yandr έγραψε:Λυπάμαι πολύ που διέγραψα κατά λάθος το θέμα!Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα αποτελέσματα ελέγχου δικαιολογητικών υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ. Πολεμικής Αεροπορίας έτους 2009.
Διευκρινιστικές Οδηγίες
Οι υποψήφιοι των οποίων τα δικαιολογητικά είναι πλήρη, θεωρούνται ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ και δικαιούνται συμμετοχή στις περαιτέρω διαδικασίες του διαγωνισμού.
Οι υποψήφιοι των οποίων τα δικαιολογητικά παρουσιάζουν ελλείψεις ή παραλείψεις, θεωρούνται ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ και αποκλείονται από τις περαιτέρω διαδικασίες του διαγωνισμού για τους λόγους που αναφέρονται κατά περίπτωση.
Σε περίπτωση που δεν ανευρεθεί το ονοματεπώνυμο σας, επικοινωνήστε με το Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού Αθηνών στα τηλέφωνα 2103630360 και 2103630076, ή με τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης στα τηλέφωνα 2108191722 και 2108191724 ΓΕΑ
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 62
Θα μπορουσαν ανετα να τα βγαλουν τα αποτελεσματα αυτες τις μερες &Ουτως ή αλλως απο το νεο ετος τα αθληματα κλπ αλλα ξυνονται ασχημα εκει περα
Ε ρε γλεντια! Να ειμαι πευκο να βγουν τα αποτελεσματα (αν ειναι θετικα) να δω μετα πως την κανω απο εκει για να παω να περασω αθληματα! !
Θα ακουσω πολυ καντιλι !

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Οταν θα βγαλη ι γιαγια μου @@ και κανει φικη φικη τον παπου μου τοτε θα βγουνε και τα αποτελεσματα
Γνωριζω καποια πραγματα... Μην ρωτησετε πως και τι αλλα ξερω... Το θεμα με τους εποπ το καθυστερουν λογο οικονομικου προβληματος... Οκ; Μην τρελενεστε... Οσο αφορα το θεμα των βυσματων παντα θα υσχει με οποια κυβερνηση οκ; Χαλαρωστε... Και ας περιμενουμε ποτε θα βγει προγραμμα.
Καλησπερα παιδια, εγω αυτο που γνωριζω ειναι οτι σε 2 εβδομαδες θα βγουν τα αποτελεσματα οπου θα ειναι μονο 1800 ονοματα (επιτυχοντεσ-επιλαχοντεσ) δηλαδη οι διπλασιοι. απο εκει θα προκυψουν οι 900 υστερα απο τις εξετασεις. παντως αν οχι μεχρι τον φεβρουαριο το πολυ μεχρι τον απριλιο θα εχει ολοκληρωθει
Ναι αλλα θα βγουν ομως σε πινακες πιοι ειναι οι επιτυχοντες και ποιοι οι επιλαχοντες η θα μαστα μπουγιο ολοι μαζι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Η αυριο η απο δευτερα θα δουμε φως
Υπαρχη κανενα φως στο τουνελ για σημερα; πιστευω υπαρχουν ελπιδες. ναμαστε αισιοδοξοι, κ καλη χρονια.
Ρε παιδια εγω κοντα στις 10 φευρουαριου μπαινω να κανω την θητια μου στις ειδικες δυναμεις. Αν φτασουμε μεχρι εκεινη την περιοδο και δεν εχουμε τελιοσει απο τα test θα μπορω να βγω να τα δωσω; Αν ξερει κανεις ας μου πει
-
- Υπολοχαγός
τασος έγραψε:Ρε παιδια εγω κοντα στις 10 φευρουαριου μπαινω να κανω την θητια μου στις ειδικες δυναμεις. Αν φτασουμε μεχρι εκεινη την περιοδο και δεν εχουμε τελιοσει απο τα test θα μπορω να βγω να τα δωσω; Αν ξερει κανεις ας μου πει
Παρε αναβολη ρε Τασο μονο ετσι θα καταφερεις να δωσεις τα αγωνισματα αλλιως περιμενε τις νεες προκυρηξεις για να εισαι σιγουρος... Αποφαση σου ειναι μεγαλε! Καλη Χρονια &Καλη θητεια
-
- Στρατηγός
Μπορεις να δωσεις φιλε Τασο, θα παρεις φυλλο πορειας απο το διοικητη σου... Ξερει αυτος τι θα κανει αν του πεις οτι πρεπει να δωσεις αγωνισματα. Τωρα οταν εδωσα για στρατο ξηρας ηταν ενα φανταρακι κ εδινε στην ομαδα μου
Dum spiro spero
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Παιδια ευχομαι σε ολους μια καλη χρονια γεματη επιτυχιες!
αντε και απο το 2010 πια αναμενουμε καλα αποτελεσματα
αντε και απο το 2010 πια αναμενουμε καλα αποτελεσματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης