Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

NIKH έγραψε:Παιδια τι ηλικια εχετε ασχετο μεν αλλα ετσι ρωταω αφου μπερδεψαμε τα μπουτια μασ
20... Εσυ;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θα της παρω αγγουρι γιατι εμεις το χωρτασαμε. και το γουδοχερι να θυμηθει τα νιατα τησ
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από V@SILIS »

capo έγραψε:
takis2 έγραψε:
capo έγραψε:
takis2 έγραψε:
capo έγραψε:
takis2 έγραψε:Παρασκευη βραδι και καθεστε εδω μεσα να διαβαζετε τις Ανοησιες του καθε κομπλεξικου και του καθε παρανοικου... ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδια! Βγειτε εξω και αφηστε τα Σχολια που δηθεν και ταχα. Εδω παιρνουμε στο γες, μας λενε κατι και μερικοι ακομη λενε ''καλα... Σιγα μην ειναι αληθεια... ''ε τι να πουμε αλλο πια; Αι τραβατε μερικοι απο εδω μεσα... Μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα και τα αλλα ολα ειναι κακιες και ανοησιες μερικων. Καλη συνεχεια
και που να παμε ρε φιλε; Μαα δεν υπαρχει φραγκο και τα φιλαρακια σου για να βγαλουν μεροκαματο δουλευουν βραδυ που να πας;

αν δουλευουν σε καφε πηγαινε να σε κερασουν... Αν οχι καθεσαι εδω να γεμιζεις αγχος με τους Παρανοικους;
καλα θα ηταν να δουλευουν σε καφε. Αλλα οχι δυστηχως... Μην μασας τακη οσο ανγχος ηταν για να γεμισω γεμισα... Λιγο ακομη δεν βλαπτει... Χαχαχαχα

χαρα στο κουραγιο σου. Μ αρεσει που συμφωνεις ομως με τους χαρακτηρισμους ε; Εχουμε ακουσει καθε μορφης παρατραγουδο εδω μεσα... Που θα παει πια;
ενταξει ρε συ αλλα πιστευω οτι δεν ειναι παρανοικοι. Απλα εχουν λιγο περρισοτερο ανγχος απο το κανονικα... Σε ελευθερη χωρα ζουμε ο καθενας την γνωμη του λεει αλλα οντως στις 331 σελιδες εχω διαβασει λογης και λογης σκεψεις... Εικόνα
και καλα κανουν και ανησυχουν αλανια καθως και εσεις ξερετε πως απο την στιγμη ποθ τα αποτελεσμτα δεν βγαινουν δεν μπορουμε να βρουμε ουτε μια σταθερη δουλεια. Γτ με το αν κανεις δεν μας παιρνει... Οποτε καλα κανουν τα παιδια και ενημερωνονται οπως και εγω και καλα κανουν και ειναι μεσα την παρασκευη! Αν τα χουν βγαινουν αν δεν τα χουν μενουν μεσα... Και εγω π. Χ χαλαρα ειμαι με τα οικονομικα δεν πεφτουν τα Ε απο τις τσεπες! Και ευτυχως που υπαρχουν και οι παρανοικοι και μας ενημερωνουν ειτε με μλκς ειτε με σωστα γεγονοτα!
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

NIKH έγραψε:Θα της παρω αγγουρι γιατι εμεις το χωρτασαμε. Και το γουδοχερι να θυμηθει τα νιατα τησ
εμεις δεν εχουμε χορτασει μονο ενα... Ολοκληρο χωραφι πρεπει να της παρεις...
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από B1lly »

Είδα φώς και μπήκα!Εικόνα Εικόνα Εικόνα . Είπα και εγώ 5 σελίδες παραπάνω βραδιάτικα τι στο καλό βγήκαν τα αποτελέσματα και το πανηγυρίζουν;Εικόνα Εικόνα Εικόνα
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

V@SILIS έγραψε:
capo έγραψε:
takis2 έγραψε:
capo έγραψε:
takis2 έγραψε:
capo έγραψε:
takis2 έγραψε:Παρασκευη βραδι και καθεστε εδω μεσα να διαβαζετε τις Ανοησιες του καθε κομπλεξικου και του καθε παρανοικου... ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδια! Βγειτε εξω και αφηστε τα Σχολια που δηθεν και ταχα. Εδω παιρνουμε στο γες, μας λενε κατι και μερικοι ακομη λενε ''καλα... Σιγα μην ειναι αληθεια... ''ε τι να πουμε αλλο πια; Αι τραβατε μερικοι απο εδω μεσα... Μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα και τα αλλα ολα ειναι κακιες και ανοησιες μερικων. Καλη συνεχεια
και που να παμε ρε φιλε; Μαα δεν υπαρχει φραγκο και τα φιλαρακια σου για να βγαλουν μεροκαματο δουλευουν βραδυ που να πας;

αν δουλευουν σε καφε πηγαινε να σε κερασουν... Αν οχι καθεσαι εδω να γεμιζεις αγχος με τους Παρανοικους;
καλα θα ηταν να δουλευουν σε καφε. Αλλα οχι δυστηχως... Μην μασας τακη οσο ανγχος ηταν για να γεμισω γεμισα... Λιγο ακομη δεν βλαπτει... Χαχαχαχα

χαρα στο κουραγιο σου. Μ αρεσει που συμφωνεις ομως με τους χαρακτηρισμους ε; Εχουμε ακουσει καθε μορφης παρατραγουδο εδω μεσα... Που θα παει πια;
ενταξει ρε συ αλλα πιστευω οτι δεν ειναι παρανοικοι. Απλα εχουν λιγο περρισοτερο ανγχος απο το κανονικα... Σε ελευθερη χωρα ζουμε ο καθενας την γνωμη του λεει αλλα οντως στις 331 σελιδες εχω διαβασει λογης και λογης σκεψεις... Εικόνα
και καλα κανουν και ανησυχουν αλανια καθως και εσεις ξερετε πως απο την στιγμη ποθ τα αποτελεσμτα δεν βγαινουν δεν μπορουμε να βρουμε ουτε μια σταθερη δουλεια. Γτ με το αν κανεις δεν μας παιρνει... Οποτε καλα κανουν τα παιδια και ενημερωνονται οπως και εγω και καλα κανουν και ειναι μεσα την παρασκευη! Αν τα χουν βγαινουν αν δεν τα χουν μενουν μεσα... Και εγω π. Χ χαλαρα ειμαι με τα οικονομικα δεν πεφτουν τα Ε απο τις τσεπες! Και ευτυχως που υπαρχουν και οι παρανοικοι και μας ενημερωνουν ειτε με μλκς ειτε με σωστα γεγονοτα!
ακριβως... Δεν ξερουμε τιποτα... Φιλο ζητησα φια δουλεια και μου ειεπ και που ξερω αν δεν περασεις και με κρεμασεις μετα;
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

B1lly έγραψε:Είδα φώς και μπήκα!Εικόνα Εικόνα Εικόνα. Είπα και εγώ 5 σελίδες παραπάνω βραδιάτικα τι στο καλό βγήκαν τα αποτελέσματα και το πανηγυρίζουν;Εικόνα Εικόνα Εικόνα
χαχαχαχχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Anonymous

Ειδες φως και μπηκες. καλο αυτο. οχι μωρε λεμε για το βασιλη που θα βγει με την μπεμπα. και για της ***** που μας λεει η κοκκοτα η τσαπανιδου
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

Νικη απο τι βλεπω μια δεν την πας την τσαπανιδου... Χαχαχα
Anonymous

Μωρε την παω και κλοτσιδων.
capo