Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Nansy δεν παίζουν ρόλο μόνο τα αθλήματα. Πρέπει να έχεις και μια Α μόρφωση. Δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα που επικρατεί σήμερα. Ο καθένας βάζει ένα βύσμα και καταλαμβάνει μια θέση στην οποία δεν μπορεί να σταθεί ούτε όρθιος.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Ελενακι στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν ισχυει αυτο! Σου "φυτρωνουν" μορια απο το πουθενα κ ακομη κ μορια να μην εχεις, αν εχεις γερο βυσματακι εισαι μεσα... Τρανη αποδειξη ο τροπος ανακοινωση των αποτελεσματων που γινεται κρυφα κ οχι αναλυτικα με λιστα ονοματα-μορια ο καθενας... Κ με μια απλη μονο αναφορα του πρωτου κ του τελευταιου επιτυχοντα!helen έγραψε:Οσα βυσματα και ναχεις αν δεν εχεις τα μορια που χρειαζονται για την καθε ειδηκοτητα δεν γινετε τιποτα.
Dum spiro spero
Καλα ο διαχειριστης του φορουμ κανει πολη καλη δουλεια. Μπραβο του!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
χωρις τα μορια της συνεντευξης τα αλλα μορια ειναι στανταρ απο τα χαρτια που διαθετει ο καθενας. Που θα στηριζονται τα μορια που θα σου '' φυτρωσουν'';illy έγραψε:Ελενακι στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν ισχυει αυτο! Σου "φυτρωνουν" μορια απο το πουθενα κ ακομη κ μορια να μην εχεις, αν εχεις γερο βυσματακι εισαι μεσα... Τρανη αποδειξη ο τροπος ανακοινωση των αποτελεσματων που γινεται κρυφα κ οχι αναλυτικα με λιστα ονοματα-μορια ο καθενας... Κ με μια απλη μονο αναφορα του πρωτου κ του τελευταιου επιτυχοντα!helen έγραψε:Οσα βυσματα και ναχεις αν δεν εχεις τα μορια που χρειαζονται για την καθε ειδηκοτητα δεν γινετε τιποτα.
-
- Στρατηγός
Απο την στιγμη που θα εχει τα αποτελεσματα παλι μονο μεσω ταυτοτητας κ οχι οχι αναλυτικα με ολα τα στοιχεια δημοσιοποιημενα τοτε μπορουν ανετα να σου εμφανισουν επιπλεον μορια! Ξερεις εσυ τι προσοντα εχω κ τι εχω προσκομισει; Μονο αν Με ξερεις προσωπικα ή αν εχουμε κανει καποια συζητηση κ ξερεις τα μορια μου
Dum spiro spero
Εγώ έχω συννενοηθεί να μου φυτρώσουν λίγα παραπάνω μοριάκια.
Πειράζει;
Πειράζει;

Helen ακου, ας υποθέσουμε οτι εσύ έχεις πτυχία άρα και μόρια 200 ας πούμε. Ωραία; Και κάποιος άλλος που δεν έχει αλλά το βύσμα του θέλει να τον περάσει λέει στον αρμόδιο στον γιωργάκη βάλλε 250 μόρια και τα βάζει. Πές μου που θα βρείς εσύ το γιωργάκη να δείς ποιός είναι και άν όντως έχει τα χαρτιά. Δεν θα μάθεις ποτέ.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Orlando μου συγγνωμη για ποια μορφωση λες; Εγω οταν εδινα δεν ειδα και την τρελη μορφωση και παιδια βυσμα αν εχεις περνας. Και μορια σου βαζει. Για κατσε δλδ εγω οταν εδινα εδινε μαζι μου μια bar woman και ειχε τελειωσε γυμνασιο πτυχιο δεν ειχε μου τα χε πει. Που τα βρηκε τα 700 μορια και περασε ειδικες δυναμεις; Απο τα ποτα που κερναγε Μην τρελαθουμε τελειως ελεοςςςς!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
barWoman; Μπορώ να ξανακάνω την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις ;

-
- Στρατηγός
χαχαχαχαχαχαχαχαχαΓΜΑΚ έγραψε:barWoman; Μπορώ να ξανακάνω την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις ;

Dum spiro spero
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Ρε σεις ναι ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς που τα βρηκε και περασε;700 απο το χαρτι γυμνασιου; Περσι εγινε αυτο. Βεβαια δεν αντεξε και εφυγε... Καλα να παθει χαχαχαχαχαχα!
-
- Στρατηγός
Άκυρο τότε δεν ξαναπάω και έκανα όνειρα... 

Πήγαινε. Ένα ποσοστό της τάξεως του 27,03% γυναικών υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις.
Τώρα με ποια λογική και για ποιό λόγο μην με ρωτήσεις γιατί θα σου πώ να πάς σε καμμιά μοίρα να πιείς κανά... Ποτάκι!
Τώρα με ποια λογική και για ποιό λόγο μην με ρωτήσεις γιατί θα σου πώ να πάς σε καμμιά μοίρα να πιείς κανά... Ποτάκι!
-
- Στρατηγός
D.Y.K έγραψε:Πήγαινε. Ένα ποσοστό της τάξεως του 27,03% γυναικών υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις.
στην χίο δεν είχε ωραίες κοπέλες. *****. Βύσμα σου λέει μετά. Σε στέλνει σε άντρες :P
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης