Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

οβα έγραψε:Ας βοηθηση καποιος εχω μπερδευτη. Εχω τελειωση στρατο οκ, η ειδικοτητα που ειχα στο στρατο συμπιπτη με την ειδικοτητα που εχω επιλεξη για εποπ, οκ... Επρεπε να στειλω καποιο χαρτι,για προυπηρεσια εννοω, που να το αποδεικνυη, κ ετσι να παρω παραπανω μορια; Αν ναι πιο ειναι αυτο το χαρτι;
δε χρειαζόταν να στείλεις κάποιο χαρτί, απλώς στην αίτηση που έκανες έλεγε για όσους έχουν υπηρετήσει να γράψουν ειδικότητα και ημερομηνία κατάταξης και απόλυσης! Αν δεν κάνω λάθος έτσι ήταν... Αν ανατρέξεις στην προκήρυξη πιστεύω οτι θα σου λυθούν οι απορίες!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οσον αφορα τα μορια... Στη προκυρηξη στο τελος που λεει κριτηρια επιλογης λεει αποφοιτος ταδε 100μοναδες. Μοναδες=μορια η κανω λαθος;

nickthecooker
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Για ναυτικο που εκανα εβγαλα το πιστοποιτικο που υπηρετησα μου το ζητησανε για να παρω τα μορια θητειας αυτο ειναι σιγουρο και αμα δειτε δεν γραφω οτι μου κατεβει λιγα και σωστα... Καλημερες

Anonymous

Εφοσον λεη μεσα η προκηρηξη για οσους εχουν τελειωση το στρατο δεν χρειαζετε να το στειλουν... θα το αναζητησουν οι ιδιοι αυτεπαγγελτα.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από helen »

Ποσα μορια παιρνουν αυτοι που εχουν υπηρετησει την θητεια τους;
nickthecooker
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Για να καταλαβεις οτι εισαι λαθος αυταπαγγελτα! Ναι θα κατσουν και θα ασχοληθουν να ψαξουν αμα δεν τους εχεις βαλει το χαρτι οτι εκανες φανταρος καλο εεεε τεσπα τωρα δεν αλλαζει κατι το εστειλα το χαρτι και γενικα τα χαρτια οπως ολοι καλη επιτυχια σε ολους

Anonymous

ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΛΕΗ ΜΕΣΑ Η ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ... Γ. Οι ιδιώτες που έχουν εκπληρώσει όλες τις στρατιωτικές τους υπο-
χρεώσεις ή μέρος αυτών και έχουν απολυθεί προσωρινά, να συμπληρώσουν με ιδιαί-
τερη προσοχή τα στρατολογικά τους στοιχεία στην αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, για να μοριο-
δοτηθούν ανάλογα. Η επιβεβαίωση της ακρίβειας αυτών των στοιχείων, θα γίνει αυτεπάγ-
γελτα από την Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, η οποία να ζητήσει από τα αρμόδια Στρα-
τολογικά Γραφεία την αποστολή πλήρους Αντίγραφου Φύλλου Μητρώου (ΑΦΜ).
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

οβα έγραψε:ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΛΕΗ ΜΕΣΑ Η ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ... Γ. Οι ιδιώτες που έχουν εκπληρώσει όλες τις στρατιωτικές τους υπο-
χρεώσεις ή μέρος αυτών και έχουν απολυθεί προσωρινά, να συμπληρώσουν με ιδιαί-
τερη προσοχή τα στρατολογικά τους στοιχεία στην αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, για να μοριο-
δοτηθούν ανάλογα. Η επιβεβαίωση της ακρίβειας αυτών των στοιχείων, θα γίνει αυτεπάγ-
γελτα από την Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, η οποία να ζητήσει από τα αρμόδια Στρα-
τολογικά Γραφεία την αποστολή πλήρους Αντίγραφου Φύλλου Μητρώου (ΑΦΜ).

ναι φιλε οβα ετσι ακριβως ειναι. Πηρα τηλ σημερα και ρωτησα και για αυτο. Ψαχνουν οι ιδιοι μεσα απο τη στρατολογια αν συμπληρωθηκαν σωστα τα στοιχεια που αφορουν το στρατο και αναλογα και με την ειδικοτητα μας μοριοδοτητουν η οχι
Anonymous

Φιλε κοστα με τα 990 μορια, νομιζω οτι δεν βγαινουν Οσα λες. Τα ειδα τα προσοντα σου αλλα νομιζω οτι δεν μοριοδοτουνται ολα. Μπορει και να κανω λαθος βεβαια.

Anonymous

730 τα βγαζω φιλε κοστα. Νομιζω καποια απο αυτα που εχεις δεν μπορουν να μοριοδοτηθουν παραλληλα. Ή το ιεκ π. Χ. Ή το τεε. Στα 730 τα βγαζω εγω
Anonymous

hi παιδια. Να ρωτησω κατι; Δηλωσα αμυνας αεροδρομιων. Εχω διπλη ειδικοτητα στο στρατο χειριστης κ/β stinger και οδηγος αυτοκινητου. Στο στρατο ξερω οτι τα παιρνω τα μορια της προυπηρεσιας. Στην αεροπορια στην ειδικοτητα αμυνας αεροδρομιων μοριοδοτειται ο κ/β stinger; Για αμυνας αεροδρομιων ειναι ουσιαστικα αυτη η ειδικοτητα. Τετοιυς παιρνουν στην αεροπορια στρατου; Ξερεις κανενας αν μοριοδοτειται ως ιδια ή αντιστοιχη ειδικοτητα;

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 23
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Για τα γαλλικα που το lower ειναι το DELF1 και 2 μαζι ενω εγω εχω μονο το Delf1, ποσα παιρνω;
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

KAITH έγραψε:Για τα γαλλικα που το lower ειναι το DELF1 και 2 μαζι ενω εγω εχω μονο το Delf1, ποσα παιρνω;

Δεν παίρνεις μόρια άν έχεις μόνο το ένα καθώς το αντίστοιχο lower των γαλλικών απαιτεί και το επίπεδο νο2. Έτσι πληροφοριακά πάντως άν είχες και το 2ο επίπεδο θα έπαιρνες 80 μόρια.
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 23
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Σ'ευχαριστω για την απαντηση. Αληθεια τιποτα ε; Εικόνα κριμα...
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς όχι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης