Frogie έγραψε:Φανταζεσαι τι θα γινει αν μπαινει ο καθένας και γράφει οτι ψεμα του κατεβη; Διάβασα και της 22 σελιδες και καποοι πχ. Πυρπιλιδης νομιζουν οτι ειναι τζενται στον πολεμο των αστρων (αυτο το αντεγραψα απο αλλον).
Επισης αυτοπροβαλονται λεγοντας Εγω εκανα εκεινο, Εγω εκανα το αλλο, Εγω μονο μπορω να κανω αυτο, ΕΓΩ! ΕΓΩ! ΕΓΩ! Ελεος ρε μεγαλε ποιος εισαι ο Τζων Ραμπο...
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να γραφει ψεματα για να ικανοποιει την ψευτοφαντασια του...
Φρόγκι, επείδή είσαι νέος εδώ μέσα και΄από ότι καταλαβα είσαι και πιτσιρικάς πρόσεχε πρίν σχολιάσεις και σε ποιον αναφέρεσε. Ειδικά όταν είναι άτομο με τα τριπλάσια χρόνια απ'τα δικα σου και έχει κάνει πράματα που εσύ δεν τα έχεις δεί ούτε σε ταινίες...
κρίμα γιατί μπήκε ο βατραχος ή ο ανιψιός του βατραχου ή ο γιος του βατράχου (δε ξερω τι είσαι 71 Αλλα σε ενα φορουμ ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει ακόμα και εσυ) και κόλλησε σε μια φωτο επειδη εδειχνε βατράχους... Τωρα και η άλλη η φωτο με τον ελευθερατζή ακομα κι αν δεν ειναι ο Πυρπιλίδης (με το συμπαθιο κυριε Π. Αλλα καναμε καλή ''παρέα'' εδω μέσα γιαυτο και ο ενικος

) τι σημασια εχει; Αφου λες εσυ οτι δεν αμφιβαλλεις πρωτος απο ολους οτι ειναι ΕΤΑ; Επισης με το Τραχανατζη ειναι χερι χερι στις φωτο... Ο αλλος ο Μακεδονας ο εταζης αναγνωρισε κοσμο και κοσμακι Απο τις φωτο αυτες... Εσύ πως ξερεις οτι δεν κανανε καμια εκπαιδευση στη ΜΥΚ το 80 δηλαδη; Ειδικά οταν ειναι πριν απο την εποχή σου οπως λες; Εδω εγω δε θυμαμαι ολους τους αξιωματικους και υπαξιωματικους και ολα τα υλικα εκπαιδευσεως Που ειχαμε κι ας εκανα θητεια πριν μερικα χρονια μονο, Πως περιμενεις απο τον αλλο (κι απο σενα) να ειναι ΤΟΣΟ σιγουρος για 30 χρονια πριν;
τελικα που ειναι το κόλλημα ότι κανανε 185χλμ μπεργκινάδα και στη ΜΥΚ αυτό δεν το βλέπουνε ούτε με κυάλια; Δε μπορω να καταλαβω. Εγώ μαζί σου ειμαι οτι οι της ΜΥΚ είναι κορυφαίοι και το ξαναλεω: Οι καλυτεροι αξιωματικοι/υπαξ λοκατζηδες που ειδα ειναι βατραχοπουλαδεροι (απο φανταρο εχει καποια σημασια αυτο γιατι του φαντάρου θα ηγηθητε αν γινει κατι... Τα στελεχη δε ξερω πως βαθμολογηστε μεταξυ σας.) αλλα δεν ειναι οτι μετά τη ΜΥΚ δεν υπαρχει κανενας ! Τι να πω...
Ακη μη την κανεις δεν υπαρχει κανενας λόγος!
Ουτε για ξεκατίνιασμα ούτε για τιποτα... Μια οικογενεια πρεπει να ειναι όλοι (βατραχοι, ΛΟΚ, ΕΤΑ κτλ) το ποιος ειναι καλυτερος μπορει να κανουμε πλακα αλλα ως εκει...
Ληξις ΛΟΚ!