Προστασία μελών από υβριστικά μηνύματα

Εδώ μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα με τη λειτουργία του φόρουμ και του site, αλλά και να προτείνετε βελτιώσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σάββας
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σάββας »

Εγω δεν ανεχομαι τν προσβολι απο μαλακισμενα... Δεν μπορο να τν αγνοησω. Απλως προσπαθω να τν βουλωσω.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Marina2 »

Σάββα μου, δεν κανεις καλό ομως στο φορουμ, που πριν λίγη ωρα ειπες "επιτελους βρηκα καπου να μιλησω κ να ξερουν". Το θυμάσαι; Σταματα λοιπόν να απαντας κ να του δίνεις κ θαρρος με τα λεγόμενα σου γιατι δεν θα την βγαλουμε την νυχτα απόψε. Ειστε κ σε λάθος θεμα. Βριστε τις γυναικες αφου σας κανει κεφι αλλα τουλάχιστον να ειστε στο σωστο, τοσες φορες Τα ειπαμε.
Σάββας
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Σάββας »

Εχεις δικιο ς οτι και να πεις... Βγαινω γτ εαν σινεχισω με τς ***** π λεει τ αλλο... Τρελενομαι και εαν δεν απαντησω νιωθω. Φλοροσ. Καλινιχτα. Σας.
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από thrakiotis »

Μου φαίνεται ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το ελεύθερο quest όποιος θέλει να γράφει πρέπει να γίνεται μέλος με ότι αυτό συνεπάγετε ip, μαιλ κλπ, δεν ειμαι τοσο υπερ σε αυτο το μετρο αλλα απο την στιγμη που τα πραγματα ξεφευγουν για εμενα ειναι μια λυση...

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Rafale »

thrakiotis έγραψε:Μου φαίνεται ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το ελεύθερο quest όποιος θέλει να γράφει πρέπει να γίνεται μέλος με ότι αυτό συνεπάγετε ip, μαιλ κλπ, δεν ειμαι τοσο υπερ σε αυτο το μετρο αλλα απο την στιγμη που τα πραγματα ξεφευγουν για εμενα ειναι μια λυση...

Συμφωνω με ολους σας οτι πρεπει να δοθει τελος στα ατομα που μπαινουν ελευθερα στο φορουμ βριζουν και προσβαλλουν, Εξαπολυουν επιθεσεις Σε προσωπικο επιπεδο προς τα αλλα μελη του φορουμ και φερνουν ανωμαλια στη ροη των συζητησεων. Λεω λοιπον αν γινοτανε να εμπαινε μια "κουρτινα" να μην μπορουν να δουν οι επισκεπτες το τι γραφετε εδω (βεβαια θα κλεισει λιγο η πληροφορηση) αλλα και να μην μπορουν να γραψουν στο φορουμ παρα μονο αν γινουν μελη και αυτο να γινεται υπο την επιβλεψη των μοντς. Αν βλεπουνε οτιδηποτε οι μοντς ειρωνειες βρισιες να τους προειδοποιουν και αν συνεχιζουν να τους κικαρουν. Απλα πραγματα γρηγορα και αποτελεσματικα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από yandr »

Εφόσον έχω γράψει κώδικα που διαγράφει μαζικά όλα τα υβριστικά μηνύματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι υπομονή μέχρι να μπω και να τα διαγράψω.

Δεν χρειάζεται να απαντάτε σε αυτά, ούτε να τους δίνετε σημασία.

Αναμονή μερικών ωρών και οι επιθέσεις εξαφανίζονται.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Το θεμα ειναι η προληψη και οχι να διαγραφονται αφου ιδη θα εχουν ισοπεδωθει προσωπικοτητες
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Marina2 »

Θα συμφωνήσω μαζί σου κρίστι μου, διότι εχθες το βραδυ ειδαν αυτα τα πόστ τοσα ατομα. Ενω αν είχε προληφθει τότε ουτε εμεις θα στεναχωριόμασταν κ μια χαρα θα ήταν κ τα θέματα.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Marina2 έγραψε:Θα συμφωνήσω μαζί σου κρίστι μου, διότι εχθες το βραδυ ειδαν αυτα τα πόστ τοσα ατομα. Ενω αν είχε προληφθει τότε ουτε εμεις θα στεναχωριόμασταν κ μια χαρα θα ήταν κ τα θέματα.

Ετσι ακριβως και πρεπει αυτο να τεθει υποψην απο το γιαρντ με ολη τη σοβαροτητα που επιβαλλεται. Το θεμα ειναι σοβαρο και πρεπει να υπαρξει αμμεση λυση για προληψη
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από illy »

Και εγω γι'αυτο ανοιξα το θεμα... Για την προληψη κ την προστασια! Βαλε κωδικους ή ακομη καλυτερα μια ασπιδα προστασιας να ειναι η απαραιτητη εγγραφη για να εχεις τη δυνατοτητα να ποσταρεις! Το θεμα εχει παραγινει...
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Ε και πως να προληφθει; Ειναι τεχνικα αδυνατο.

Θα μπορουσε να υπαρχει ενα φιλτραρισμα αν επιτρεποταν η αποστολη μυνηματων μονο στους εγεγραμμενους αλλα αυτο θα ειχε επιπτωσεις στην επισκεψιμοτητα και διαφωνω.

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από tati »

Τοσα φορουμ υπαρχουν που για να ποσταρεις πρεπει να γραφτεις, γιατι να πασει η επισκεψημοτητα σ'αυτο... ετσι μονο θα προστατεψει τα μελη του...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από yandr »

Su-35 έγραψε:Ε και πως να προληφθει;Ειναι τεχνικα αδυνατο.

Θα μπορουσε να υπαρχει ενα φιλτραρισμα αν επιτρεποταν η αποστολη μυνηματων μονο στους εγεγραμμενους αλλα αυτο θα ειχε επιπτωσεις στην επισκεψιμοτητα και διαφωνω.

Αυτό ακριβώς...

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

tati έγραψε:Τοσα φορουμ υπαρχουν που για να ποσταρεις πρεπει να γραφτεις, γιατι να πασει η επισκεψημοτητα σ'αυτο... ετσι μονο θα προστατεψει τα μελη του...

Γιατι εδω μεσα μπαινουν κυριως επισκεπτες, στρατευσιμοι, υποψηφιοι εποπ κτλ που δεν θα μπουν στον κοπο να εγγραφουν.

Ειναι σιγουρο οτι θα πεσει η επισκεψιμοτητα αν εφαρμοστει αυτο το μετρο.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από illy »

Γιατι σε αλλα σαιτ που εχουν απαραιτητα την εγγραφη υπαρχει προβλημα στην επισκεψιμοτητα τους;
Dum spiro spero
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης