Πεζοναύτες: Ανήκουν στις Ειδικές Δυνάμεις;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Σεβομαι τις αποψεις σας αδερφια αλλα Πιστευω πως οι πεζοναυτες πρεπει να ειναι επιλεκτο σωμα αλλα να μην ανηκουν στις ειδικες δυναμεις... Στις ΗΠΑ αλλωστε που ειναι και το στρατιωτικο μας προτυπο ετσι ειναι νομιζω. Και κατι αλλο... Τωρα θα εχουν πρασινο μπερε η καποιο αλλο χρωμα;
Πρασινο μπερε οπως εχουνε τα τελευταια χρονια. Οι πεζοναυτες πρεπει να ανηκουνε στις ειδικες δυναμεις. Οι ειδικες δυναμεις ειναι επιλεκτο σωμα του στρατου ξηρας ετσι κι'αλλιωσ
Καλησπέρα σας, θέλω να σας ενημερώσω ότι οι Πεζοναύτες εντάχθηκαν ξανά στις ειδικές δυνάμεις και το κέντρο εκπαίδευσης Πεζοναυτών που υπήρχε γίνετε μονάδα απο την 09Δ ΕΣΣΟ. Τα μόρια δεν τα έχασε καμία σειρά, ούτε αυτοί που απολύθηκαν όσο οι Πεζοναύτες ήταν στις Επίλεκτες Δυνάμεις.
Αν έχετε να ρωτήσετε κάτι μπορώ να απαντήσω, είμαι 11 μήνες Πεζοναύτης και απολύομαι
Αν έχετε να ρωτήσετε κάτι μπορώ να απαντήσω, είμαι 11 μήνες Πεζοναύτης και απολύομαι
Ευχαριστουμε φανη για την ενημερωση και τις πληροφοριες σου θα διαταυρωθουν για να εχουμε εικονα

Κατατασομαι 10.11.09 βολο πεζοναυτες. Εχω μερικες ερωτησεις ειναι ακομα στις ειδικες δυναμεις;
gamiotis έγραψε:Κατατασομαι 10.11.09 βολο πεζοναυτες. Εχω μερικες ερωτησεις ειναι ακομα στις ειδικες δυναμεις;
ναι
Μπαινω πεζοναυτης 10/11 σε 3 μερες θα μαθω αλλα τελικα ειμαστε στις Ε. Δ ας απαντησει καποιος που 3ερει 100% γιατι πολλα ακουο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Είναι οι πεζοναύτες στις ειδικές δυνάμεις πόσες φορές θα το πούμε ακόμα;
Ρε παιδια λέω να κόψω την αναβολή και το 2004 στο περιοδεύον είχα δηλώσει πεζοναύτης... Οι πεζοναύτες ειναι τελικα στις ειδικές δυνάμεις;
-
- Στρατηγός
Φιλε Φανη εγω ορκιστικα πριν 2 μερες Διαβιβασεις καλαματα,
αλλα οταν ειχαν ερθει για ειδικες πηγα και περασα τα αθληματα δηλωσα πεζοναυτης.
θα παραμεινω διαβιβαστης αν παω τελικα ; Και παω λοχο διοιηκησεως ειναι καλα αν ξερεις ;
παω βολο ή αυλωνα Ή οπου κατσει απτα 2 ;
ρε φιλε πως περασαν οι 11 μηνες δυσκολα; Δωσε μια γευση γενικα; Θα την παλεψω διαβιβαστης να τρεχω στις 50αρες με τον ασυρματο ή δυσκολα ;
Ευχαριστω για την βοηθεια !
Εδω κοντεψαν να βγουνε απο Ε. Δ. Αλα τελικα δεν τους βγαλανε τους πεζοναυτες. Γιατι ομως κοντεψαν να βγουν οι πεζοναυτες απο τις Ε. Δ γιατι εκανα ασκησεις πεζικου μερικες ασκησεις.
-
- Στρατηγός
Κώστα μην λές "παπάτζες" τους πεζοναύτες τους βγάλανε επειδή οι ασκήσεις στοιχίζανε ακριβά σε θέμα οικονομικό και οι ειδικές δυνάμεις αδυνατούσανε να τις πληρώσουνε. Ήτανε 2 χρόνια έξω από τις ειδικές δυνάμεις που και εκεί η διαφορά ήτανε ότι δεν πέρνανε μόρια, φορούσανε κανονικά πράσινο μπερέ και η εκπαίδευση ήτανε αρκετά σκληρή
Υπαρχει η αποψη πως οι πεζοναυτες ειχαν βγει εκτος ειδ. Δυναμεων λογω οικονομικών δυσχερειών... Τωρα που η ελληνικη οικονομια περναει κριση και θα γινουν και περικοπες στις ενοπλες δυναμεις, παιζει παλι να τους βγάλουν τους πεζοναυτες εκτος ειδ. Δυναμεων λογω κοστους; Θέλω να πάω πεζοναυτες αλλα αν ειναι και βγουν απο ειδ. Δυν θα πάω ΛΟΚ... Και βεβαίως δεν θα το κάνω για τα μορια αλλα για την τιμη του πρασινου μπερε... Σας παρακαλώ κάποιος ειδικος ας απαντήσει... Μπαίνω τον Μαιο... Ευχαριστώ
Μια διόρθωση: Οι Πεζοναύτες επέστρεψαν στις Ειδικές Δυνάμεις.
Να ξέρετε επίσης ότι το 575 βρίσκεται πολύ μακριά από τη Κεντρική Πύλη.
Να ξέρετε επίσης ότι το 575 βρίσκεται πολύ μακριά από τη Κεντρική Πύλη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης