Μειωμένη θητεία στις ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΝΕΟΣ έγραψε:Λοιπον παιδες επειδη ειναι να κανω αναβολη και να παω στρατο πηρα τηλ στο στρατολογικο γραφειο και ρωτησα.
Ειμαι 2τοκος γιος σε 4 παιδια. Με ειπε οτι απο Αυγουστο και μετα η θητεια καταρχην γινεται 9-μηνο παντου και στις ειδικες δυναμεις.
Με ειπε οτι τα 2 πρωτα παιδια κανουν μειωμενη θητεια 8-μηνο. Δλδ εμεις που ημαστε 2 αγορια και 2 κοριτσια αν ειχα αδερφο αντι για αδερφη τοτε σαν 3ος στη σειρα θα εκανε 9-μηνο κανονικα.
Επειδη την ρωτησα αν γινεται να κανω δηλωση για 9-μηνο γιατι ενδιαφερομαι για ειδ. Δυναμεις με ειπε οτι και με 8-μηνο θα με παρουν, αλλα αν θελω ας κανω (αυτο εξαρταται απο εμενα λεει).

υ. Γ. Στο ερωτημα μου αν ειναι ολα αυτα σιγουρα για να μην γινει καμμια στραβη και ψαχνομαι με ειπε οτι αυτη τη στιγμη μιλαω με ανωτατη αξιωματικο και οτι ολα αυτα ειναι 100% σιγουρα

Οταν εκοψα την αναβολη το πασχα για να μπω αυγουστο ειχα δηλωσει καταδρομεις Ε. Δ. Ημουν 9μηνο κ τωρα ειμαι 8μηνο. Χ8ες μ ηρ8ε το χαρτι απο στρατολογια για το που παρουσιαζομαι... Και ελεγε... ΚΕΥΠ Λαμια 18/8
Οτι καταλαβες τωρα... Εγω ακομα δεν εχς καταλαβει...
Anonymous

Ε. Δ περνουν μειωμενες θητειες;
Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.S. »

ThaBishop έγραψε:Ε. Δ περνουν μειωμενες θητειες;
Όταν λες "μειωμένες θητείες" για ποιές ακριβώς μιλάς:6μηνο και 3μηνο;

Αν εννοείς αυτές απ' ότι έχω ακούσει και ξέρω δεν σε παίρνουν Ειδ. Δυν.

Anonymous

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο μειωμενη ειναι, ειμαι προστατης οικογενειας, επι 12μηνου εκανα 9 μηνο τωρα δεν ξερω ποσο κανω,

Γνωστος μου πολυτεκνος παει Νοεμβρη για 8μηνο, εγω μπαινω σε 9 μερες μαυρος αλλα το σκεφτομαι για Ε. Δ αν ειναι για 1 μηνα, δεν γ... ς τον κανω παραπανω αλλα αν ειναι να κανω 6 κ πρεπει να αποποιηθω του δικαιωματος αυτου θα το σκεφτω πολυ.

Άβαταρ μέλους
D.S.
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.S. »

ThaBishop έγραψε:Να σου πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο μειωμενη ειναι, ειμαι προστατης οικογενειας, επι 12μηνου εκανα 9 μηνο τωρα δεν ξερω ποσο κανω,

Γνωστος μου πολυτεκνος παει Νοεμβρη για 8μηνο, εγω μπαινω σε 9 μερες μαυρος αλλα το σκεφτομαι για Ε. Δ αν ειναι για 1 μηνα, δεν γ... ς τον κανω παραπανω αλλα αν ειναι να κανω 6 κ πρεπει να αποποιηθω του δικαιωματος αυτου θα το σκεφτω πολυ.

Δεν ξέρω τι να σου πω φιλαράκο μου!

Καλό θα ήταν να ρωτήσεις και στο στραλογικό γραφείο της περιοχής σου για να σου πουν τί ακριβώς γίνεται με το θέμα αυτό ώστε να είσαι σίγουρος 100%!

Anonymous

Καλησπέρα σε όλους!
Να ρωτήσω κάτι και εγώ.
Από αυτήν την σειρά ισχύει το 9μηνο και στις ειδικές δυνάμεις.
Άν είσαι πολύτεκνος κτλ που ακούγεται 6-7 μήνες θα ισχύσει και στις ειδικές δυνάμεις ή όχι;
ΝΙκος_18
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΝΙκος_18 »

Να ρωτισω παιδια.
Γουσταρω τρελα για ΛΟΚ αλλα επειδη ειμαι εξαμηνος
νομιζω πως δεν γηνετε να παω.
Αν πω πως δεν εχω προβλημα να κανω περισσοτερη θητεια γηνετε να με παρουν ; Θα ηθελα να απαντησει καποιος που ειναι σηγουρος. Ευχαρηστω
Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Athan »

Υποθετω αν δεν πας τα χαρτια που χρειαζονται,-εν ολιγης να μην τους ενημερωσεις- για την περιπτωση της μειωμενης, τοτε θα σε βαλουν για πληρη (9).
καλού κακού παρε ενα τηλ. Στη στρατολογια και ρωτα αν γινεται να μην διεκδικησεις τη μειωμενη.
http://www.stratologia.gr/contact.htm
---

Anonymous

Όταν ήταν 12μηνο διάβασα εδώ μέσα οτι έπαιρναν κανονικά 9μηνήτες.
Μακάρι τώρα που έγινε 9μηνο για όλους να δέχοντε 6μηνήτες.
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Ρε παιδια ενα 9μηνο ***** κανουμε τις σας πειραζει που θα κανετε την θητια ελεος ποια. Οσο για τους αμφιβιους μπορει να παει καποιος που κανει 9μηνο;
Anonymous

Ναι μπορεί να πάει.
Anonymous

Ρε παδια ποτε μας λενε να καταθεσουμε τα χαρτια για μειωμενη θητεια για να μην τα παω... ; Για να κανω 9μηνο θελω για να παω στα λοκ θελω
DANIS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από DANIS »

ta xaρτια σου θα τα καταθεσουν οι δυκοισου στο στρατολογηκο γραφειο ωπου εισαι γραμενος. ενα μηνα πριν την απολυσησου. να θυμασαι ομως οτι δεν πρεπει να το πεις ουτε στο κολιτοσου!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης