Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλα κανεις μαγκα ολοι δουλεια για να ξεχαστει το θεμα και περνανε οι μερες γρηγορα. Ετσι στα ξαφνικα θα βγουν
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Κάνε το θάυμα σου Army αλλιώς θα φτάσουμε τις 134313515 σελίδες εδώ μέσα και θα λέμε απο άυριο απο Δευτέρα κτλ ακόμα 

Πιο γες ρε παιδια. Δε ξερουν τη τυφλα τους αυτοι. Εγω λεω να παρουν τηλεφωνο αυτοι που εχουν τα βυσματα. Που ειναι εκεινος που ελεγε οτι εχει γνωστο στο γεσ, που ειναι εκεινος που εχει συγγενει στο γες που ειναι εκεινος που εχει γνωστο στο 5γωνο, που ειναι εκεινος που εχει παππου τον κολοκοτρωνη... Τι εγινε ρε παιδια εσεις με τα βυσματα που λεγατε ημερομηνιες στανταρ; Εχει περασει η προθεσμια που μας δινατε απο τελη νοεμβριου. Αντε ρωτηστε παλι. Αντεχουμε λιγα ψεματα ακομα
Παιδια γεια σας. Πηρα και εγω τηλ στο γες και μου ειπανε την αλλη εβδομαδα η την παρα αλλη, γιαυτην την εβδομαδα για να ειναι ειλικρινηςω αυτος ο κυριος δεν νομιζει μου ειπε. Αυτα... Καλη επιτυχια και καλο πασχα παιδια
Κοστα13 μιας και σε πετυχα για τα μορια σου εγω τα βγαζω λιγοτερα απο τα 99ο που υπολογισες εσυ. Καποια δεν μοριοδοτουνται και τα δυο. Νομιζω μονο ο ανωτερος τιτλος σπουδων
Η χρυσα το κομαντο ειναι εδω; Που βγηκε πρωτη στις γυναικεσ;
Πωπω παιδια εμενα μου φανταζει σαν ψεμα ολη αυτη η κατασταση!
χρηστος έγραψε:Κοστα13 μιας και σε πετυχα για τα μορια σου εγω τα βγαζω λιγοτερα απο τα 99ο που υπολογισες εσυ. Καποια δεν μοριοδοτουνται και τα δυο. Νομιζω μονο ο ανωτερος τιτλος σπουδων
το ξερω ρε φιλε. Μου γαμησανε λιγο την ψυχολογια αλλα δε πειραζει. Δεν αγχωνομαι. Πιστευω εχω ελπιδες
Ναι ρε συ γαματος εισαι 700 και στα υπολογισα. Πολυ παραπανω απο το μεσο ορο
Μακαρι. Περσυ αυτοι που μπηκανε ειχαν κ μορια απο συνεντευξη;
ποτε και που το ειδες αυτο μαρινα;MARINAIIII έγραψε:Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρόσληψης επαγγελματιών οπλιτών για τον Στρατό Ξηράς, λόγω οικονομικών δυσχερειών, κρίσης ή πίεσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Γνωρίζετε τελικά αν και πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;
Δεν προβλέπεται να ακυρωθεί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός για τους επαγγελματίες οπλίτες του Στρατού Ξηράς. Απλώς καθυστερεί η έκδοση των αποτελεσμάτων, καθώς έπρεπε να αφαιρεθούν από τις βαθμολογίες των υποψηφίων οι μονάδες που είχαν συγκεντρώσει από την προφορική συνέντευξη, η οποία με πρόσφατο νόμο καταργήθηκε. Στον νόμο υπήρχε τροπολογία για να αναπροσαρμοστούν οι πίνακες του Στρατού Ξηράς και σύντομα θα δοθούν από το αρμόδιο υπουργείο τα ονόματα αυτών που βάσει της σειράς κατάταξης θα τοποθετηθούν.
απο την εφημεριδα τα νεα
Λοιπον, με ολα αυτα που λεμε και ακουμε, ενα ειναι το σιγουρο. Οτι ο διαγωνισμος μας δεν ακυρωνεται. Απο κει κ υστερα μας εχουν συνδεσει με τα αρχει... Α τους
Και τι να το κανεις πυ δεν ακυρωνετε... Καλητερα να βγουν και να πουν ακυρωθηκε παρα να μας εχουν ετσι σαν να βοδια που παν για βοσκη. Τεσπα ας ακουν οτι θελουν εμενα δεν με απασχολη πλεον το θεμα. Εχω δουλεια και παω κανονικα, αν περασω την παραταω, αλλιως εχει ο θεος. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΡΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!
Ρε ντινο εισαι βιαστικος κι εσυ... Κατσε να βαλουν πρωτα τα δικα τους παιδια...
Ρε παιδια κατι ακουσα οτι ο βενιζελος ανακοινςσε επισημα οτι τα αποτελεσματα θα βγου μεσα σε αυτες τις μερες ειναι αληθεια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Fepfep και 1 επισκέπτης