Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Nansy δεν παίζουν ρόλο μόνο τα αθλήματα. Πρέπει να έχεις και μια Α μόρφωση. Δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα που επικρατεί σήμερα. Ο καθένας βάζει ένα βύσμα και καταλαμβάνει μια θέση στην οποία δεν μπορεί να σταθεί ούτε όρθιος.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

helen έγραψε:Οσα βυσματα και ναχεις αν δεν εχεις τα μορια που χρειαζονται για την καθε ειδηκοτητα δεν γινετε τιποτα.
Ελενακι στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν ισχυει αυτο! Σου "φυτρωνουν" μορια απο το πουθενα κ ακομη κ μορια να μην εχεις, αν εχεις γερο βυσματακι εισαι μεσα... Τρανη αποδειξη ο τροπος ανακοινωση των αποτελεσματων που γινεται κρυφα κ οχι αναλυτικα με λιστα ονοματα-μορια ο καθενας... Κ με μια απλη μονο αναφορα του πρωτου κ του τελευταιου επιτυχοντα!

Dum spiro spero
Anonymous

Καλα ο διαχειριστης του φορουμ κανει πολη καλη δουλεια. Μπραβο του!

helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

illy έγραψε:
helen έγραψε:Οσα βυσματα και ναχεις αν δεν εχεις τα μορια που χρειαζονται για την καθε ειδηκοτητα δεν γινετε τιποτα.
Ελενακι στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν ισχυει αυτο! Σου "φυτρωνουν" μορια απο το πουθενα κ ακομη κ μορια να μην εχεις, αν εχεις γερο βυσματακι εισαι μεσα... Τρανη αποδειξη ο τροπος ανακοινωση των αποτελεσματων που γινεται κρυφα κ οχι αναλυτικα με λιστα ονοματα-μορια ο καθενας... Κ με μια απλη μονο αναφορα του πρωτου κ του τελευταιου επιτυχοντα!

χωρις τα μορια της συνεντευξης τα αλλα μορια ειναι στανταρ απο τα χαρτια που διαθετει ο καθενας. Που θα στηριζονται τα μορια που θα σου '' φυτρωσουν'';
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Απο την στιγμη που θα εχει τα αποτελεσματα παλι μονο μεσω ταυτοτητας κ οχι οχι αναλυτικα με ολα τα στοιχεια δημοσιοποιημενα τοτε μπορουν ανετα να σου εμφανισουν επιπλεον μορια! Ξερεις εσυ τι προσοντα εχω κ τι εχω προσκομισει; Μονο αν Με ξερεις προσωπικα ή αν εχουμε κανει καποια συζητηση κ ξερεις τα μορια μου
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγώ έχω συννενοηθεί να μου φυτρώσουν λίγα παραπάνω μοριάκια.
Πειράζει;Εικόνα
Anonymous

Helen ακου, ας υποθέσουμε οτι εσύ έχεις πτυχία άρα και μόρια 200 ας πούμε. Ωραία; Και κάποιος άλλος που δεν έχει αλλά το βύσμα του θέλει να τον περάσει λέει στον αρμόδιο στον γιωργάκη βάλλε 250 μόρια και τα βάζει. Πές μου που θα βρείς εσύ το γιωργάκη να δείς ποιός είναι και άν όντως έχει τα χαρτιά. Δεν θα μάθεις ποτέ.

Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 28
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Orlando μου συγγνωμη για ποια μορφωση λες; Εγω οταν εδινα δεν ειδα και την τρελη μορφωση και παιδια βυσμα αν εχεις περνας. Και μορια σου βαζει. Για κατσε δλδ εγω οταν εδινα εδινε μαζι μου μια bar woman και ειχε τελειωσε γυμνασιο πτυχιο δεν ειχε μου τα χε πει. Που τα βρηκε τα 700 μορια και περασε ειδικες δυναμεις; Απο τα ποτα που κερναγε Μην τρελαθουμε τελειως ελεοςςςς!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

barWoman; Μπορώ να ξανακάνω την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις ;Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΓΜΑΚ έγραψε:barWoman; Μπορώ να ξανακάνω την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις ;Εικόνα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Δωσε μεγαλε!ΕικόναΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

Ρε σεις ναι ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς που τα βρηκε και περασε;700 απο το χαρτι γυμνασιου; Περσι εγινε αυτο. Βεβαια δεν αντεξε και εφυγε... Καλα να παθει χαχαχαχαχαχα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άκυρο τότε δεν ξαναπάω και έκανα όνειρα... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πήγαινε. Ένα ποσοστό της τάξεως του 27,03% γυναικών υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις.
Τώρα με ποια λογική και για ποιό λόγο μην με ρωτήσεις γιατί θα σου πώ να πάς σε καμμιά μοίρα να πιείς κανά... Ποτάκι!
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

D.Y.K έγραψε:Πήγαινε. Ένα ποσοστό της τάξεως του 27,03% γυναικών υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις.
Τώρα με ποια λογική και για ποιό λόγο μην με ρωτήσεις γιατί θα σου πώ να πάς σε καμμιά μοίρα να πιείς κανά... Ποτάκι!

στην χίο δεν είχε ωραίες κοπέλες. *****. Βύσμα σου λέει μετά. Σε στέλνει σε άντρες :P
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες