Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ »

Ειναι ενα γερμανικο σχολειο που αφορα καταδρομεις... Το καλυτερο σε θεματα περιπολων, πανε ακομα και αμερικανοι... Αμα μπεις εποπ νομιζω μπορεις να το δηλωσεις απο λοχιας και μετα και ζητανε απαραιτητα αγγλικα αλλα με εξετασεις του γες... Αν το δηλωσεις ειναι πολυ πιθανο να πας και ειναι3-4 μηνες νομιζω... Αλλα υπαρχουν πολλα σχολεια που μπορεις να πας στο εξωτερικο... Αλλα ακομα και εκει αν εχεις καποιον να σε σπρωξει θα ειναι καλυτερο για σενα... Βλεπεις ακομα και για αυτα θελει βυσμα που οικονομικα εσυ δεν θα εχεις κανενα οφελος
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από yandr »

Τα μηνύματα ως προς τον χαρακτήρα των ΕΠΟΠ μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστό θέμα
LAKHS

Δημοσίευση από LAKHS »

Παιδιά πηρα τηλ στο στρατολογικό γραφείο ΔΡΑΜΑΣ και μου είπαν οτι έχουν ενημερωθεί Οτι τα Αποτελέσματα θα βγούν τέλη Φεβρουαρίου! Πάρτε τηλ 2521350020 γιατι κάποιοι δεν πιστεύουν εδω μέσα

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

Δημοσίευση από ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ »

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχααχαχα, πετσααααααααααααα αρμ
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Ρε φιλε με ξενερωσες τωρα...
ΜΑΡΙΑ.

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ. »

Εγω τωρα πηρα στο ΓΕΣ και μου ειπαν οτι περιμενουνε εντολη αποτο υπουργειο. τον ρωτησα αν θα βγουνε μεχρι τελος του μηνα και μου λεει δεν ειναι τιποτα σιγουρο
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Πηρα και μου ειπαν δεν εχουν καμια ενημερωση. Αλλα παιζει να το σηκωσε αλλος... Δεν νομιζω να λες ψεμματα
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δηλαδη τα εχουν τα αποτελεσματα απλα περιμενουν εντολη για να τα δημοσοιοποιησουν...
AGGE

Δημοσίευση από AGGE »

Παιδια καλημερα... Στην αεροπορεια τα πιαδια λενε οτι 1 του φλεβαρη θα βγουν και στης 16 θα αρχισουν να περνουν απο γιατρους και ολα τα υπολοιπα... Πως το ξερουν; Και εμεις θα περιμενουμε μεχρι τελος του φλεβαρη; Νομιζω οτι αυτους θα τους παρουν πολυ πιο μπροστα Και εμεις ακομα θα περιμενουμε αποτελεσματα...
κοζανιτισα

Δημοσίευση από κοζανιτισα »

Γιατι τα αργουν; ποιος ο λογος μου λετε τωρα; τα αποτελεσματα εχουν βγει δηλ. και τα καθυστερουν; γιατιιιιιιιιιιι;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Χθες ρωτησα κατι εδω, αλλα κανενας μαλλον δε γνωριζει κατι. Ξαναρωταω, μηπως καποιος εχει καποιο δικηγορο η φιλο η γνωστο ρε παιδια να κανει μια ερωτηση για να εχουμε μια νομικη αποψη. Μηπως αυτο που κανουν αυτη τη στιγμη με την καθυστερηση ειναι παρανομο;
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δεν νομιζω να μπορει να μας βοηθησει νομικος... Ουτε συμβαση εχουμε υπογραψει ουτε τιποτα... Αν διαβασεις την προκυρηξη γραφει ακομα και οι ενστασεις αφου ανακοινωθουν τα αποτελεσματα δεν γινοντε δεκτες
LAKHS

Δημοσίευση από LAKHS »

Εμένα μου είπαν στο στρατ. Γρ. Δράμας οτι επεξεργάζοντε τα στοιχεία! Ο θείος μου είναι στο ΓΕΣ και μου είπε οτι θα βγούν ΠΑΣΧΑ αλλα απο περιέργεια πηρα και στη Δράμα να δω τι Θα μου πούν! Στεναχωρέθηκα πολύ που θα αργήσουν ξενέρωσα τελείως...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Δε νομιζουμε αλλα δε ξερουμε κιολας. Οι καταγγελιες ομως και κατι μικρα παραθυρακια ; Και που ξερουμε οτι δεν ειναι παρανομο αυτο που κανουν;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

takis2 έγραψε:Χθες ρωτησα κατι εδω, αλλα κανενας μαλλον δε γνωριζει κατι. Ξαναρωταω, μηπως καποιος εχει καποιο δικηγορο η φιλο η γνωστο ρε παιδια να κανει μια ερωτηση για να εχουμε μια νομικη αποψη. Μηπως αυτο που κανουν αυτη τη στιγμη με την καθυστερηση ειναι παρανομο;
η μονη παρανομια τους θα ηταν σε περιπτωση που ακυρωναν τον διαγωνισμο...

απο κει κ περα κανουν οτι θελουν...

μπορεις να απευθυνθεις Στο συνηγορο του πολιτη να σου το επιβεβαιωσει

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες