Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Marina2 »

kat έγραψε: Σε ευχαριστω πολυ μαρινα μου. Εμψυχωσε μας γιατι χανοοοοοομαστε!Εικόνα

τασο συμφωνω απολυτα μαζι σου, το τρεξιμο δεν βλαπτει! Εμενα ομως μου πεφτει βαρυ στο στομαχι μωρε!Εικόνα

οχι ενταξει, ειναι καλο ειδικα για εμενα που καθομαι 9 ωρες την ημερα στην δουλεια!

Κατ μου είναι θεωρώ πιο σημαντικό να εναθαρρύνουμε ο ενας τον αλλον, από το να τσακωνόμαστε για την ημερομηνια ανακοινωσης αποτελεσματων κτλ. Οπότε κάνουμε την προπονηση μας για να ειμαστε ετοιμοι και σωστοι (κυρίως για να πούμε στον εαυτο μας οτι εμεια καναμε οτι μπορουσαμε) και ευχομαστε για το καλύτερο και η αγωνία μας να τελειωσει σύντομα!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αχ, να ηξερες ποσο συμφωνω μαζι σου βρε μαρινα! οι τσακωμοι μονο χειροτερα μας κανουν ! μακαρι να το καταλαβουν ολοι εδω μεσα ! ειναι κριμα να τσιτωνουμε κ αλλο τα νευρα μας για βλακειες. ειναι που ειναι χαλια!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Marina2 »

Ετσι κατ πρεπει να δειξουμε υπομονη. Εξάλλου δεν παιρναει και τιποτα από το χερι μας. Αν παιρναγε θα το ειχαμε κάνει! Απλά περιμένουμε πολυ καιρο και αυτη η καθυστερηση χωρις καμια συγκεκριμενη ενημερωση μας εχει διαλυσει!
Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Evi... »

Κοριτσια σιμφωνω μαζι σας και πιστευω οτι θα ειναι πολυ αδικο να μαλωσουμε και μεταξυ μας... Ολοι το ιδιο τραβαμε και για το ιδιο παλευουμε... Οσο για την προπονηση κοριτσια. Μια ο προσαγογος και μια το γονατο μινισκοσκος. Δλδ απορω ο επομενος τραυματισμος τι στο καλο θα ειναι... Εικόνα
Anonymous

Περαστικα ευουλα μου! σου ευχομαι γρηγορα να γινεις καλα και να μην ξανατραυματιστεισ ποτε !
Evi...
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Evi... »

Ευχαριστω πολυ Κατ μου να σαι καλα... Και εγω το ελπιζω γιατι θα καταλιξω και εγω οπως ο μαικλ τζακσον... Κοκτειλ με φαρμακα πινω... Αστα βραστα. Καλη επυτιχια να εχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!
Anonymous

Α ρε ευη με τα κοκτειλ σου! εισαι αιστευτη! γρηγορα θα γινεις καλα βρε! μην αγχωνεσαι ! θετικη ενεργεια... και ολα καλα!

Anonymous

Και γω στο κρεβατι με την μεση μου εδω κ μια εβδομαδα κ δεν περναει με τιποτα! Ολες διαλυμενες θα παμε κατω τελικα! Ρε κοριτσια το βγαζετε δηλαδη; Γιατι θα σκασω απο το αγχος!
Anonymous

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΕΣ, ΑΝ ΜΠΩ, ΚΕΡΝΑΩ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ! ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ... ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΓΜΑ ! Εικόνα

Εικόνα
Anonymous

Τι μεγαλοκαρδη θεεεεεεεεεεε μουουουουου! Θα μας τρελανεις τελειως αγαπη εσυ!
Anonymous

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ; ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ, ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΣΠΡΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ! Εικόνα

Εικόνα
Anonymous

Παιδια για συζητησεις τετοιου επιπεδου για τραυματισμουσ κ ιατρικεσ περιθαλψεις να μιλησετε σε αλλο θεμα πιο γενικο... αν θυμαστε καλα εδω για αλλα συζηταμε, ευχαριστω
Anonymous

Εποπ μου τι αλλο να πουμε για τα αποτελεσματα; τα εχουμε πει ολα πλεον! αρχιζει να γινεται ψυχοφθορο ολο αυτο κ ειπαμε να κανουμε λιγο πλακα! καταλαβαινεις φαναταζομαι γιατι κ εσυ σε ιδια φαση βρισκεσαι! δεν νομιζω να καναμε κατι κακο! ετσι δεν ειναι;
Anonymous

Βρε ετσι ειναι αλλα να ειμαστε πιο κουλ εμεις, να μην μας γινη καμια παρατηρηση οτι θα κλεισουν το θεμα, οπως στου στρατου ξηρας, που την εχουν δη καπως οι τυποι κ γραφουν οτι τους κατεβη. ενω εμεις εδω ειμαστε πιο σοβαροι απο αυτους, καταλαβενης τι θελω να πω εεε;
Anonymous

Ναι βρε! φυσικα! απλα τωρα αν καποιες στιγμες πανω στην συζητησουλα λεμε κ κατι διαφορετικο του ιδιου θεματος δεν νομιζω να τρεχει κ κατι!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης