Αλλαγή Σώματος μετά από αναβολή
έχω περάσει περιοδεύον το 2004, και λόγω σπουδών πήρα αναβολή.
μόλις τελειώσω τη σχολή θα μπορώ να αλλάξω την επιλογή απο πολεμικη αεροπορία σε ειδικές δυνάμεις;
μόλις τελειώσω τη σχολή θα μπορώ να αλλάξω την επιλογή απο πολεμικη αεροπορία σε ειδικές δυνάμεις;
- yandr
- Στρατάρχης
Την προτίμησή σου για τις Ειδικές Δυνάμεις μπορείς να την δηλώσεις σε οποιοδήποτε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και αν κατατακτείς τελικά. Να αλλάξεις την δήλωση εκ των προτέρων δεν νομίζω να γίνεται, εκτός και αν επικοινωνήσεις με το Στρατολογικό Γραφείο που ανήκεις και σου πουν κάτι διαφορετικό.
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Καλησπερα σεβαστα ατομα του Forum.. θα ηθελα να ρωτησω του εμπειρους.. εχω κοψει την αναβολη μου τον Ιουλιο.. μου ειπα απο τα στρατολογικα γραφεια οτι θα μπω στη σειρα του Νοεμβριου! Το θεμα ειναι σε πιο σωμα. Οταν ειχα περασει περιοδευον ειχα δηλωση στρατο ξηρας πεζοναυτης! Τωρα που; Εχω πολλες ερωτησεις να κανω.. Πιστευω να με βοηθεισετε!
- yandr
- Στρατάρχης
Σωστά σου ανέφεραν ότι μπαίνεις Νοέμβριο (βλέπε και σχετικό άρθρο )
Λογικά θα μάθεις το σώμα κατάταξης όταν έρθει και το σημεώμα κατάταξης.
Εάν εξακολουθούν να σε ενδιαφέρουν οι ειδικές δυνάμεις και τελικά δεν περάσεις εκεί, μπορείς να δηλώσεις ξανά την προτίμησή σου στο κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων που θα παρουσιαστείς (δες και το σχετικό άρθρο )
Λογικά θα μάθεις το σώμα κατάταξης όταν έρθει και το σημεώμα κατάταξης.
Εάν εξακολουθούν να σε ενδιαφέρουν οι ειδικές δυνάμεις και τελικά δεν περάσεις εκεί, μπορείς να δηλώσεις ξανά την προτίμησή σου στο κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων που θα παρουσιαστείς (δες και το σχετικό άρθρο )
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Και ναι ενδιαφερομε για της Ειδικες Δυναμεις αλα δεν ξερω αν κατεχω τα προσοντα!
- yandr
- Στρατάρχης
Ρίξε μια ματιά στο άρθρο που ανέφερα προηγουμένως.
Έχει πληροφορίες για την εκπαίδευση και τα 'τυπικά' προσόντα που αποτελούν προϋποθέσεις εισαγωγής.
Νομίζω είναι αρκετά χαμηλά.
Έχει πληροφορίες για την εκπαίδευση και τα 'τυπικά' προσόντα που αποτελούν προϋποθέσεις εισαγωγής.
Νομίζω είναι αρκετά χαμηλά.
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Ωραια τα ειδα αυτα που χρειαζονται και πιστευω οτι αμα κανω την αιτηση εφοσον δεν με παρουν με τη πρωτη θα καταταγω στους πεζοναυτες! Ειδομεν.
-
- Στρατιώτης
paidia kalispera.thelw mia mikri voitheia sxetika me ena 8ema.perasa periodeywn to 2001,eixa katatagei stin aeroporia kai pira anavoli gia spoydes.ekopsa tin anavoli mexri to telos iouliou kai moy eipan pws 8a paw noemvri.ayto poy 8elw na rwtisw einai to an allazei to swma meta tin anavoli.pira til stin stratologia kai mou pan oi den allazei.an iparxei kapoion as me voi8isei giati ta xw paixei.eyxaristw guys.
- yandr
- Στρατάρχης
Εφόσον οι πλέον αρμόδιοι σου είπαν ότι δεν αλλάζει, τότε δε νομίζω ότι μπορούμε να προσθέσουμε κάτι.
-
- Στρατιώτης
SE EYXARISTW POLY YANDR..NA EISAI KALA
5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΔΙΑΣΤΕΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 6 ΜΙΝΕΣ ΑΝΑΒΟΛΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ;
-
- Υποδεκανέας
Το 94 μου ήρθε χαρτί για ΠΖ. Πήρα αναβολή λόγω σπουδών και το 98 πήγα στα ΤΘ.
-
- Στρατιώτης
γεια σας ,
σημερα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω 13-2-08 στην νεα περαμος ατικης ειδικες δυναμεις
εγω θα παω απο δευτερα για αναβολη καθως θελω λιγους ακομα μηνες να τελειωσω με τη σχολη
ερωτηση
σε ποσο καιρο θα με παρουν;
στο επομενο χαρτι που θα μου ερθει θα ειναι ξανα να παρουσιασθω στο ιδιο μερος και ειδικες δυναμεις;
εγω το εχω ψιλομετανιωσει για τις ειδικες δυναμεις (ειχα δηλωσει στο περιωδευων ) η δεν το γλυτωνω αφου εχω δηλωσει κι ολας;
μπορω να τους πω στην στρατολογια που θα παω οτι δεν θελω ειδικες δυναμεις και να γραψουν αυτοι κατι αλλο;
ευχαριστω για τις απαντησεις
σημερα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω 13-2-08 στην νεα περαμος ατικης ειδικες δυναμεις
εγω θα παω απο δευτερα για αναβολη καθως θελω λιγους ακομα μηνες να τελειωσω με τη σχολη
ερωτηση
στο επομενο χαρτι που θα μου ερθει θα ειναι ξανα να παρουσιασθω στο ιδιο μερος και ειδικες δυναμεις;
εγω το εχω ψιλομετανιωσει για τις ειδικες δυναμεις (ειχα δηλωσει στο περιωδευων ) η δεν το γλυτωνω αφου εχω δηλωσει κι ολας;
μπορω να τους πω στην στρατολογια που θα παω οτι δεν θελω ειδικες δυναμεις και να γραψουν αυτοι κατι αλλο;

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
xampos έγραψε:γεια σας ,
ερωτηση
1)kaneis anabolh oso xreiazesai
2)oxi kata 90% 8a se steiloun allou
3)stis eidikes dunameis se bazoun nas upograpseis an 8es na meineis h na fugeis dn ka8esai upoxrewtika
4)nai
5)k ego megalo peuko(Nea Peramos) eidikes dunameis parousiasthka prin 2-3 mhnes

- yandr
- Στρατάρχης
xampos έγραψε:σημερα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω 13-2-08 στην νεα περαμος ατικης ειδικες δυναμεις
ερωτηση
Επειδή στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον παραπάνω, θα σταθώ σε αυτή την ερώτηση που δεν την κατάλαβα.
Τι εννοείς σε πόσο καιρό θα σε πάρουν; Γιατί έτσι όπως το διαβάζω θα σε πάρουν στις 13-2.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης