Προστασία μελών από υβριστικά μηνύματα

Εδώ μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα με τη λειτουργία του φόρουμ και του site, αλλά και να προτείνετε βελτιώσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Marina2 »

Ναι αλλα να βριζει ο αλλος εδω κ ωρα κ να μην μπορεις να του κάνεις τιποτα, επειδη ειναι guest;
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

illy έγραψε:Μπαναρεις το ip του Σου!
Βασικα ip αλλαζεις ευκολα κλεινωντας τον router.

Επισης υπαρχουν προγραμματα που αποκρυπτουν το ip.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από illy »

Γιάννη αναγκάστηκα να ανοίξω νέο θέμα διότι το άλλο που είναι σχετικό θέμα με την αναβάθμιση είναι κλειδωμένο! Είναι πλέον άμεση ανάγκη να προστατεύονται τα ψευδώνυμα των εγγεγραμμένων μελών από ανεπιθύμητους επισκέπτες που οικειοποιώντας ξένο ψευδώνυμο συκοφαντούν το εκάστοτε μέλος... Πρέπει να βρεθεί ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ γι'αυτό! Εγώ έχω ήδη προτείνει να υπάρχει μόνο εγγραφή για να μπορείς να ποστάρεις στο φόρουμ! Η να βάλεις κάποιον κωδικό που να είναι μοναδικός για το κάθε μέλος ώστε να μην μπορεί ο καθένας να κλέβει το ψευδώνυμο σου, να μην του το επιτρέπει... Σε παρακαλώ θα ήθελα να δώσεις ιδιαίτερη σημασία και προσοχή σε αυτό το θέμα... Πρέπει πλέον να σταματήσει όλο αυτό το θέμα με το να μπαίνει ο κάθε άσχετος κ να προκαλεί αναστάτωση κ ταραχή... Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό με τους ανεπιθύμητους επισκέπτες! Ευχαριστώ!
Dum spiro spero
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Αν αυτος δεν ειναι προσωποιημενο παραδειγμα τι να πω! ΕΛΕΟΣ πια. Γιαννη κανε κατι, δεν παλευονται μερικοι κ ουτε μπορουμε να μας βριζουν στα μουτρα κ εμεις να μην απανταμε για να μην χαλασουμε το θέμα. Ανθρωποι ειμαστε ποσο θα αντεξουμε; Μονο πηγαινε ναδεις τι εχει κανει ο παραπάνω κυριος στο ΒΥΣΜΑΤΑ< ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ< ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. Ελεος δεν παλευονται μερικοι ειλικρινα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οπως ειδες μαρινακι μου η αδιαφορια ειναι το καλυτερο οπλο! Ασε τον καθενα να γραφει τις γελοιοτητες του κ μην ασχολεισαι καθολου! Εγω βρηκα καλυτερο τροπο για να χτυπησω...

Dum spiro spero
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Αρε η ΙΛΛΙ μου! Καλα εκανες. Ναι μωρε το βλακα καταντησε γελοιος
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

kolobismata έγραψε:Αυτο ποθ κανετε εσεις ειναι το χιροτερο ποθ βαζετε βισμα για να μπιτε στρατο... Αυτο ειναι ολι ι βρομα του σιστιματος και πρεπει να τελιοσι καποτε αυτο... Ελπιζω ο παπανδρεου να σας τα κοψει αυτα...
Εδω εσυ δεν ξερεις καλα καλα γραμματα, θες να μπεις κ στο στρατο;
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Καλα κανεις illy. Μαρινα κανει λαθος που πιανεις συζητηση.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Su-35 έγραψε:Καλα κανεις illy. Μαρινα κανει λαθος που πιανεις συζητηση.
Τι πιανω συζητηση ρε ΣΟΥ μας εχει Ξεφτιλισει ο αλλος κ δεν υπάρχει ουτε 1 τρόπος να τον "διωξουμε" καθομαστε κ ανεχομαστε τον καθενα εδω μεσα Να μας βριζει, να μας υποτιμα, να μας ξεφτιλιζει χρησιμοποιώντας τα ονοματα μας. Αν πας να δεις τι εκανε στην κιστι κ σε μενα, μεχρι κ εγω ψαρωσα κ ειπα ποτε εγραψα εγω τετοια παλιοκουβεντα;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μαρινα κ εγω αυτο θελω να κανω... Αν μπρουμε καποια ατομα που σχεδον ειναι ολη μερ αστο φορουμ να μπορουν να κανουν κατι με τους ανεπιθυμητους κ που στην ουσια σε φερνουν στα ορια σου κ καποια στιγμη ξεσπας διοτι δεν μπορεις να ανεχτεις αλλες προσβολες κ γελοιοτητες
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Τα ειδα Μαρινα, εχεις δικιο. Δυστυχως δεν υπαρχει καποιος online για να σβησει τα ποστ.

Ωσο συνεχισει οποιοσδηποτε να του απαντα τοσο θα συνεχισει να δεχεται βρισιες.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Μονο προσβολή; Ξεφτιλα μας εχει κανει λεμε. Κ ξερεις κατι δεν μπορω να του απαντησω οπως θέλω κ οπως εχω μαθει στην ζωή μου να απαντω γιατι σεβομαι πολλυς ανθρωπους εδω μεσα κ δεν θελω να δειξω τον κακο μου εαυτο. Εχω φτασει σε σημειο, μα την Παναγια, να πηγαινω να του γραψω μηνυμα χρησιμοποιώντας ολα τα κοσμητικα επιθετα που εχω στο λεξιλόγιο μου και αν γινόταν να διαγραφόμουν από μελος μονη μου! Δεν ειναι ο πρωτος που το εχει κανει, εχουν μπει πολλοι κ κατι πρεπει να γίνει. ΔΕΝ ανεχομαι να με βριζει ο καθε ασχετος που μπαινει να πει την βλακεια του, για να μην χρησιμοποιησω αλλη εκφραση και να με ξεφτιλίζει χτησμιποιώντας το ονομα μου κ να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε ενας εξουσιοδοτημενος χρηστης να σβησει τα μην που μεχρι το πρωι μπορει να δουν κ 200 ανθρωποι, με το δικό μου ονομα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Rafale »

Ας ηερμησουμε και ας ειμαστε εγκρατεις σε τετοιες περιπτωσεις απαραδεκτες. Πανω απο ολα ψυχραιμια και ποτε σε δρομους που θελουν οι αλλοι να μας πανε. Κραταμε την ευθεια αποφευγουμε τις λακουβες
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Και εμενα ολο αυο με χαλαει αλλα πρεπει να σταματησει, ως εδω πια! Ειπαμε σεβομαστε το φορουμ αλλα ποσο πια να αντεξεις τετοιες καταστασεις; Κ το θεμα ειναι πως οσο πιο πολυ απαντατε τοσο πιο πολυ γινεται ενας φαυλος κυκλος! Ασε τον να γραφει, αυτος κουραζεται τζαμπα!
Dum spiro spero
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Καλα δεν το πιστυω το θεμα Βυσματα το εχουν κανει γκετο κ εχουν πέσει ολοι να φανε τις γυναικες. Μπηκε 1 μεσα που δεν ξερει τι του γίνεται κ δειξανε κ οι υπόλοιποι τα πραγματικα τους πιστευω!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες