Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dimitris_Milos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Dimitris_Milos »

Εγω τωρα θα τελειοσω το Ε. Π. Α. Λ δεν περνω αναβολη κανονικα θα παω. Το χαρτι θα το παω αυριο στο κεπ, το εχω συμπληρωση και κατι υπογραφες θελει απο αστυνομια και απο δημαρχιο νομιζω, το ιδα αυτο που μου ειπες για το ΣΑ δεν λεει τιποτα μαλον επειδι δεν το εχς παει στο δημαρχιο να το φτιαξω.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εκανα τα χαρτια μου 11 του μηνος για εθελοντης στις Ειδικες δυναμεις για Α ΕΣΣΟ. Υπαρχει περιπτωση να με παρουν; Ευχαριστω
Anonymous

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους... Ειχα παρει αναβολη στρατευσης λογω πανελληνιων εξετασεων η οποια εληξε 31 Δεκεμβριου το 2009. Αυτο σημαινει οτι παρουσιαζομαι τον Μαιο και οχι τον Φεβρουαριο, σωστα; Ευχαριστω προκαταβολικα
fantaros84
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από fantaros84 »

Δημητρης έγραψε:Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους... Ειχα παρει αναβολη στρατευσης λογω πανελληνιων εξετασεων η οποια εληξε 31 Δεκεμβριου το 2009. Αυτο σημαινει οτι παρουσιαζομαι τον Μαιο και οχι τον Φεβρουαριο, σωστα; Ευχαριστω προκαταβολικα
Ναι, Μάιο πας. Είσαι με έκείνους που κόβουν τις αναολές τους για να πάνε Μάιο.
Dimitris_Milos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Dimitris_Milos »

Εμενα τωρα ποιος θα μου πει τελικα ποτε θα παω στρατο; Φετος τελειωνο το ε. Π. Α. Λ και δεν θα παρω αναβολη,15/4/2010 κλεινω τα 18 μετα απο ποσο καιρο θα ερθει το χαρτι για να παω;

Anonymous

Ρε παιδια καντε ενα group στο facebook να μαζευτουμε οσοι παρουσιαζομαστε με την Α ΕΣΣΟ 2010 στη Κορινθο!
fantaros84
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Dimitris_Milos έγραψε: Εμενα τωρα ποιος θα μου πει τελικα ποτε θα παω στρατο; Φετος τελειωνο το ε. Π. Α. Λ και δεν θα παρω αναβολη,15/4/2010 κλεινω τα 18 μετα απο ποσο καιρο θα ερθει το χαρτι για να παω;

Το Μάιο του έτους μπου κλέινεις τα 19. Δηλαδή τον επόμενο Μάιο (2011) θα σου έρθει το χαρτί, εκτός αν δηλώσεις εθελοντής να φύγεις νωρίτερα.

Anonymous

19; Όχι 21, Φαντάρε;

Και ρωτάω εγώ: Τότε τι την έχουν την κλάση, η οποία ορίζεται ως η χρονιά που κλείνει ο στρατεύσιμος τα 21; Ως (ίσως) το maximum περιθώριο για να σε καλέσουν από μόνοι τους (χωρίς να πάρεις αναβολή) ;
fantaros84
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ναι έχεις δίκιο. Συγγνώμη. Σου δίνουν και 2 χρόνια να ξαναδώσεις πανελλήνιες. Τη χρονια που κλείνεις τα 21.
Anonymous

Εκανα τα χαρτια μου 11/1/2010 για λοκ α εσσο. Μηπως γνωριζει κανεις αν θα με παρουν ; Ευχαριστω!
ventouza29
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ventouza29 »

Αλεξανδρος18 έγραψε:Εκανα τα χαρτια μου 11/1/2010 για λοκ α εσσο. Μηπως γνωριζει κανεις αν θα με παρουν ; Ευχαριστω!

μπορει να σε παρουν τωρα τον φλεβαρη Αν οχι τον μαιο...
ventouza29
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ventouza29 »

ventouza29 έγραψε:
Αλεξανδρος18 έγραψε:Εκανα τα χαρτια μου 11/1/2010 για λοκ α εσσο. Μηπως γνωριζει κανεις αν θα με παρουν ; Ευχαριστω!

μπορει να σε παρουν τωρα τον φλεβαρη Αν οχι τον μαιο...

Για το φλεβαρη το λεω επειδη εχει ληξει και καλα η προθεσμια για αυτο το λογο...
Anonymous

Εχω συμπληρωσει δελτιο απογραφης στις 28/01/2008... Μηπως ξερετε ποτε μπαινω;N
Anonymous

Ρε μαγκες εγω ειμαι του 91 απο αθηνα τον απριλιο κλινω τα 19 αλλα δε μου ρθε χαρτι ακομα μπαινω στο site Αλλα δε το δειχνει λεει η σελιδα δεν μπορει να προβληθει. Βοηθεια κανεις;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες