Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

yandr έγραψε:Λυπάμαι πολύ που διέγραψα κατά λάθος το θέμα!

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα αποτελέσματα ελέγχου δικαιολογητικών υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ. Πολεμικής Αεροπορίας έτους 2009.

Διευκρινιστικές Οδηγίες
Οι υποψήφιοι των οποίων τα δικαιολογητικά είναι πλήρη, θεωρούνται ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ και δικαιούνται συμμετοχή στις περαιτέρω διαδικασίες του διαγωνισμού.
Οι υποψήφιοι των οποίων τα δικαιολογητικά παρουσιάζουν ελλείψεις ή παραλείψεις, θεωρούνται ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ και αποκλείονται από τις περαιτέρω διαδικασίες του διαγωνισμού για τους λόγους που αναφέρονται κατά περίπτωση.
Σε περίπτωση που δεν ανευρεθεί το ονοματεπώνυμο σας, επικοινωνήστε με το Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού Αθηνών στα τηλέφωνα 2103630360 και 2103630076, ή με τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης στα τηλέφωνα 2108191722 και 2108191724 ΓΕΑ

Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Θα μπορουσαν ανετα να τα βγαλουν τα αποτελεσματα αυτες τις μερες &Ουτως ή αλλως απο το νεο ετος τα αθληματα κλπ αλλα ξυνονται ασχημα εκει περα
Anonymous

ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ Εικόνα

Εικόνα
Anonymous

Ε ρε γλεντια! Να ειμαι πευκο να βγουν τα αποτελεσματα (αν ειναι θετικα) να δω μετα πως την κανω απο εκει για να παω να περασω αθληματα! !Εικόνα Θα ακουσω πολυ καντιλι !

Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Οταν θα βγαλη ι γιαγια μου @@ και κανει φικη φικη τον παπου μου τοτε θα βγουνε και τα αποτελεσματα
Anonymous

Γνωριζω καποια πραγματα... Μην ρωτησετε πως και τι αλλα ξερω... Το θεμα με τους εποπ το καθυστερουν λογο οικονομικου προβληματος... Οκ; Μην τρελενεστε... Οσο αφορα το θεμα των βυσματων παντα θα υσχει με οποια κυβερνηση οκ; Χαλαρωστε... Και ας περιμενουμε ποτε θα βγει προγραμμα.
Anonymous

Καλησπερα παιδια, εγω αυτο που γνωριζω ειναι οτι σε 2 εβδομαδες θα βγουν τα αποτελεσματα οπου θα ειναι μονο 1800 ονοματα (επιτυχοντεσ-επιλαχοντεσ) δηλαδη οι διπλασιοι. απο εκει θα προκυψουν οι 900 υστερα απο τις εξετασεις. παντως αν οχι μεχρι τον φεβρουαριο το πολυ μεχρι τον απριλιο θα εχει ολοκληρωθει
Anonymous

Ναι αλλα θα βγουν ομως σε πινακες πιοι ειναι οι επιτυχοντες και ποιοι οι επιλαχοντες η θα μαστα μπουγιο ολοι μαζι;
Ανθσγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Η αυριο η απο δευτερα θα δουμε φως
Anonymous

Υπαρχη κανενα φως στο τουνελ για σημερα; πιστευω υπαρχουν ελπιδες. ναμαστε αισιοδοξοι, κ καλη χρονια.
Anonymous

Ρε παιδια εγω κοντα στις 10 φευρουαριου μπαινω να κανω την θητια μου στις ειδικες δυναμεις. Αν φτασουμε μεχρι εκεινη την περιοδο και δεν εχουμε τελιοσει απο τα test θα μπορω να βγω να τα δωσω; Αν ξερει κανεις ας μου πει
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nirvana84 »

τασος έγραψε:Ρε παιδια εγω κοντα στις 10 φευρουαριου μπαινω να κανω την θητια μου στις ειδικες δυναμεις. Αν φτασουμε μεχρι εκεινη την περιοδο και δεν εχουμε τελιοσει απο τα test θα μπορω να βγω να τα δωσω; Αν ξερει κανεις ας μου πει

Παρε αναβολη ρε Τασο μονο ετσι θα καταφερεις να δωσεις τα αγωνισματα αλλιως περιμενε τις νεες προκυρηξεις για να εισαι σιγουρος... Αποφαση σου ειναι μεγαλε! Καλη Χρονια &Καλη θητεια
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μπορεις να δωσεις φιλε Τασο, θα παρεις φυλλο πορειας απο το διοικητη σου... Ξερει αυτος τι θα κανει αν του πεις οτι πρεπει να δωσεις αγωνισματα. Τωρα οταν εδωσα για στρατο ξηρας ηταν ενα φανταρακι κ εδινε στην ομαδα μου
Dum spiro spero
g6hagi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από g6hagi »

Παιδια ευχομαι σε ολους μια καλη χρονια γεματη επιτυχιες!
αντε και απο το 2010 πια αναμενουμε καλα αποτελεσματα

Anonymous

Τα αποτελεσματα του Διαγωνισμου επ. Οπ 2009
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης