Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αναφέρθηκε πάλι κάτι για τα όρια ποιανού εφέυρεση είναι τλκ. μην πετάτε κάτι που ακούστηκε... Από κάποιον και από το πουθενά δημιουργείτε εντυπώσεις και αγχώνετε άτομα. Άλλωστε το θέμα για τα όρια Όσοι πήραν τηλ. Στην Αθήνα το ξεκαθάρισαν... Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του... Θα μου πεις τα περισσότερα που γράφονται εδώ μπαρούφες είναι

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ολα γινονται για την νεα γριπη. Περιμενουν να ξεσπασει λιγο γιαυτο δε μας πηρανε πιο νωρις. Σου λεει ενας να εχειθα κολλησει ολοκληρο στρατοπεδο. Τα εμβολια του στρατου δεν ενεργουν αμεσως, αρα γιαυτο καθηστερουν. Εγω ετσι πιστευω. Ειναι κ ενας λογος αυτος
Anonymous

Καλημερα παιδια! η καταταξη θα γινει μεσα ιανουαριου... τα αποτελεσματα θα βγουνε στις 18 δεκεμβριου. αυτα μου ειπε λιγο πριν ο θειος μου που ειναι πολυ φιλος με τον ιδιαιτερο του υπουργου.

ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από ilias83 »

Εχουμε μελλον ακομα...
Anonymous

ΤΖΕΝΗ έγραψε:Καλημερα παιδια! Πηρα τηλ σε ολες τις γραμμες κοινου του στρατου και οπως παντα δεν ειχαν κανενα νεοτερο! Και ετσι πηρα μετα στο γραφειο του βενιζελου στην αθηνα απαντησε μια ευγενικη κυρια την ρωτησα αν ξερει κατι για εμας τους εποπ που περιμενουμε αποτελεσματα και μου ειπε εντος των εορτων θα εχουν βγει τα αποτελεσματα. Ειπε κιολας οτι ειναι στο χερι του προεδρου να βαλει σε προτεραιοτητα να ψηφιστει ο νομος για την αφερεσει της συνεντευξεις γιατι δεν εχει πολυ χρονο γιατι τον πιεζει το οριο ηλικιας. Αυτα τα νεα ειχα παιδια. Καλη μας επιτυχια!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;

Anonymous

Φιλε νεος;
ακομα μπορουμε να βαλουμε βισμα για τ αποτελεσματα; Υπαρχει περιπτωσει να αλλαξουν τ αποτελεσματα με βισματα;

Anonymous

Οχι παιδια... τελος! εχουν βγει και δεν παιρνει τιποτα!
Anonymous

Εισαι σιγουρος; Απλα ρε φιλε στην ελλαδα ζουμε γιαυτο ρωταω και που το στιριζεις αυτο που λες;
Anonymous

jimis έγραψε:Εισαι σιγουρος; Απλα ρε φιλε στην ελλαδα ζουμε γιαυτο ρωταω και που το στιριζεις αυτο που λες;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ... ΕικόναΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...
Anonymous

Εγω εχω μαθει οτι καποιος εβαλε βισμα τωρα δεν ξερω αμα λεει αληθεια
Anonymous

jimis έγραψε:εγω εχω μαθει οτι καποιος εβαλε βισμα τωρα δεν ξερω αμα λεει αληθεια
σκοπος δεν ειναι αν βαλεις βισμα αλλα αν τελικα θα κανει κατι το βισμα... ακου φιλε μου... τα αποτελεσματα εχουν βγει εδω και 20 μερες περιπου και ειναι υπογεγραμενα απο τον αγες. επισης διαταγη του βενιζελου ειναι να μην υπαρξουν βισματα... αυτα στα λεω με απολυτη σιγουρια! μην ακους κανεναν!
Anonymous

Μακαρι... Καλη επιτυχια σε ολους.
Anonymous

Παιδιά και εγώ συμφωνώ δεν παίζει βίσμα. Όσους γνώρησα που έβαλαν βίσμα κόπηκαν κ εγώ που δεν έβαλα δεν με έκοψαν. Το θέμα αυτό όμως είναι σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nick13
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: anything
Επάγγελμα: If I tell you I have to kill you after

Δημοσίευση από nick13 »

Καλη επιτυχια σε ολους σας
wolvergirl1990
Υποψήφιος Βαθμοφόρος