριότητα και να έκανα (αθλητική και μη). Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν γι αυτό και αν όχι θα συναντήσω κάποιο πρόβλημα στη θητεία μου (εφόσον περάσω). Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει θα είμαι ευγνώμων.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
\Δαμιανός έγραψε:Οι ιατρικές εξετάσεις που γίνονται για τους Αλεξιπτωτιστές είπατε πως είναι εξονυχιστικές... Εγώ δεν έχω καθόλου μυωπία απλά επειδή έπαιζα ποδόσφαιρο παλιότερα είχα πάθει Ρήξη μηνίσκου στο γόνατο το οποίο δεν εγχείρησα ποτέ γιατί με τα βάρη που έκανα δεν είχα παρά μόνο μικρο ενοχλήσεις σε όποια δραστηριότητα και να έκανα (αθλητική και μη). Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν γι αυτό και αν όχι θα συναντήσω κάποιο πρόβλημα στη θητεία μου (εφόσον περάσω). Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει θα είμαι ευγνώμων.
ναι εννοιειται σε εχουν κοψει με τη μια...
στη θητεια θα εχεις προβλημα με την πορεια που ειναι 50 χλμ και οχι μονο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης