Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ευχαριστώ jo. Ξέχασα να αναφέρω ότι η ημερομηνία κατάταξης παραμένει ανοιχτή, ότι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό για σας.
Νά σαι καλα.
Τι να την κάνουμε (ημ/νια κατάταξης); Από τη στιγμή που δεν έχουμε αποτελέσματα δε μου λέει τίποτα.
Τι να την κάνουμε (ημ/νια κατάταξης); Από τη στιγμή που δεν έχουμε αποτελέσματα δε μου λέει τίποτα.
Βουλευτή νέας δημοκρατίας. Χαιρετώ παιδιά δεν με χωράει το σπίτι.
Συγχαρητήρια! Αλλά μήπως ξέρεις πότε θα βγουν επίσημα; Για να μάθω κ γω μιας κ δεν εχω βυσμα να μου πει...
Ρε συ Ολλανδέ μία απορία, τόσο καιρό γιατί το βύσμα σου δεν σε ενημέρωσε; Περίμενε κι αυτό τη ψήφιση του νόμου; Χαχαχαχαχα

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
τα κουβαδακια σου κ σε αλλη παραλια να πας να παιξεις! Ζωαδι, οπως μας αποκαλεις ολους εμας...akarnanas έγραψε: Βγηκαν βγηκαν βγηκαν
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Ολλανδε, οταν θα βγουν κ επισημα τα αποτελεσματα μακαρι να εισαι οντως στους επιτυχοντες! Γιατι τα βυσματακια πολλα λενε κ στο τελος μενεις μ#*/+ας οταν δεν εισαι στους επιτυχοντες...
Dum spiro spero
Ιλυ ασε τον ανθρωπο να χαρει ρε τι τον ξενερωνεις πρεπει να σαι πολυ σκυλα κοριτσι μου... Κ με τον ακαρνανα τα ιδια αλλα λεγαμε κ συ πας κ σχολιαζεις τον τυπο ξανα καλα κανει κ σε βριζει βλημα ε βλημα, επειδη εσυ κ καλα δεν εχεις βυσμα ξενερωνεις τον κοσμο ή επειδη εχεις κ σε εχει γραμμενη εκει που σαι εχω κ εγω σκυλα
Κοιτα καλη μου δεν θα μπω στο τρυπακι σου να αντιπαρατεθω μαζι σου γιατι φυσικα δεν θα πεσω στο επιπεδο σου! Ουτε εχω μθλησει σε κανεναν ασχημα... Εγω απλα ειπα στο παιδι να ειναι επιφυλακτος με τους πολιτικους διοτι ειναι μονο υποσχεσεις... Μακαρι το παιδι να ειναι μεσα κ οταν θα βγουν επισημως τα αποτελεσματα! Τωρα αν εσυ εισαι κακοπροαιρετη σε αυτο που ειπα προβλημα σου καλη μου
Υπομονη παιδια καποια στιγμη θα βγουν που Θα παει πειτε παλι καλα που δεν Ακυρωθηκε Τεειω κ τρεχαμε Τζαμπα... Σας ευχομαι ολοψυχα καλες γιορτες...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Πως να το εμαθε το βυσματου οτι περασε συγουρα; ! τι να πω δεν ξερω, περιεργα πραγματα
jo δεν με ενημέρωσε νωρίτερα γιατί όπως προείπα είναι βουλευτής νέας δημοκρατίας και ήθελε να είναι σίγουρος οτι οι πασόκοι δεν θα με πετούσαν έξω επειδή είμαι βαμμένος στα μπλέ (όπως χαρακτηριστικά είπε).illy μου και tanaki μου, δεν γίνεται να είμαι απέξω και το λέω με σιγουριά γιατί πολύ απλά τον εμπιστεύομαι. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έβαλλε την αδερφή μου εποπ στην προηγούμενη προκύρηξη και όπως τώρα έτσι και τότε Την είχε πάρει τηλ και της είπε οτι πέρασε.stella δεν μου είπε κούκλα μου πότε βγαίνουν αλλά πέρσι τη αδερφή μου την είχε πάρει δυο εβδομάδες πριν βγούν επίσημα, όχι οτι σημαίνει κάτι απλά το αναφέρω
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Δυο πραγματα εχω να πω. Ενα Σκατα γιορτες θα περασουμε απο τι το κοβω και επισης ειναι κακο να εχει καποιος βυσμα; Τελος παντων οτι να ναι ειναι αυτη η χωρα...
Olandos έγραψε: jo δεν με ενημέρωσε νωρίτερα γιατί όπως προείπα είναι βουλευτής νέας δημοκρατίας και ήθελε να είναι σίγουρος οτι οι πασόκοι δεν θα με πετούσαν έξω επειδή είμαι βαμμένος στα μπλέ (όπως χαρακτηριστικά είπε).illy μου και tanaki μου, δεν γίνεται να είμαι απέξω και το λέω με σιγουριά γιατί πολύ απλά τον εμπιστεύομαι. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έβαλλε την αδερφή μου εποπ στην προηγούμενη προκύρηξη και όπως τώρα έτσι και τότε Την είχε πάρει τηλ και της είπε οτι πέρασε.stella δεν μου είπε κούκλα μου πότε βγαίνουν αλλά πέρσι τη αδερφή μου την είχε πάρει δυο εβδομάδες πριν βγούν επίσημα, όχι οτι σημαίνει κάτι απλά το αναφέρω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες