Προστασία μελών από υβριστικά μηνύματα
Πηγαινεται να δειτε τωρα εναν εξυπνο που μπηκε κ στην μοριοδοτηση κ στο βυσμα κ μιλαει προστιχα. Αυτον δεν πρεπει να του διαγραψουν με την μια το ποστ; Πρεπει, αλλα μεχρι αυριο, εχει ο Θεος.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Πολυ απλα δεν ασχολεισαι μαρινακι... Αν τωρα ημουν εξουσιοδοτημενη για μπαναρισμα θα ετρωγε ενα ωραιοτατο μπανακι
Dum spiro spero
ΙΛΛΙ δεν αντεξα του απαντησα. Μετα απο τοσα μην που προσπερασα δεν αντεξα. Ε εκει στο βυσματα ναι παραδεχομαι βγηκα λιγο εκτος θεματος κ του απαντησα, οπως του αξιζε. Αι σιχτιρ με τις προστιχες του βραδιατικα μου αναψε τα λαμπακια. Στο θεμα της μοριοδοτησης πηγαινε να δεις τι εκανε στην κριστι.
-
- Στρατηγός
Μην μπαινεις στο τρυπακι να απαντησεις κοριτσι μου! Γιαννη, εξουσιοδοτησε μας να κανουμε μπανακια σε κατι τετοια ατομα που ξεφτιλιζουν τελειως αυτο το φορουμ με το επιπεδο τους... Αλλωστε κ το δειχνει κ η ανορφθογραφια τους!
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Ειδες τι κανει; Ειναι τοσο τιποτενιος που εκλεψε το ονοματα σας κ γραφει γελοιοτητες! Ελεος!
Dum spiro spero
Το εκανε κ σε εμενα το ιδιο! Ο ανθρωπος ειναι απλα αρρωστος... !
Ενταξει ελπίζω αυριο να μην υπάρχουν αυτα. Διοτι εμενα δεν με τσαντιζει πλεον, με κανει να τον λυπάμαι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Τον ειδα τον γκασμα... !illy οι επισκεπτες δεν μπαναροντε διοτι δεν εχουν λογαριασμο. Απλα σβηνεις το ποστ (topol-m), αν συνεχισει τοτε μπορεις να τον αποκλισεις να μπαινει στο site μεσω του ip του.
Βρε αι στο διαολο τον Καθε αρρωστο ψυχολογικα. Ξερεις τι μου σερνει τωρα... ;
Εν τω μεταξυ τωρα με λεει χοντρη
. Εγω δεν ειμαι ουτε 50 κιλα, με 1.64υψος!

Αυριο απλα να ενημερωσετε τους μοντ να τα σβησουν η αν ερθει κανεις αποψε να τα σβησει παραυτα
Μαρινα σου ειπα μην κανεις διαλογο πες αυτο που ειναι ορθα κοφτα και φυγε απο το θεμα
Κριστι τον αγνοησα 1,2,3. Ε και εγω ανθρωπος ειμαι κ δεν θα με βριζει ο καθε αρρωστος. ΕΛΕΟΣ εδω μεσα, δεν υπάρχει κάποιος να μπορει να τους "διωξει" αυτους;
Μπορεις να μην δινεις σημασια ολα αυτα ετσι και αλλιως θα σβηστουν τι σκας λοιπον;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης