Αλλαγή Σώματος μετά από αναβολή

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αν δήλωνα ειδικές δυνάμεις. Και δεν περνούσα θα ξαναγυρνούσα στο ίδιο κέντρο;
yannhs
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yannhs »

Άλλη μια ερώτηση, είναι να παρουσιαστώ το Νοέμβριο αλλά για προσωπικούς λόγους χρειάζεται να πάρω αναβολή για την επόμενη ΕΣΣΟ. Εάν πάρω αναβολή για την ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστώ στο ίδιο μέρος που ήταν να παρουσιαστώ και το Νοέμβριο;
santeron
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Ενδιαφέροντα: Υπολογιστές, Μουσική
Επάγγελμα: Ηλεκτρονικός

Δημοσίευση από santeron »

Καλησπέρα παίδες. Ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Πριν πάρω την αναβολή μου 5-6 χρόνια πριν, μου είχε έρθει χαρτί να παρουσιαστώ στην Λαμία. Τώρα που θα διακόψω την αναβολή θα μου στείλουν για το ίδιο σώμα ή μπορεί να αλλάξει. Η παραμεθόριος που θα πάμε παίζει ρόλο από το που παρουσιαζόμαστε;
Vander

Δημοσίευση από Vander »

XΑίρεται παλικάρια.Eίμαι 17 στην τριτη λυκειου και προσφατα περασα περιοδευων. Θελω ειδικες δυναμεις αλλα επειδη θα παρω αναβολη λογο σπουδων δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω και θα θελω και μετα τις σπουδες το ιδιο, γι αυτο δηλωσα αεροπορια (αν και στο κεπ δεν ανεφεραν καν τις ειδικες δυναμεις).
Το ερωτημα μου ειναι, οταν ερθει η ωρα να κανω την θητεια μου (δεν μιλαω για μονιμος κτλ) θα μπορω να ξαναεπιλεξω ωστε να παω ειδικες δυναμεις; Και δευτερον για τα ΕΤΑ πρεπει να γινεις μονιμος η μπορεις να πας κανονικα για το 9μηνο; Ευχαριστω προκαταβολικα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Vander έγραψε:XΑίρεται παλικάρια.Eίμαι 17 στην τριτη λυκειου και προσφατα περασα περιοδευων. Θελω ειδικες δυναμεις αλλα επειδη θα παρω αναβολη λογο σπουδων δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω και θα θελω και μετα τις σπουδες το ιδιο, γι αυτο δηλωσα αεροπορια (αν και στο κεπ δεν ανεφεραν καν τις ειδικες δυναμεις).
Το ερωτημα μου ειναι, οταν ερθει η ωρα να κανω την θητεια μου (δεν μιλαω για μονιμος κτλ) θα μπορω να ξαναεπιλεξω ωστε να παω ειδικες δυναμεις; Και δευτερον για τα ΕΤΑ πρεπει να γινεις μονιμος η μπορεις να πας κανονικα για το 9μηνο; Ευχαριστω προκαταβολικα

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, θα μπορείς να πάς Ειδικές Δυνάμεις. Βέβαια το δελτίο κατατάξεως ίσως σου πει να παρουσιαστείς σε άλλο Όπλο ή Σώμα, αλλά πάντα σε κάθε ΕΣΣΟ έρχεται κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων για επιλογή.

Όχι, στο ΕΤΑ δεν πάνε νεοσύλλεκτοι αλλά μόνο μόνιμοι. Πολύ παλιά που η θητεία ήταν γύρω στα 2 χρόνια και βάλε πήγαιναν.
Vander

Δημοσίευση από Vander »

Ευχαριστω πολυ φιλε. Μηπως θα μπορουσες να μου πεις και σε πιες κατηγοριες ειδικων δυναμεων δεν χρειαζεται να πας μονιμος?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μπορείς να πάς Πεζοναύτες, Αμφίβιους και Ορεινούς Καταδρομείς, και Αλεξιπτωτιστές.

ΕΤΑ, Ζ' ΜΑΚ και ΜΥΚ παίρνουν μόνο μόνιμους.
ΜΑΝΟΣ_ΚΡΗΤΗ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ_ΚΡΗΤΗ »

Οταν ειχα παρει αναβολη στο λυκειο οταν ημουν, ειχα δηλωσει πεζοναυτης... Τωρα που εκοψα την αναβολη, δηλωσα απλα πεζικο; Ποιο απο τα δυο παιζει πιο πολυ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τι δήλωσες τώρα που έκοψες την αναβολή. Αλλά και πάλι μπορεί να σε στείλουνε όπου πιστεύουνε ότι έχουνε αναγκή για κόσμο.
ΜΑΝΟΣ_ΚΡΗΤΗ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ_ΚΡΗΤΗ »

Ωραια, ευχαριστω! Και ποτε θα μαθω ποτε και που παρουσιαζομαι; Γιατι εχω ακουσει οτι αρκετες φορες ξεχνανε η' και καθυστερουνε να στειλουνε σημειωμα καταταξης στο σπιτι...
viperx
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από viperx »

(Ειναι το πρωτο μηνυμα που στελνω και δεν ξερω αν τα καταφερω) Καλησπερα ηθελα να ρωτησω κατι, με εχουν στειλει μηχανικο εχω παρει αναβολη λογο σπουδων.1ον: Οταν κανω αρση της αναβολης θα με στειλουν αλλου η μηχανικο παλι;

2ον: Θελω να παω ειδικες δυναμεις μπορω; Και αν ναι σε ποιες;

Bill

Δημοσίευση από Bill »

Παιδια μολις μου ηρθε το χαρτι της καταταξης...
Καλαματα -διαβιβαστης...
ΤΟ θεμα ειναι οτι λογο δουλειας ηθελα να παω μια ΕΣΣΟ πισω δηλαδη να μπω Αυγουστο...
Θα χασω τη καταταξη μου και μπορει να μπω σε οποιοδηποτε αλλη ειδικοτητα ή θα μου ερθει παλι καταταξη για Καλαματα;
Υποψιν οτι δεν υπαρχει μεσον και ουτε η σχολη εχει σχεση με πληροφορικη κλπ...

ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Να κανω μια ερωτηση... απο τι εξαρταται σε ποιο κεντρο κ τι σωμα θα με στειλουνε μετα τη διακοπη της αναβολης μου. μπαινω νοεμβριο εκτος απροοπτου... ευχαριστω προκαταβολικα!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μερικές φορές σου μετράνε τις σπουδές. Αν είσαι γιατρός θα πας στο υγειονομικό για παράδειγμα... Αλλιώς στην τύχη... Η στο "τηλέφωνο"
Περαστικος

Δημοσίευση από Περαστικος »

Χαιρεται! Τελικα, επειδη δεν απαντηθηκε ποτε, αν εισαι καταταγμενος αεροπορια μπορεις να πας ειδικες δυναμεις?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες