Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
Γεια χαρα απο θεσσαλονικη του 1991 μηπως γνωριζεται ποτε μπαινουν; Ευχαριστω!
Ευχαρηστω πολυ φιλε μ εβγαλε το σαιτ κετρο καταξης 625 ΤΠ/ΕΟΔ 

239 ΣE/ΕΟΔ 9 Φεβρουαρίου. Καλη θητεία μάγκες!
Θελω να κανω τα χαρτια μου για εθελοντης ειμαι μαρτιο του 1991 θα μπορεσω να μπω μαιο; Ευχαριστω.
Αλεξανδρος18 έγραψε:Θελω να κανω τα χαρτια μου για εθελοντης ειμαι μαρτιο του 1991 θα μπορεσω να μπω μαιο; Ευχαριστω.
Από άποψη προθεσμίας, εάν υποβάλεις αίτηση μέχρι 31 Ιανουαρίου (σύμφωνα με το army.gr), πας Μάιο. Από άποψη πληρότητας θέσεων όμως, νομίζω (νομίζω, λέω) ότι προηγούνται αυτοί που μπαίνουν κανονικά Μάιο και μετά όλοι οι άλλοι (εθελοντές, όσοι έχουν διακόψει την αναβολή τους κ. Λπ.), οπότε χίλια τοις εκατό σίγουρος ότι θα σε πάρουν δε θα μπορείς να είσαι πριν βγει η λίστα των υπό κατάταξη στρατιωτών.
Νικος έγραψε:Γεια χαρα απο θεσσαλονικη του 1991 μηπως γνωριζεται ποτε μπαινουν; Ευχαριστω!
Ο τύπος της κλάσης είναι έτος γέννησης + 21 (army.gr). Οπότε φαντάζομαι ότι μπαίνεις 2012.
Γεια σας ειμαι απο πατρα εχω δηλωση εθελοντης ειμαι γεμμημενος το 1991 απο πατρα ποτε θα παρουσιαστω;
Εχω κανει τα χαρτια μου να μπω εθελοντης απο τον νοεμβριο του 2009 ειμαι απο πατρα και εχω γεννηθη το 1991 ποτε θα μπω;
ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Εχω κανει τα χαρτια μου να μπω εθελοντης απο τον νοεμβριο του 2009 ειμαι απο πατρα και εχω γεννηθη το 1991 ποτε θα μπω;
Δεν μπαίνεις στο http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi.asp , να τσεκάρεις μήπως σε έχουν πάρει τώρα το Φεβρουάριο (για οδηγίες σχετικά με το πώς θα συμπληρώσεις το ΑΣΜ σου, βλέπε δημοσίευση στην προηγούμενη σελίδα) ; Κανονικά, σύμφωνα με το army.gr, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης για Φεβρουάριο είναι η 31η Οκτωβρίου αλλά και εγώ όπως και άλλοι από εδώ, διακόψαμε την αναβολή μας Νοέμβριο και θα μας πάρουν Φεβρουάριο. Αν δε σε έχουν πάρει τώρα, τότε να περιμένεις λογικά για Μάιο.
Επαναδημοσιεύω τη δημοσίευση με τις οδηγίες για τη συμπλήρωση του ΑΣΜ, για να μην ψάχνεις στην προηγούμενη σελίδα:
Γ. Κ. έγραψε:α) Όταν συμπλήρωσες το δελτίο απογραφής, σου έδωσαν ένα χαρτί με τίτλο "Αποδεικτικό κατάθεσης - αποστολής δελτίου απογραφής". Εκεί γράφει, στην πρώτη σειρά "Ο στρατεύσιμος... Του... ΣΑ: ... Κατέθεσε - απέστειλε Δελτίο Απογραφής σήμερα... ". Αυτό το "ΣΑ" είναι ο αριθμός που ψάχνεις. Λογικά είναι της μορφής:123 / 4567 / 08. Πάς λοιπόν στο http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi.asp και βάζεις 1230045672008, δηλαδή, τα πρώτα 3 ψηφία, τα επόμενα 3 (ή 4), αφού βάλεις μπροστά και 2 (ή 3) μηδενικάμ ώστε να βγαίνει εξαψήφιος, και το 08 (την κλάση δηλαδή), το μετατρέπεις σε 2008.
β) Εάν έχεις πάρει αναβολή, έχεις άλλο ένα χαρτί που λέει ότι αναβάλλονται οι στρατιωτικές σου υποχρεώσεις μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του τάδε έτους. Εκεί, γράφει επίσης το ΑΣΜ (ή ΣΑ, όπως θες πες το). Ενδέχεται βέβαια, όταν διέκοψες την αναβολή, να σου ζήτησαν και αυτό το χαρτί και έτσι να μην το έχεις πλέον. Σε αυτήν την περίπτωση, πάλι πας στην επιλογή α).
Προ ολίγου παράλαβα και το δελτίο κατάταξης...
Κοίτα να δεις, Φαντάρε, τεχνολογία... !: Έλεγες ότι θα μας έρθει ειδοποιητήριο από το Στρατολογικό Γραφείο στο σπίτι μας για να πάρουμε το δελτίο κατάταξης από την Αστυνομία, ενώ αν πέσει πολλή δουλειά, μπορεί και να μη μας το στείλουν καθόλου το ειδοποιητήριο. Εδώ πάντως οι δικοί μας χρησιμοποιούν το τηλέφωνο αντί για το ταχυδρομείο, γλιτώνοντας χρόνο. Έτσι λοιπόν, με πήρε τηλέφωνο απευθείας η Αστυνομία για να περάσω να παραλάβω το χαρτί. Και βιαζόντουσαν κιόλας... "Σήμερα μέχρι τις 12 το μεσημέρι". Καλά, όχι ότι αν πήγαινα την επόμενη μέρα δε θα μου το έδιναν. Απλά για να ξεμπερδεύουν γρηγορότερα. Δεν περίμενα πάντως να το πάρω τόσο νωρίς... Σειρά τώρα η ακτινογραφία...
Κοίτα να δεις, Φαντάρε, τεχνολογία... !: Έλεγες ότι θα μας έρθει ειδοποιητήριο από το Στρατολογικό Γραφείο στο σπίτι μας για να πάρουμε το δελτίο κατάταξης από την Αστυνομία, ενώ αν πέσει πολλή δουλειά, μπορεί και να μη μας το στείλουν καθόλου το ειδοποιητήριο. Εδώ πάντως οι δικοί μας χρησιμοποιούν το τηλέφωνο αντί για το ταχυδρομείο, γλιτώνοντας χρόνο. Έτσι λοιπόν, με πήρε τηλέφωνο απευθείας η Αστυνομία για να περάσω να παραλάβω το χαρτί. Και βιαζόντουσαν κιόλας... "Σήμερα μέχρι τις 12 το μεσημέρι". Καλά, όχι ότι αν πήγαινα την επόμενη μέρα δε θα μου το έδιναν. Απλά για να ξεμπερδεύουν γρηγορότερα. Δεν περίμενα πάντως να το πάρω τόσο νωρίς... Σειρά τώρα η ακτινογραφία...
Εγώ έχω έκοψα την αναβολή μου απο 15 οκτώμβρη και μου είπανε ότι μπαίνω Φλεβάρη.
Το θέμα είναι ότι δέν με εμφανίζει στο σύστημα.
Στο χαρτί αναβολής που έχω το ΑΣΜ είναι:153/2240/06
Το οποίο το περνάω στο σύστημα ώς 153 002240 2006.(13 Ψηφία)
ΚΑι μου βγάζει ότι
Δε βρέθηκε εγγραφή με βάση το συγκεκριμένο ΑΣΜ και ΕΠΩΝΥΜΟ
Πήρα ένα τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά μόνο που δέν με βρίσανε. Πάντω ένα παλικάρι απο το τμήμα υπολογιστών του στρατού μου είπε ότι μάλλον ακόμη φτιάχνούν λίστες που δέν έχουν καταχωρηθεί.
Ξέρει κάποιο κάτι για αυτό; Είναι κανείς που υπολογίζει για Φλεβάρη αλλά δέν τον εμφανίζει;
ΚΑι μου βγάζει ότι
Πήρα ένα τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά μόνο που δέν με βρίσανε. Πάντω ένα παλικάρι απο το τμήμα υπολογιστών του στρατού μου είπε ότι μάλλον ακόμη φτιάχνούν λίστες που δέν έχουν καταχωρηθεί.
Ξέρει κάποιο κάτι για αυτό; Είναι κανείς που υπολογίζει για Φλεβάρη αλλά δέν τον εμφανίζει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Dimitris έγραψε:Εγώ έχω έκοψα την αναβολή μου απο 15 οκτώμβρη και μου είπανε ότι μπαίνω Φλεβάρη.
ΚΑι μου βγάζει ότι
Φίλε αν είσαι από Κρήτη υπάρχει το θέμα του Ρεθύμνου. Είχαν αποφασίσει να το κλείσουν και τελικά η απόφαση ανακαλέστηκε και οι λίστες ανανεώνονται. Αν όχι τότε ίσως να μην έχουν περάσει όλα τα ονόματα ακόμα. Επίσης να σημειώσω ότι πρέπει το ασμ να είναι χωρις κενά ανάμεσα και το επίθετό σου με κεφαλαία γράμματα. Ωστοσο αν έχεις περίεργο επίθετο τσέκαρε μήπως το έχουν βάλει λάθος (π. Χ. Ω αντί για ο ή το ανάποδο) .
Απο ΑΘήνα είμαι.
Το όνομα μου έχει μόνο 3 φωνήεντα Όλα με Α. Έχει καμιά ιδέα για μπέρδεμα σε Α;
Ναι και το ΑΣΜ χωρίς Κενά το γράφω. Άσε που δοκίμασα κάμποσους συνδυασμούς μήπως και το έχουν περάσει λάθος.
Υπάρχει περίπτωση να έχω κόψει την αναβολή Οκτώβρη και να με στέιλουν Μάϊο;
Το όνομα μου έχει μόνο 3 φωνήεντα Όλα με Α. Έχει καμιά ιδέα για μπέρδεμα σε Α;
Ναι και το ΑΣΜ χωρίς Κενά το γράφω. Άσε που δοκίμασα κάμποσους συνδυασμούς μήπως και το έχουν περάσει λάθος.
Υπάρχει περίπτωση να έχω κόψει την αναβολή Οκτώβρη και να με στέιλουν Μάϊο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες