Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ειναι ενα γερμανικο σχολειο που αφορα καταδρομεις... Το καλυτερο σε θεματα περιπολων, πανε ακομα και αμερικανοι... Αμα μπεις εποπ νομιζω μπορεις να το δηλωσεις απο λοχιας και μετα και ζητανε απαραιτητα αγγλικα αλλα με εξετασεις του γες... Αν το δηλωσεις ειναι πολυ πιθανο να πας και ειναι3-4 μηνες νομιζω... Αλλα υπαρχουν πολλα σχολεια που μπορεις να πας στο εξωτερικο... Αλλα ακομα και εκει αν εχεις καποιον να σε σπρωξει θα ειναι καλυτερο για σενα... Βλεπεις ακομα και για αυτα θελει βυσμα που οικονομικα εσυ δεν θα εχεις κανενα οφελος
Τα μηνύματα ως προς τον χαρακτήρα των ΕΠΟΠ μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστό θέμα
Παιδιά πηρα τηλ στο στρατολογικό γραφείο ΔΡΑΜΑΣ και μου είπαν οτι έχουν ενημερωθεί Οτι τα Αποτελέσματα θα βγούν τέλη Φεβρουαρίου! Πάρτε τηλ 2521350020 γιατι κάποιοι δεν πιστεύουν εδω μέσα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχααχαχα, πετσααααααααααααα αρμ
Εγω τωρα πηρα στο ΓΕΣ και μου ειπαν οτι περιμενουνε εντολη αποτο υπουργειο. τον ρωτησα αν θα βγουνε μεχρι τελος του μηνα και μου λεει δεν ειναι τιποτα σιγουρο
Πηρα και μου ειπαν δεν εχουν καμια ενημερωση. Αλλα παιζει να το σηκωσε αλλος... Δεν νομιζω να λες ψεμματα
Δηλαδη τα εχουν τα αποτελεσματα απλα περιμενουν εντολη για να τα δημοσοιοποιησουν...
Παιδια καλημερα... Στην αεροπορεια τα πιαδια λενε οτι 1 του φλεβαρη θα βγουν και στης 16 θα αρχισουν να περνουν απο γιατρους και ολα τα υπολοιπα... Πως το ξερουν; Και εμεις θα περιμενουμε μεχρι τελος του φλεβαρη; Νομιζω οτι αυτους θα τους παρουν πολυ πιο μπροστα Και εμεις ακομα θα περιμενουμε αποτελεσματα...
Γιατι τα αργουν; ποιος ο λογος μου λετε τωρα; τα αποτελεσματα εχουν βγει δηλ. και τα καθυστερουν; γιατιιιιιιιιιιι;
Χθες ρωτησα κατι εδω, αλλα κανενας μαλλον δε γνωριζει κατι. Ξαναρωταω, μηπως καποιος εχει καποιο δικηγορο η φιλο η γνωστο ρε παιδια να κανει μια ερωτηση για να εχουμε μια νομικη αποψη. Μηπως αυτο που κανουν αυτη τη στιγμη με την καθυστερηση ειναι παρανομο;
Δεν νομιζω να μπορει να μας βοηθησει νομικος... Ουτε συμβαση εχουμε υπογραψει ουτε τιποτα... Αν διαβασεις την προκυρηξη γραφει ακομα και οι ενστασεις αφου ανακοινωθουν τα αποτελεσματα δεν γινοντε δεκτες
Εμένα μου είπαν στο στρατ. Γρ. Δράμας οτι επεξεργάζοντε τα στοιχεία! Ο θείος μου είναι στο ΓΕΣ και μου είπε οτι θα βγούν ΠΑΣΧΑ αλλα απο περιέργεια πηρα και στη Δράμα να δω τι Θα μου πούν! Στεναχωρέθηκα πολύ που θα αργήσουν ξενέρωσα τελείως...
Δε νομιζουμε αλλα δε ξερουμε κιολας. Οι καταγγελιες ομως και κατι μικρα παραθυρακια ; Και που ξερουμε οτι δεν ειναι παρανομο αυτο που κανουν;
η μονη παρανομια τους θα ηταν σε περιπτωση που ακυρωναν τον διαγωνισμο...takis2 έγραψε:Χθες ρωτησα κατι εδω, αλλα κανενας μαλλον δε γνωριζει κατι. Ξαναρωταω, μηπως καποιος εχει καποιο δικηγορο η φιλο η γνωστο ρε παιδια να κανει μια ερωτηση για να εχουμε μια νομικη αποψη. Μηπως αυτο που κανουν αυτη τη στιγμη με την καθυστερηση ειναι παρανομο;
απο κει κ περα κανουν οτι θελουν...
μπορεις να απευθυνθεις Στο συνηγορο του πολιτη να σου το επιβεβαιωσει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες