Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ηλιας - Αιγιο

Δημοσίευση από Ηλιας - Αιγιο »

Ευχαριστω,

ελεγα μηπως υπαρχει καποιος,(γιατρος) που να μπορουσε να με βοηθησει, να μου πει την γνωμη του. Ο γιατρος που πηρα βεβαιωση απο Δ. Νοσοκομειο μου ειπε πως με "ανοικτο" κουτελο εισαι μου λεει για απαλλαγη...
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Παιδιαααα! καλησπερα! παρουσιαζομαι την δευτερα αυλωνα! μια ερωτηση... ειμαι 21, εχω βγαλει εναν μυ απο τον ωμο, εχω σπασει δαχτυλο στο ποδι, εχω παθει διασειση στο κεφαλι και εχω βγαλει και σπληνα. ο πατερας μου εχει αναπηρια 67% και εχει και ψυχολογικα προβληματα περα απο την καρδια, που τον καθηλωνει στο κρεβατι. παιζει να παρω ι5 παθολογικο; Η παιζει ι4 με κατ'εξαιρεση μεταθεση διπλα στην αθηνα που μενει ο πατερας μου; Ειχα παρουσιαστει τον μαιο και μ ειχαν δωσει αναβολη 6μηνη. αν ξερει καποιος ας βοηθησει! ευχαριστω προκαταβολικα!
rchris

Δημοσίευση από rchris »

Καλησπέρα σασ!
Παρουσιάζομαι στις 8/2 Λαμια Υλικό Πολέμου! Εχω όμως ένα θεματάκι με το ένα μου χέρι, δυσπλασία φαλαγγών. Διάβασα το ΦΕΚ αλλά δεν βγάζω άκρη. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Θα βγώ Ι3 ή Ι4; Αιζει και για Ι5; Στην περίπτωση του Ι5, αν ισχύει, τι επιπτώσεις έχω;
Riet
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Riet »

Γεια σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω για το έξεις θέμα. Έχω δισκοπάθεια (οχι κηλη) και συχνά πόνους στην μέση.

Ξέρω ότι λογικά θα μου δώσουν ι3. Το ερώτημα λοιπόν είναι θα μου δώσουν ι3 άοπλο η ένοπλο?
Ep

Δημοσίευση από Ep »

Καλησπερα σας προσφατα εκανα τα χαρτια για εποπ στο ΣΞ και με εβγαλε Και Ι3 ο ορθοπεδικος (παναθεμα τον) Ψανχωντας το θεμα ειπα να παω σε δικηγορο και ορθοπεδικο οι οποιοι μου ειπαν να το κυνηγησω. Ετσι λοιπον πηρα απο δημοσιο νοσοκομειο χαρτι απο ορθοπεδικο το οποιο λεει οτι δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα! Πιστευετε κατα τη γνωμη σας οτι ισως δικαιωθω στο δικαστηριο με αυτο το χαρτι; Ευχαριστω.
Ηλιας - Αιγιο

Ηλιας - Αιγιο έγραψε:Περασα προσφατα την γνωστη διαδικασια φρουραρχειου (για Ι5 παθολογικο παω) ... Με καλεσαν απο επιτροπη 20 μερες μετα, και με το απλο χαρτι γιατρου που ειχα (Δ. Νοσοκομειο) μου προτειναν 2ετη αναβολη. Τους εξηγησα πως δεν θελω αναβολη, αν ειναι να μπω να μπω... Με εστειλαν σε γιατρο του 401 ο οποιος μου ζητησε να μπω το μαιο κανονικα, μου εδωσε και ενα χαρτι για αμεση μεταβαση στο 401 την μερα της καταταξης μου, διοτι για να με εξετασουν θα πρεπει να ειμαι φανταρος...

ρε παιδια sos!

παιζει προωρη καταταξη λογο εξετασεων που πρεπει να κανω; Μου ζητησαν να παω για καταταξη την αλλη εβδομαδα! Τι σκατα γινετε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιατί αγχώνεσαι; Κάνε ότι σου λένε. Σου ζητήσανε κάτι και αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις. Ποιος ο λόγος να ποστάρεις 3 φορές το ίδιο πράγμα;
Ηλιας - Αιγιο

ΓΜΑΚ έγραψε:Γιατί αγχώνεσαι; Κάνε ότι σου λένε. Σου ζητήσανε κάτι και αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις. Ποιος ο λόγος να ποστάρεις 3 φορές το ίδιο πράγμα;

Καλημερα,

δεν ποσταρα το ιδιο πραγμα 3 φορες... Την πρωτη φορα που εγραψα το ποστ αυτο, απλα απαντουσα σε καποιον αλλον σχετικα με την διαδικασια... Η δευτερη φορα (χθες) ηταν για να εξηγησω την περιπτωση μου και επειδη δεν εχω ξανακουσει για καταταξη εκτος ΕΣΣΟ. Συγγνωμη αν σας κουρασα. Παντα φιλικα. Ηλιας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν κουρασες καθολου.Εικόνα
hetfield
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από hetfield »

Ηλιας - Αιγιο έγραψε:Ευχαριστω,

ελεγα μηπως υπαρχει καποιος,(γιατρος) που να μπορουσε να με βοηθησει, να μου πει την γνωμη του. Ο γιατρος που πηρα βεβαιωση απο Δ. Νοσοκομειο μου ειπε πως με "ανοικτο" κουτελο εισαι μου λεει για απαλλαγη...
Απο οτι ξερω αν χτυπισεις στο κενο σημειο μαλλον θα παιθανεις. Γιαυτο απαλαγη απο τα στρατιοτικα σου καθηκοντα σηγουρα.
βασιλης

Δημοσίευση από βασιλης »

Η σκωλικοειδιτιδα ειναι εγχειριση; Βγαινω γιωτας?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν επηρεάζει την σωματική σου ικανότητα.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Σε λίγες ημέρες παρουσιάζομαι και έχω Εν τω βάθει θρόμβωση. Γενικά είναι μια επικίνδυνη δυνητική κατάσταση και απαγορεύεται η ορθοστασία, το τρέξιμο, το καθισιό και γενικότερα τη Καταπόνησή Του άκρου. Ένας φίλος μου είπε για έναν γνωστό του που είχε το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου και του δώσανε Ι5. Ξέρετε αν γενικά ισχύει κάτι τέτοιο;

Υπόψιν πως θέλω να υπηρετήσω κανονικά και περίμενα αυτή τη στιγμή μια ζωή!

vaggelis17
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη

Δημοσίευση από vaggelis17 »

Με θρομβωση βγαινεις Ι5 αμεσως δεν υπαρχει περιπτωση να υπηρετησεις.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μην μου λες τέτοια Εικόνα

Είναι σίγουρο 100% αυτό; Γνωρίζετε περιστατικά; Γιατί θα με φάει η αγωνία μέχρι να πάω... Και θα νιώθω κάπως χωρίς αυτή την εμπειρία στη ζωή μου.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες