ΕΤΑ - Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από udt71 »

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80Α έγραψε:Γιατι 71; Εσυ ησουν που χτυπησες την καμπανα μπροστα μου; Χα! Χα! Φιλος του τσακου ησουν;Εικόνα

Αυτό που έγραψες προσβάλει εμένα και το Π. Τσάκο τον οποίο δεν γνωρίζεις.

Φίλε μου δεν έχω κάτι μαζί σου δεν σε γνωρίζω.
Αν είναι να φύγει κάποιος από το φόρουμ καλύτερα είναι να φύγω εγώ.
Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα γράφω.
Το να γράφεις (10 ζωες να ζησεις δεν φτανουν για να κανης αυτα που εχω κανει στο στρατο) σε κάποιον που δεν γνωρίζεις και τι ακριβώς κάνει... Τι να πω.
Αυτά από μένα.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πραγματικά, δεν το περίμενα από εσάς τους 2.

Απο'κει και πέρα, θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά μια παρεξήγηση.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να φύγει κάνένας από τους 2 σας από το forum. Μεγάλοι άνθρωποι είστε.
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από udt71 »

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α έγραψε: εκει με την χειρομβοβιδα αλλαξες και ονομα για να μου την πεις.

Δεν συνηθίζω να το κάνω αυτό.

Αν ανατρέξεις το φόρουμ θα δεις ότι σε ρωτάω κάποια πράγματα αλλά αποφεύγεις να απαντήσεις.

νυχτοπούλι

Δημοσίευση από νυχτοπούλι »

Κυριε ακη ειμαι νεος και γενικοτερα αλλα και στο φορουμ... Ο καθενας πισω απο την ασφαλεια ενος ψευδωνυμου λεει οτι θελει. Ακομα και εγω η ο καθενας... Εχοντας δει φωτογραφιες και στοιχεια σας πιστευουμε... Κυριε 71 δεν σας ξερω και δεν σας αμφισβητω... Καλο θα ηταν ομως να εκφραζεσται πιο κοσμια καθως μεσα σε ενα φορουμ ειμαστε για καλυτερη ενημερωση... Αν εχετε να πειτε κατι αντιθετο απο οσα ακουγονται καλο θα ηταν να εχετε αποδειξεις... Τελος παντων. Αυτη η παρεξηγηση πρεπει να λυθει... Και φυσικα κανεις δεν πρεπει να αποχωρησει απο το φορουμ... Οι αποψεις ειναι καλο να ακουγονται και απο εκει και περα οτι θελει κανεις πιστευει... Καληνυχτα... Και μια απορια. Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το σαιτ της δυκ; Ευχαριστω
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από udt71 »

Έχω την αίσθηση ότι κοροϊδευόμαστε. Η λέξη παπαράτζα σας πείραξε;
Δεν γράφω ότι ο Πυρπιλίδης δεν υπηρέτησε στο ΕΤΑ.
Δεν το αμφισβητώ αυτό.

udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από udt71 »

Εδώ μπορείτε να δείτε την φωτογραφία με τα κόκκινα παπούτσια αγορασμένη από φωτογράφο Στη σχαλ.

http://profile.imageshack.us/user/udt71

Τέλος, δεν θα δώσω το βιογραφικό μου, για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί το έχω έτοιμο. Δεύτερον γιατί είναι πολυσέλιδο. Τρίτον, γιατί το θεωρώ γελοίο.

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Δημοσίευση από ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α »

udt71 έγραψε:Εδώ μπορείτε να δείτε την φωτογραφία με τα κόκκινα παπούτσια αγορασμένη από φωτογράφο Στη σχαλ.

Τέλος, δεν θα δώσω το βιογραφικό μου, για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί το έχω έτοιμο. Δεύτερον γιατί είναι πολυσέλιδο. Τρίτον, γιατί το θεωρώ γελοίο.

φιλε 71 αφου ανεβασα την φωτο ο καθενας την αντιγραφει οτι ωρα θελει. Γραφω για τελευταια φορα. Και βεβαια μην στειλεις βιογραφικο αρκετα ξεκατινιαστικαμε εδω. Ειδικα εμεις θα επρεπε να ειμαστε πιο σοβαροι. Καλα εκαναν και μας εβαλαν χερι. Ηταν λαθος μου και η επωνυμια της παρουσιας μου και το ανεβασμα των φωτο μου. Παρακαλω ας μην ασχοληθουμε ξανα. Φωτο μου υπαρχουν και σε αλμπουμ του ελληνικου στρατου εκδοσεως 1985-6-7. Ο σκοπος μου αλλωστε δεν ηταν η αυτοπροβολη. Αλλα μονον η προβολη του ε. Τ. Α σαν ιδεα υπηρεσιας στις ενοπλες δυναμεις, και να δειξω ποσο πιο απλα ηταν τα πραγματα τοτε. Σας ευχαριστω και καλο πασχα. Εικόνα
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από udt71 »

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α έγραψε:
udt71 έγραψε:Εδώ μπορείτε να δείτε την φωτογραφία με τα κόκκινα παπούτσια αγορασμένη από φωτογράφο Στη σχαλ.

φιλε 71 αφου ανεβασα την φωτο ο καθενας την αντιγραφει οτι ωρα θελει.

Αυτό που γράφεις είναι τεχνικά αδύνατο να γίνει.

Αν δεις και της δυο φωτογραφίες θα δεις ότι η δικιά μου έχει ποιο πολλές πληροφορίες (Δείχνει στης άκρες ποιο πολύ εικόνα).

Η δικιά σου είναι κροπαρισμένη.

πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

ΡΕ ΣΥ Αρχηγε ; Καλο πασχα σου ευχηθηκε ο ανθρωπος. Χαλαρωσε κι εσυ.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Κυριε Πυρπιλιδη κ Κυριε UDT71...
καλημερα...
Αυτο που εχουμε μαθει οσοι υπηρετησαμε στις ειδικες δυναμεις ειτε ΠΝ ειτε ΣΞ ειναι να μην κανουμε ποτε πισω, δεν νομιζω πως ειναι σωστο καποιος απο τους δυο να φυγει για μια αντιπαραθεση που λογικο ειναι να συμβαινει, με τη εννοια οτι ειμαστε θερμοαιμοι, πως θα το κανουμε τωρα... Δηλαδη αυτο πρεπει να διδαξουμε στους νεους του φορουμ; Να κανουνε πισω;

Φιλικα Νικος.
Frogie

Δημοσίευση από Frogie »

Βλέποντας και τις δυο φωτογραφιες εχει δίκιο ο udt71. Και χωρίς να ειμαι απολυτα σιγουρος νομιζω οτι εχει μια ιδια ενας θειος μου.

Θα δω και θα επανελθω.

fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από fideas emk »

Frogie έγραψε:Φανταζεσαι τι θα γινει αν μπαινει ο καθένας και γράφει οτι ψεμα του κατεβη; Διάβασα και της 22 σελιδες και καποοι πχ. Πυρπιλιδης νομιζουν οτι ειναι τζενται στον πολεμο των αστρων (αυτο το αντεγραψα απο αλλον).

Επισης αυτοπροβαλονται λεγοντας Εγω εκανα εκεινο, Εγω εκανα το αλλο, Εγω μονο μπορω να κανω αυτο, ΕΓΩ! ΕΓΩ! ΕΓΩ! Ελεος ρε μεγαλε ποιος εισαι ο Τζων Ραμπο...

Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να γραφει ψεματα για να ικανοποιει την ψευτοφαντασια του...

Φρόγκι, επείδή είσαι νέος εδώ μέσα και΄από ότι καταλαβα είσαι και πιτσιρικάς πρόσεχε πρίν σχολιάσεις και σε ποιον αναφέρεσε. Ειδικά όταν είναι άτομο με τα τριπλάσια χρόνια απ'τα δικα σου και έχει κάνει πράματα που εσύ δεν τα έχεις δεί ούτε σε ταινίες...

κρίμα γιατί μπήκε ο βατραχος ή ο ανιψιός του βατραχου ή ο γιος του βατράχου (δε ξερω τι είσαι 71 Αλλα σε ενα φορουμ ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει ακόμα και εσυ) και κόλλησε σε μια φωτο επειδη εδειχνε βατράχους... Τωρα και η άλλη η φωτο με τον ελευθερατζή ακομα κι αν δεν ειναι ο Πυρπιλίδης (με το συμπαθιο κυριε Π. Αλλα καναμε καλή ''παρέα'' εδω μέσα γιαυτο και ο ενικος Εικόνα) τι σημασια εχει; Αφου λες εσυ οτι δεν αμφιβαλλεις πρωτος απο ολους οτι ειναι ΕΤΑ; Επισης με το Τραχανατζη ειναι χερι χερι στις φωτο... Ο αλλος ο Μακεδονας ο εταζης αναγνωρισε κοσμο και κοσμακι Απο τις φωτο αυτες... Εσύ πως ξερεις οτι δεν κανανε καμια εκπαιδευση στη ΜΥΚ το 80 δηλαδη; Ειδικά οταν ειναι πριν απο την εποχή σου οπως λες; Εδω εγω δε θυμαμαι ολους τους αξιωματικους και υπαξιωματικους και ολα τα υλικα εκπαιδευσεως Που ειχαμε κι ας εκανα θητεια πριν μερικα χρονια μονο, Πως περιμενεις απο τον αλλο (κι απο σενα) να ειναι ΤΟΣΟ σιγουρος για 30 χρονια πριν;

τελικα που ειναι το κόλλημα ότι κανανε 185χλμ μπεργκινάδα και στη ΜΥΚ αυτό δεν το βλέπουνε ούτε με κυάλια; Δε μπορω να καταλαβω. Εγώ μαζί σου ειμαι οτι οι της ΜΥΚ είναι κορυφαίοι και το ξαναλεω: Οι καλυτεροι αξιωματικοι/υπαξ λοκατζηδες που ειδα ειναι βατραχοπουλαδεροι (απο φανταρο εχει καποια σημασια αυτο γιατι του φαντάρου θα ηγηθητε αν γινει κατι... Τα στελεχη δε ξερω πως βαθμολογηστε μεταξυ σας.) αλλα δεν ειναι οτι μετά τη ΜΥΚ δεν υπαρχει κανενας ! Τι να πω...

Ακη μη την κανεις δεν υπαρχει κανενας λόγος!

Ουτε για ξεκατίνιασμα ούτε για τιποτα... Μια οικογενεια πρεπει να ειναι όλοι (βατραχοι, ΛΟΚ, ΕΤΑ κτλ) το ποιος ειναι καλυτερος μπορει να κανουμε πλακα αλλα ως εκει...

Ληξις ΛΟΚ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fideas emk την Σάβ Μαρ 27, 2010 12:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Frogie έγραψε:Φανταζεσαι τι θα γινει αν μπαινει ο καθένας και γράφει οτι ψεμα του κατεβη;Διάβασα και της 22 σελιδες και καποοι πχ. Πυρπιλιδης νομιζουν οτι ειναι τζενται στον πολεμο των αστρων (αυτο το αντεγραψα απο αλλον).

Επισης αυτοπροβαλονται λεγοντας Εγω εκανα εκεινο, Εγω εκανα το αλλο, Εγω μονο μπορω να κανω αυτο, ΕΓΩ! ΕΓΩ! ΕΓΩ! Ελεος ρε μεγαλε ποιος εισαι ο Τζων Ραμπο...

Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να γραφει ψεματα για να ικανοποιει την ψευτοφαντασια του...

Ρε φίλε μας καροϊδεύεις; Ο άνθρωπος βγήκε επωνύμως, άφησε e-mail, έβαλε φωτογραφίες, σε κάποια θέματα τον επιβεβάιωσε και ο "Μακεδόνας" και εσύ μας λές ότι λέει ψέμματα;

Και μπορεί σε κάποια μηνύματα του να έγραφε και υπερβολές (πχ. "αδερφιστικο" Glock κλπ), τουλάχιστον πήρε το θάρρος να γράψει σε forum για πράγματα που οι περισσότεροι δεν ξέρουν.

Λίγο το έχεις;

Και τουλάχιστον υπάρχει και αντίλογος από ανθρώπους που σίγουρα ξέρουν παραπάνω από τον Πυρπιλίδη και κάθε Πυρπιλίδη που υπηρέτησαν πριν 30+ χρόνια ώς έφεδροι.

Είπε κάποια πράγματα λάθος; Ε, τι πιο απλό και ωραιό να μας πεί κάποιος με κόσμιο τρόπο "αδελφέ, το ΕΤΑ δεν έκανε το τάδε και δείνα το 1980".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μαρ 27, 2010 1:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ιστορικος

Δημοσίευση από ιστορικος »

Φιλε μου το ποιος εχει δικιο ή οχι αστο να το αποφασισουν αυτοι που διαβαζουν το τοπικ.
Δεν πιστευω οτι η αψιμαχια αν μπορει να χαρακτηριστει ετσι μεταξυ πιρπιλιδη και udt71 παραβιασε καποιους απο τους κανονες του σαιτ.

επι του θεματος οταν ενας ανθρωπος ανεβαζει φωτογραφιες που απεικονιζεται δεν νομιζω οτι θα ρισκαρει τη δημοσια διαπομπευση του γραφοντας ανακριβειες... Ο πυρπιλιδης δεν ηταν καθολου απροσωπος ως προς αυτα που εγραφε.
Για τον udt εχω να πω οτι δεν χρειαζεται να γινεσαι τοσο ειρωνικος και προκλητικος για να παραθεσεις τις αποψεις σου ειδικα απο τη στιγμη που γραφεις ανωνυμα και δεν παραθετεις τα στοιχεια σου επικαλουμενος επικαλουμενος αστειοτητες οπως -ανεφερες- δεν ανεβαζω το βιογραφικο μου γιατι ειναι πολυσελιδο.

Το τοπικ υπαρχει για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι οχι για να μας δειξει ποσο κομμαντο και γαματος και γνωστης ειναι ο udt και ο καθε udt.

ακη περιμενουμε συνεχεια και περισσοτερες ιστοριες!

Ενας πιο νεος αναγνωστης... Εικόνα
aetos-lok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aetos-lok »

Παντως ειναι πολυ σωστη η αποφαση σε ετα δυκ κλπ να σταματησουν οι εφεδροι. η εκπαιδευση ειναι τετοια και στοιχιζη τοσο πολυ, σε αναδιαστολη με τον πολυ μικρο χρονο θητειας των εφεδρων. απο την αλλη πολυ φοβαμαι οτι ετσι που πανε τα πραγματα θα ξαναεπανελθουμε στα παλια μετρα. χρειαζομαστε περισσοτερους οπλιτες στις ειδικες δυναμεις. ειδικα σε ετα-μακ-δυκ κλπ. ενω πρεπει να μειωθει ο απροσωπος απλος φανταρος, του κψμ, των μαγειριων, και της ατελειωτης ημερησιας σκοπιας με το ραδιακι. υπαρχουν τετοια συστηματα ασφαλειας που εχει ξεπεραστει το αλτ τις ει. δυστηχως η γεωπολιτικη μας θεση ειναι τετοια που δεν μπορουμε ξαφνικα να γινουμε σουηδια με φανταρους μιας απλης βασικης εκπαιδευσης, γιατι αν γινει κατι θα γινει πανωλεθρια. περισσοτερους μονιμους λοιπον σε ειδικες δυναμεις καλογυμνασμενους και ας μην εχουν και χαρτι λυκειου με 18. αυτη παλι τη μ@@***α ειναι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες