20... Εσυ;NIKH έγραψε:Παιδια τι ηλικια εχετε ασχετο μεν αλλα ετσι ρωταω αφου μπερδεψαμε τα μπουτια μασ
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Θα της παρω αγγουρι γιατι εμεις το χωρτασαμε. και το γουδοχερι να θυμηθει τα νιατα τησ
και καλα κανουν και ανησυχουν αλανια καθως και εσεις ξερετε πως απο την στιγμη ποθ τα αποτελεσμτα δεν βγαινουν δεν μπορουμε να βρουμε ουτε μια σταθερη δουλεια. Γτ με το αν κανεις δεν μας παιρνει... Οποτε καλα κανουν τα παιδια και ενημερωνονται οπως και εγω και καλα κανουν και ειναι μεσα την παρασκευη! Αν τα χουν βγαινουν αν δεν τα χουν μενουν μεσα... Και εγω π. Χ χαλαρα ειμαι με τα οικονομικα δεν πεφτουν τα Ε απο τις τσεπες! Και ευτυχως που υπαρχουν και οι παρανοικοι και μας ενημερωνουν ειτε με μλκς ειτε με σωστα γεγονοτα!capo έγραψε:ενταξει ρε συ αλλα πιστευω οτι δεν ειναι παρανοικοι. Απλα εχουν λιγο περρισοτερο ανγχος απο το κανονικα... Σε ελευθερη χωρα ζουμε ο καθενας την γνωμη του λεει αλλα οντως στις 331 σελιδες εχω διαβασει λογης και λογης σκεψεις...takis2 έγραψε:capo έγραψε:καλα θα ηταν να δουλευουν σε καφε. Αλλα οχι δυστηχως... Μην μασας τακη οσο ανγχος ηταν για να γεμισω γεμισα... Λιγο ακομη δεν βλαπτει... Χαχαχαχαtakis2 έγραψε:capo έγραψε:και που να παμε ρε φιλε; Μαα δεν υπαρχει φραγκο και τα φιλαρακια σου για να βγαλουν μεροκαματο δουλευουν βραδυ που να πας;takis2 έγραψε:Παρασκευη βραδι και καθεστε εδω μεσα να διαβαζετε τις Ανοησιες του καθε κομπλεξικου και του καθε παρανοικου... ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδια! Βγειτε εξω και αφηστε τα Σχολια που δηθεν και ταχα. Εδω παιρνουμε στο γες, μας λενε κατι και μερικοι ακομη λενε ''καλα... Σιγα μην ειναι αληθεια... ''ε τι να πουμε αλλο πια; Αι τραβατε μερικοι απο εδω μεσα... Μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα και τα αλλα ολα ειναι κακιες και ανοησιες μερικων. Καλη συνεχεια
αν δουλευουν σε καφε πηγαινε να σε κερασουν... Αν οχι καθεσαι εδω να γεμιζεις αγχος με τους Παρανοικους;
χαρα στο κουραγιο σου. Μ αρεσει που συμφωνεις ομως με τους χαρακτηρισμους ε; Εχουμε ακουσει καθε μορφης παρατραγουδο εδω μεσα... Που θα παει πια;
-
εμεις δεν εχουμε χορτασει μονο ενα... Ολοκληρο χωραφι πρεπει να της παρεις...NIKH έγραψε:Θα της παρω αγγουρι γιατι εμεις το χωρτασαμε. Και το γουδοχερι να θυμηθει τα νιατα τησ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Είδα φώς και μπήκα!
. Είπα και εγώ 5 σελίδες παραπάνω βραδιάτικα τι στο καλό βγήκαν τα αποτελέσματα και το πανηγυρίζουν;

-
ακριβως... Δεν ξερουμε τιποτα... Φιλο ζητησα φια δουλεια και μου ειεπ και που ξερω αν δεν περασεις και με κρεμασεις μετα;V@SILIS έγραψε:και καλα κανουν και ανησυχουν αλανια καθως και εσεις ξερετε πως απο την στιγμη ποθ τα αποτελεσμτα δεν βγαινουν δεν μπορουμε να βρουμε ουτε μια σταθερη δουλεια. Γτ με το αν κανεις δεν μας παιρνει... Οποτε καλα κανουν τα παιδια και ενημερωνονται οπως και εγω και καλα κανουν και ειναι μεσα την παρασκευη! Αν τα χουν βγαινουν αν δεν τα χουν μενουν μεσα... Και εγω π. Χ χαλαρα ειμαι με τα οικονομικα δεν πεφτουν τα Ε απο τις τσεπες! Και ευτυχως που υπαρχουν και οι παρανοικοι και μας ενημερωνουν ειτε με μλκς ειτε με σωστα γεγονοτα!capo έγραψε:ενταξει ρε συ αλλα πιστευω οτι δεν ειναι παρανοικοι. Απλα εχουν λιγο περρισοτερο ανγχος απο το κανονικα... Σε ελευθερη χωρα ζουμε ο καθενας την γνωμη του λεει αλλα οντως στις 331 σελιδες εχω διαβασει λογης και λογης σκεψεις...takis2 έγραψε:capo έγραψε:καλα θα ηταν να δουλευουν σε καφε. Αλλα οχι δυστηχως... Μην μασας τακη οσο ανγχος ηταν για να γεμισω γεμισα... Λιγο ακομη δεν βλαπτει... Χαχαχαχαtakis2 έγραψε:capo έγραψε:και που να παμε ρε φιλε; Μαα δεν υπαρχει φραγκο και τα φιλαρακια σου για να βγαλουν μεροκαματο δουλευουν βραδυ που να πας;takis2 έγραψε:Παρασκευη βραδι και καθεστε εδω μεσα να διαβαζετε τις Ανοησιες του καθε κομπλεξικου και του καθε παρανοικου... ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδια! Βγειτε εξω και αφηστε τα Σχολια που δηθεν και ταχα. Εδω παιρνουμε στο γες, μας λενε κατι και μερικοι ακομη λενε ''καλα... Σιγα μην ειναι αληθεια... ''ε τι να πουμε αλλο πια; Αι τραβατε μερικοι απο εδω μεσα... Μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα και τα αλλα ολα ειναι κακιες και ανοησιες μερικων. Καλη συνεχεια
αν δουλευουν σε καφε πηγαινε να σε κερασουν... Αν οχι καθεσαι εδω να γεμιζεις αγχος με τους Παρανοικους;
χαρα στο κουραγιο σου. Μ αρεσει που συμφωνεις ομως με τους χαρακτηρισμους ε; Εχουμε ακουσει καθε μορφης παρατραγουδο εδω μεσα... Που θα παει πια;
-
χαχαχαχχαχαχαχαB1lly έγραψε:Είδα φώς και μπήκα!![]()
![]()
. Είπα και εγώ 5 σελίδες παραπάνω βραδιάτικα τι στο καλό βγήκαν τα αποτελέσματα και το πανηγυρίζουν;
![]()
![]()

Ειδες φως και μπηκες. καλο αυτο. οχι μωρε λεμε για το βασιλη που θα βγει με την μπεμπα. και για της ***** που μας λεει η κοκκοτα η τσαπανιδου
-
Νικη απο τι βλεπω μια δεν την πας την τσαπανιδου... Χαχαχα
-
χαχαχαχαχαNIKH έγραψε:Μωρε την παω και κλοτσιδων.

3 ιανουαριου μπηκα στα 21. η μαμα μου πηρε δωρο μια στρατα

-
και εσυ μικρη εισαιNIKH έγραψε:3 ιανουαριου μπηκα στα 21. Η μαμα μου πηρε δωρο μια στρατα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Πού χάθηκε ο φίλος μας ο DEGA άραγε ;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης