Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλα κανεις μαγκα ολοι δουλεια για να ξεχαστει το θεμα και περνανε οι μερες γρηγορα. Ετσι στα ξαφνικα θα βγουν
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από B1lly »

Κάνε το θάυμα σου Army αλλιώς θα φτάσουμε τις 134313515 σελίδες εδώ μέσα και θα λέμε απο άυριο απο Δευτέρα κτλ ακόμα Εικόνα

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Πιο γες ρε παιδια. Δε ξερουν τη τυφλα τους αυτοι. Εγω λεω να παρουν τηλεφωνο αυτοι που εχουν τα βυσματα. Που ειναι εκεινος που ελεγε οτι εχει γνωστο στο γεσ, που ειναι εκεινος που εχει συγγενει στο γες που ειναι εκεινος που εχει γνωστο στο 5γωνο, που ειναι εκεινος που εχει παππου τον κολοκοτρωνη... Τι εγινε ρε παιδια εσεις με τα βυσματα που λεγατε ημερομηνιες στανταρ; Εχει περασει η προθεσμια που μας δινατε απο τελη νοεμβριου. Αντε ρωτηστε παλι. Αντεχουμε λιγα ψεματα ακομα
Anonymous

Παιδια γεια σας. Πηρα και εγω τηλ στο γες και μου ειπανε την αλλη εβδομαδα η την παρα αλλη, γιαυτην την εβδομαδα για να ειναι ειλικρινηςω αυτος ο κυριος δεν νομιζει μου ειπε. Αυτα... Καλη επιτυχια και καλο πασχα παιδια
Anonymous

Κοστα13 μιας και σε πετυχα για τα μορια σου εγω τα βγαζω λιγοτερα απο τα 99ο που υπολογισες εσυ. Καποια δεν μοριοδοτουνται και τα δυο. Νομιζω μονο ο ανωτερος τιτλος σπουδων
Anonymous

Η χρυσα το κομαντο ειναι εδω; Που βγηκε πρωτη στις γυναικεσ;
Anonymous

Πωπω παιδια εμενα μου φανταζει σαν ψεμα ολη αυτη η κατασταση!

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

χρηστος έγραψε:Κοστα13 μιας και σε πετυχα για τα μορια σου εγω τα βγαζω λιγοτερα απο τα 99ο που υπολογισες εσυ. Καποια δεν μοριοδοτουνται και τα δυο. Νομιζω μονο ο ανωτερος τιτλος σπουδων

το ξερω ρε φιλε. Μου γαμησανε λιγο την ψυχολογια αλλα δε πειραζει. Δεν αγχωνομαι. Πιστευω εχω ελπιδες
Anonymous

Ναι ρε συ γαματος εισαι 700 και στα υπολογισα. Πολυ παραπανω απο το μεσο ορο
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μακαρι. Περσυ αυτοι που μπηκανε ειχαν κ μορια απο συνεντευξη;
Anonymous

MARINAIIII έγραψε:Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρόσληψης επαγγελματιών οπλιτών για τον Στρατό Ξηράς, λόγω οικονομικών δυσχερειών, κρίσης ή πίεσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Γνωρίζετε τελικά αν και πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;

Δεν προβλέπεται να ακυρωθεί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός για τους επαγγελματίες οπλίτες του Στρατού Ξηράς. Απλώς καθυστερεί η έκδοση των αποτελεσμάτων, καθώς έπρεπε να αφαιρεθούν από τις βαθμολογίες των υποψηφίων οι μονάδες που είχαν συγκεντρώσει από την προφορική συνέντευξη, η οποία με πρόσφατο νόμο καταργήθηκε. Στον νόμο υπήρχε τροπολογία για να αναπροσαρμοστούν οι πίνακες του Στρατού Ξηράς και σύντομα θα δοθούν από το αρμόδιο υπουργείο τα ονόματα αυτών που βάσει της σειράς κατάταξης θα τοποθετηθούν.

απο την εφημεριδα τα νεα
ποτε και που το ειδες αυτο μαρινα;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Λοιπον, με ολα αυτα που λεμε και ακουμε, ενα ειναι το σιγουρο. Οτι ο διαγωνισμος μας δεν ακυρωνεται. Απο κει κ υστερα μας εχουν συνδεσει με τα αρχει... Α τους
Anonymous

Και τι να το κανεις πυ δεν ακυρωνετε... Καλητερα να βγουν και να πουν ακυρωθηκε παρα να μας εχουν ετσι σαν να βοδια που παν για βοσκη. Τεσπα ας ακουν οτι θελουν εμενα δεν με απασχολη πλεον το θεμα. Εχω δουλεια και παω κανονικα, αν περασω την παραταω, αλλιως εχει ο θεος. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΡΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!
Anonymous

Ρε ντινο εισαι βιαστικος κι εσυ... Κατσε να βαλουν πρωτα τα δικα τους παιδια...
Anonymous

Ρε παιδια κατι ακουσα οτι ο βενιζελος ανακοινςσε επισημα οτι τα αποτελεσματα θα βγου μεσα σε αυτες τις μερες ειναι αληθεια;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Fepfep και 2 επισκέπτες