Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ευχαριστώ jo. Ξέχασα να αναφέρω ότι η ημερομηνία κατάταξης παραμένει ανοιχτή, ότι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό για σας.

Anonymous

Νά σαι καλα.
Τι να την κάνουμε (ημ/νια κατάταξης); Από τη στιγμή που δεν έχουμε αποτελέσματα δε μου λέει τίποτα.
Anonymous

Βουλευτή νέας δημοκρατίας. Χαιρετώ παιδιά δεν με χωράει το σπίτι.
Anonymous

Συγχαρητήρια! Αλλά μήπως ξέρεις πότε θα βγουν επίσημα; Για να μάθω κ γω μιας κ δεν εχω βυσμα να μου πει...
Anonymous

Θέλω κέρασμα!Εικόνα
Anonymous

Ρε συ Ολλανδέ μία απορία, τόσο καιρό γιατί το βύσμα σου δεν σε ενημέρωσε; Περίμενε κι αυτό τη ψήφιση του νόμου; ΧαχαχαχαχαΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

akarnanas έγραψε: Βγηκαν βγηκαν βγηκαν
τα κουβαδακια σου κ σε αλλη παραλια να πας να παιξεις! Ζωαδι, οπως μας αποκαλεις ολους εμας...
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Ολλανδε, οταν θα βγουν κ επισημα τα αποτελεσματα μακαρι να εισαι οντως στους επιτυχοντες! Γιατι τα βυσματακια πολλα λενε κ στο τελος μενεις μ#*/+ας οταν δεν εισαι στους επιτυχοντες...
Dum spiro spero
Anonymous

Ιλυ ασε τον ανθρωπο να χαρει ρε τι τον ξενερωνεις πρεπει να σαι πολυ σκυλα κοριτσι μου... Κ με τον ακαρνανα τα ιδια αλλα λεγαμε κ συ πας κ σχολιαζεις τον τυπο ξανα καλα κανει κ σε βριζει βλημα ε βλημα, επειδη εσυ κ καλα δεν εχεις βυσμα ξενερωνεις τον κοσμο ή επειδη εχεις κ σε εχει γραμμενη εκει που σαι εχω κ εγω σκυλα
Anonymous

Κοιτα καλη μου δεν θα μπω στο τρυπακι σου να αντιπαρατεθω μαζι σου γιατι φυσικα δεν θα πεσω στο επιπεδο σου! Ουτε εχω μθλησει σε κανεναν ασχημα... Εγω απλα ειπα στο παιδι να ειναι επιφυλακτος με τους πολιτικους διοτι ειναι μονο υποσχεσεις... Μακαρι το παιδι να ειναι μεσα κ οταν θα βγουν επισημως τα αποτελεσματα! Τωρα αν εσυ εισαι κακοπροαιρετη σε αυτο που ειπα προβλημα σου καλη μου

Anonymous

Υπομονη παιδια καποια στιγμη θα βγουν που Θα παει πειτε παλι καλα που δεν Ακυρωθηκε Τεειω κ τρεχαμε Τζαμπα... Σας ευχομαι ολοψυχα καλες γιορτες...
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Πως να το εμαθε το βυσματου οτι περασε συγουρα; ! τι να πω δεν ξερω, περιεργα πραγματα
Anonymous

jo δεν με ενημέρωσε νωρίτερα γιατί όπως προείπα είναι βουλευτής νέας δημοκρατίας και ήθελε να είναι σίγουρος οτι οι πασόκοι δεν θα με πετούσαν έξω επειδή είμαι βαμμένος στα μπλέ (όπως χαρακτηριστικά είπε).illy μου και tanaki μου, δεν γίνεται να είμαι απέξω και το λέω με σιγουριά γιατί πολύ απλά τον εμπιστεύομαι. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έβαλλε την αδερφή μου εποπ στην προηγούμενη προκύρηξη και όπως τώρα έτσι και τότε Την είχε πάρει τηλ και της είπε οτι πέρασε.stella δεν μου είπε κούκλα μου πότε βγαίνουν αλλά πέρσι τη αδερφή μου την είχε πάρει δυο εβδομάδες πριν βγούν επίσημα, όχι οτι σημαίνει κάτι απλά το αναφέρω

capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

Δυο πραγματα εχω να πω. Ενα Σκατα γιορτες θα περασουμε απο τι το κοβω και επισης ειναι κακο να εχει καποιος βυσμα; Τελος παντων οτι να ναι ειναι αυτη η χωρα...

Anonymous

Olandos έγραψε: jo δεν με ενημέρωσε νωρίτερα γιατί όπως προείπα είναι βουλευτής νέας δημοκρατίας και ήθελε να είναι σίγουρος οτι οι πασόκοι δεν θα με πετούσαν έξω επειδή είμαι βαμμένος στα μπλέ (όπως χαρακτηριστικά είπε).illy μου και tanaki μου, δεν γίνεται να είμαι απέξω και το λέω με σιγουριά γιατί πολύ απλά τον εμπιστεύομαι. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έβαλλε την αδερφή μου εποπ στην προηγούμενη προκύρηξη και όπως τώρα έτσι και τότε Την είχε πάρει τηλ και της είπε οτι πέρασε.stella δεν μου είπε κούκλα μου πότε βγαίνουν αλλά πέρσι τη αδερφή μου την είχε πάρει δυο εβδομάδες πριν βγούν επίσημα, όχι οτι σημαίνει κάτι απλά το αναφέρω

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες