δε χρειαζόταν να στείλεις κάποιο χαρτί, απλώς στην αίτηση που έκανες έλεγε για όσους έχουν υπηρετήσει να γράψουν ειδικότητα και ημερομηνία κατάταξης και απόλυσης! Αν δεν κάνω λάθος έτσι ήταν... Αν ανατρέξεις στην προκήρυξη πιστεύω οτι θα σου λυθούν οι απορίες!οβα έγραψε:Ας βοηθηση καποιος εχω μπερδευτη. Εχω τελειωση στρατο οκ, η ειδικοτητα που ειχα στο στρατο συμπιπτη με την ειδικοτητα που εχω επιλεξη για εποπ, οκ... Επρεπε να στειλω καποιο χαρτι,για προυπηρεσια εννοω, που να το αποδεικνυη, κ ετσι να παρω παραπανω μορια; Αν ναι πιο ειναι αυτο το χαρτι;
Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Οσον αφορα τα μορια... Στη προκυρηξη στο τελος που λεει κριτηρια επιλογης λεει αποφοιτος ταδε 100μοναδες. Μοναδες=μορια η κανω λαθος;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: μαγειρας
Για ναυτικο που εκανα εβγαλα το πιστοποιτικο που υπηρετησα μου το ζητησανε για να παρω τα μορια θητειας αυτο ειναι σιγουρο και αμα δειτε δεν γραφω οτι μου κατεβει λιγα και σωστα... Καλημερες
Εφοσον λεη μεσα η προκηρηξη για οσους εχουν τελειωση το στρατο δεν χρειαζετε να το στειλουν... θα το αναζητησουν οι ιδιοι αυτεπαγγελτα.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
Ποσα μορια παιρνουν αυτοι που εχουν υπηρετησει την θητεια τους;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: μαγειρας
Για να καταλαβεις οτι εισαι λαθος αυταπαγγελτα! Ναι θα κατσουν και θα ασχοληθουν να ψαξουν αμα δεν τους εχεις βαλει το χαρτι οτι εκανες φανταρος καλο εεεε τεσπα τωρα δεν αλλαζει κατι το εστειλα το χαρτι και γενικα τα χαρτια οπως ολοι καλη επιτυχια σε ολους
ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΛΕΗ ΜΕΣΑ Η ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ... Γ. Οι ιδιώτες που έχουν εκπληρώσει όλες τις στρατιωτικές τους υπο-
χρεώσεις ή μέρος αυτών και έχουν απολυθεί προσωρινά, να συμπληρώσουν με ιδιαί-
τερη προσοχή τα στρατολογικά τους στοιχεία στην αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, για να μοριο-
δοτηθούν ανάλογα. Η επιβεβαίωση της ακρίβειας αυτών των στοιχείων, θα γίνει αυτεπάγ-
γελτα από την Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, η οποία να ζητήσει από τα αρμόδια Στρα-
τολογικά Γραφεία την αποστολή πλήρους Αντίγραφου Φύλλου Μητρώου (ΑΦΜ).
τερη προσοχή τα στρατολογικά τους στοιχεία στην αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, για να μοριο-
δοτηθούν ανάλογα. Η επιβεβαίωση της ακρίβειας αυτών των στοιχείων, θα γίνει αυτεπάγ-
γελτα από την Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, η οποία να ζητήσει από τα αρμόδια Στρα-
οβα έγραψε:ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΛΕΗ ΜΕΣΑ Η ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ... Γ. Οι ιδιώτες που έχουν εκπληρώσει όλες τις στρατιωτικές τους υπο-
ναι φιλε οβα ετσι ακριβως ειναι. Πηρα τηλ σημερα και ρωτησα και για αυτο. Ψαχνουν οι ιδιοι μεσα απο τη στρατολογια αν συμπληρωθηκαν σωστα τα στοιχεια που αφορουν το στρατο και αναλογα και με την ειδικοτητα μας μοριοδοτητουν η οχι
Φιλε κοστα με τα 990 μορια, νομιζω οτι δεν βγαινουν Οσα λες. Τα ειδα τα προσοντα σου αλλα νομιζω οτι δεν μοριοδοτουνται ολα. Μπορει και να κανω λαθος βεβαια.
730 τα βγαζω φιλε κοστα. Νομιζω καποια απο αυτα που εχεις δεν μπορουν να μοριοδοτηθουν παραλληλα. Ή το ιεκ π. Χ. Ή το τεε. Στα 730 τα βγαζω εγω
hi παιδια. Να ρωτησω κατι; Δηλωσα αμυνας αεροδρομιων. Εχω διπλη ειδικοτητα στο στρατο χειριστης κ/β stinger και οδηγος αυτοκινητου. Στο στρατο ξερω οτι τα παιρνω τα μορια της προυπηρεσιας. Στην αεροπορια στην ειδικοτητα αμυνας αεροδρομιων μοριοδοτειται ο κ/β stinger; Για αμυνας αεροδρομιων ειναι ουσιαστικα αυτη η ειδικοτητα. Τετοιυς παιρνουν στην αεροπορια στρατου; Ξερεις κανενας αν μοριοδοτειται ως ιδια ή αντιστοιχη ειδικοτητα;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Για τα γαλλικα που το lower ειναι το DELF1 και 2 μαζι ενω εγω εχω μονο το Delf1, ποσα παιρνω;
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
KAITH έγραψε:Για τα γαλλικα που το lower ειναι το DELF1 και 2 μαζι ενω εγω εχω μονο το Delf1, ποσα παιρνω;
Δεν παίρνεις μόρια άν έχεις μόνο το ένα καθώς το αντίστοιχο lower των γαλλικών απαιτεί και το επίπεδο νο2. Έτσι πληροφοριακά πάντως άν είχες και το 2ο επίπεδο θα έπαιρνες 80 μόρια.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Σ'ευχαριστω για την απαντηση. Αληθεια τιποτα ε;
κριμα...

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Δυστυχώς όχι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης