Κατ μου είναι θεωρώ πιο σημαντικό να εναθαρρύνουμε ο ενας τον αλλον, από το να τσακωνόμαστε για την ημερομηνια ανακοινωσης αποτελεσματων κτλ. Οπότε κάνουμε την προπονηση μας για να ειμαστε ετοιμοι και σωστοι (κυρίως για να πούμε στον εαυτο μας οτι εμεια καναμε οτι μπορουσαμε) και ευχομαστε για το καλύτερο και η αγωνία μας να τελειωσει σύντομα!kat έγραψε: Σε ευχαριστω πολυ μαρινα μου. Εμψυχωσε μας γιατι χανοοοοοομαστε!
τασο συμφωνω απολυτα μαζι σου, το τρεξιμο δεν βλαπτει! Εμενα ομως μου πεφτει βαρυ στο στομαχι μωρε!
οχι ενταξει, ειναι καλο ειδικα για εμενα που καθομαι 9 ωρες την ημερα στην δουλεια!
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Αχ, να ηξερες ποσο συμφωνω μαζι σου βρε μαρινα! οι τσακωμοι μονο χειροτερα μας κανουν ! μακαρι να το καταλαβουν ολοι εδω μεσα ! ειναι κριμα να τσιτωνουμε κ αλλο τα νευρα μας για βλακειες. ειναι που ειναι χαλια!
Ετσι κατ πρεπει να δειξουμε υπομονη. Εξάλλου δεν παιρναει και τιποτα από το χερι μας. Αν παιρναγε θα το ειχαμε κάνει! Απλά περιμένουμε πολυ καιρο και αυτη η καθυστερηση χωρις καμια συγκεκριμενη ενημερωση μας εχει διαλυσει!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 62
Κοριτσια σιμφωνω μαζι σας και πιστευω οτι θα ειναι πολυ αδικο να μαλωσουμε και μεταξυ μας... Ολοι το ιδιο τραβαμε και για το ιδιο παλευουμε... Οσο για την προπονηση κοριτσια. Μια ο προσαγογος και μια το γονατο μινισκοσκος. Δλδ απορω ο επομενος τραυματισμος τι στο καλο θα ειναι... 

Περαστικα ευουλα μου! σου ευχομαι γρηγορα να γινεις καλα και να μην ξανατραυματιστεισ ποτε !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 62
Ευχαριστω πολυ Κατ μου να σαι καλα... Και εγω το ελπιζω γιατι θα καταλιξω και εγω οπως ο μαικλ τζακσον... Κοκτειλ με φαρμακα πινω... Αστα βραστα. Καλη επυτιχια να εχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!
Α ρε ευη με τα κοκτειλ σου! εισαι αιστευτη! γρηγορα θα γινεις καλα βρε! μην αγχωνεσαι ! θετικη ενεργεια... και ολα καλα!
Και γω στο κρεβατι με την μεση μου εδω κ μια εβδομαδα κ δεν περναει με τιποτα! Ολες διαλυμενες θα παμε κατω τελικα! Ρε κοριτσια το βγαζετε δηλαδη; Γιατι θα σκασω απο το αγχος!
Τι μεγαλοκαρδη θεεεεεεεεεεε μουουουουου! Θα μας τρελανεις τελειως αγαπη εσυ!
Παιδια για συζητησεις τετοιου επιπεδου για τραυματισμουσ κ ιατρικεσ περιθαλψεις να μιλησετε σε αλλο θεμα πιο γενικο... αν θυμαστε καλα εδω για αλλα συζηταμε, ευχαριστω
Εποπ μου τι αλλο να πουμε για τα αποτελεσματα; τα εχουμε πει ολα πλεον! αρχιζει να γινεται ψυχοφθορο ολο αυτο κ ειπαμε να κανουμε λιγο πλακα! καταλαβαινεις φαναταζομαι γιατι κ εσυ σε ιδια φαση βρισκεσαι! δεν νομιζω να καναμε κατι κακο! ετσι δεν ειναι;
Βρε ετσι ειναι αλλα να ειμαστε πιο κουλ εμεις, να μην μας γινη καμια παρατηρηση οτι θα κλεισουν το θεμα, οπως στου στρατου ξηρας, που την εχουν δη καπως οι τυποι κ γραφουν οτι τους κατεβη. ενω εμεις εδω ειμαστε πιο σοβαροι απο αυτους, καταλαβενης τι θελω να πω εεε;
Ναι βρε! φυσικα! απλα τωρα αν καποιες στιγμες πανω στην συζητησουλα λεμε κ κατι διαφορετικο του ιδιου θεματος δεν νομιζω να τρεχει κ κατι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες